fbpx

Vandaag was ik geïnspireerd om iets te delen over hoe ik mijn leven volgens mijn Human Design als (Manifesting) Generator leid en dit dagelijks toepas in mijn business. Veel mensen vragen me hoe ik dat doe, dus het leek mij leuk om deze blog te schrijven en mijn ervaringen met jullie te delen. Deze blog nam ik ook op als podcast. Die je hier vindt.👂

Ook omdat ik heel erg sta voor je Human Design echt gaan leven. Want wat ik zie gebeuren, is dat veel mensen de informatie van hun Human Design gaan lezen en proberen te leren. Misschien wel maandenlang of een jaar lang elke keer de informatie opzoeken en herlezen… Hoe zat het ook al weer?💭 Maar het eigenlijk niet daadwerkelijk toepassen, terwijl juist daar de transformatie zit.

Dus in deze blog neem ik je dieper mee in het leven als een Human Design (Manifesting) Generator en hoe je in lijn kunt leven met jouw unieke type💃. Als een (Manifesting) Generator in Human Design kun je jouw energie optimaliseren door strategieën te volgen, die jou vervulling brengen en jouw leven in lijn brengen met wie je werkelijk bent. In deze blog deel ik vijf waardevolle strategieën en stappen om te leven als een Human Design (Manifesting) Generator en jouw energie te laten floreren. Omdat zowel generators en manifesting generators sacral beings zijn, gelden deze tips voor allebei.

 

1. Dag beginnen met bewust reageren🔥

Als een Generator ben je sterk verbonden met je senses, waardoor je in staat bent om te reageren op het leven om je heen. ‘s Ochtends begin ik mijn dag bewust door te reageren en te luisteren naar mijn onderbuikgevoel. Als manifesting generator of generator is de verbinding met mijn intuïtie essentieel om op het leven te reageren. Ik creëer een sfeer van gezelligheid door kaarsen aan te steken en gebruik essentiële oliën om mijn zintuigen te prikkelen. Ik stem mijn muziekkeuze af op de stemming van de dag en zorg ervoor dat mijn lichaam zich gevoed en energiek voelt.

2. Volg je verlangens en behoeften🤤

Ik volg mijn verlangens en behoeften gedurende de dag. In de ochtend check ik altijd als eerste in bij mezelf en mijn lichaam en vraag mezelf af, waar heb ik vandaag behoefte aan? In plaats van een traditionele to-do list te maken, creëer een lijstje van activiteiten waar je op dat moment energie voor voelt. Ga eerst de dingen doen die je blij maken en waar je vervulling uit haalt. Als je energie op gang komt, kun je ook de minder leuke taken met meer gemak uitvoeren. Zo zet je jouw genererende energie optimaal in en ervaar je meer voldoening.
Ik geef mezelf toestemming om te doen wat ik het liefste wil, zelfs als het niet volgens een traditioneel schema is. Door te luisteren naar mijn innerlijke kompas, vind ik voldoening en inspiratie, wat leidt tot een productieve en vreugdevolle dag.


3. Dans, beweeg en voed jezelf met joy💃

Geef je genererende energie een boost door regelmatig te dansen, bewegen, of jezelf te voeden met activiteiten die je joy brengen. Dit kan bijvoorbeeld dansen op jouw favoriete muziek zijn, een wandeling maken in de natuur, of creatief bezig zijn. Door jouw lichaam in beweging te brengen en te voeden met joy, verhoog je jouw energie en blijf je in lijn met jouw Human Design Generator type.

4. Feminine energie om te floreren🫦

Als een Manifesting Generator of Generator is het essentieel om te leven vanuit een diep vrouwelijke energie. Ik creëer elke week, en het liefste ook elke dag, no demand time, waarin ik mezelf toestemming geef om niets te moeten en me volledig te laten leiden door wat me vreugde en vervulling geeft. Ik onderzoek wat ik nodig heb om volledig op te bloeien en laat dit mijn bedrijf en leven beïnvloeden.

5. Ontdoe je van het ‘moeten’ en volg jouw flow💦

We zijn vaak geconditioneerd om dingen te doen die we “moeten” doen, maar die eigenlijk niet bijdragen aan onze vervulling. Het is belangrijk om deze conditionering te doorbreken en te kiezen voor wat ons werkelijk energie geeft. Door te onderzoeken welke “moetjes” ons beperken, kunnen we ons leven vrijer en bewuster vormgeven.

Herken en doorbreek het patroon van ‘moeten’. Laat los wat niet in lijn is met jouw energie en focus op wat jouw vervulling brengt. Laat je niet leiden door externe verwachtingen, maar volg jouw eigen flow en intuïtie. Door je te richten op wat jou energie geeft, ervaar je meer vreugde en authenticiteit in jouw leven als een Human Design (Manifesting) Generator.

Als Manifesting Generator of Generator is het van essentieel belang om bewust te leven, te luisteren naar je intuïtie, je verlangens te volgen en jezelf toestemming te geven om te bloeien. Door te begrijpen hoe jouw Generator type werkt en bewust te reageren op het leven, kun je een leven creëren dat in lijn is met jouw unieke energie. Volg jouw joy, dans, beweeg, en focus op wat jou vreugde brengt. Ontdoe je van het ‘moeten’ en volg jouw flow om een voldaan leven te leiden als een stralende Human Design (Manifesting) Generator.

Intuition First!

Wil je meer leren over hoe je jouw leven in lijn met jouw Human Design Generator-type kunt leiden en jouw volledige potentieel kunt benutten?

Samen kunnen we dieper ingaan op jouw unieke ontwerp en hoe je het in jouw leven en business kunt integreren in een 1:1 blauwdruk retreat of mentorship.

Vraag een gratis kennismaking aan om meer te ontdekken over de mogelijkheden en om jouw plek te reserveren. Ik kijk ernaar uit om met jou te werken en je te ondersteunen op jouw unieke reis naar zelfontdekking en groei. Laten we samen jouw Human Design-reis beginnen (of verder integreren)! En wil je meer weten over hoe jij kunt leven als (Manfesting) Generator, deze blog is een beknopte samenvatting van een uitgebreide podcast die je hieronder vindt!

Dankjewel voor het lezen of luisteren!✨❤️ 

Liefs,

Deirdre