Samenwerken

Afgestemde essentiele olien blend & transmissie

Ben jij een coach of selfcare professional?

SAMENWERKEN

Bij het afstemmen van essentiële transmissies stem ik mij mediamiek af op een frequentie van een persoon, thema’s, programma of retreat en creëer ik zo een unieke en krachtige blend om jouw klanten te ondersteunen, de verdieping in te gaan en altijd een herinnering aan het thema of jouw werk te hebben om dit zo nog dieper te kunnen belichamen.

 

Wil jij?

Jouw 1:1 klanten verrassen met een verdieping door een persoonlijke essentiële transmissie?

Jouw pakket aanvullen met een mooie afgestemde blend op thema’s zoals zelfliefde, human design, vrouwelijkheid en healing?

Jouw retreat dag of groepsprogramma aanvullen met een essentiële oliën blend afgestemd op de frequentie van jouw programma?

Jouw sessies verdiepen door blend afgestemd op de fysieke, emotionele en energetische behoefte van jouw klant(bijvoorbeeld yoga, reiki, breathwork enz)?

Mini blends voor events en ceremoniën?

STUUR EEN BERICHT

Het lijkt me super leuk om samen te werken en samen nét dat extra te geven en die verdieping te maken door middel van prachtige en afgestemde producten. Ik vind het heerlijk om met jou mee te voelen en jouw klanten die extra ervaring te geven!

11 + 8 =

essentiële transmissies:

Samenwerking

Na het aanvragen van de kennismaking stuur ik je een vragenlijst op om je beter te leren kennen. Het uitgangspunt van het mentorship is een diepgaande samenwerking, vanuit mijn ervaring is 6 maanden daarbij het meest kloppend en dragend is. Er zijn ook mogelijkheden voor kortere of langere mentorships, afgestemd of jouw verlangens en wat jij nodig hebt. Ik voel hierin met je mee en we kijken waar je staat en waar jouw verlangen ligt om naartoe te gaan en wat hierbij past. Ik nodig je daarna uit om de keuze voor dit mentorship te werken te maken op basis van jouw autoriteit (splenic, sacral, emotional, self-projected, etc.). Zodat we vanaf het begin helemaal afstemmen op jouw intuïtie en blauwdruk.

 

Eigenlijk al voordat je het einde van deze pagina las voelde je diep van binnen al iets gebeuren; bij haar moet ik zijn