ROOTED

 

4 maanden groepscontainer.
Become deeply rooted in your generator and

manifesting generator being and intuition.

THE (MANIFESTING) GENERATOR IN HER TRUE POWER

 

Her path rises from within her.

She is magnetic, drawing life towards her.

Because she truly follows what is satisfying and fulfilling to her.

Unapologetic.

Guided by the wisdom of her body.

She has no rush or push of force, she trusts the divine timing of her life.

When to moment is there, she will follow her body moving to her next opportunity.

She is here to enjoy life as a sensual, embodied and grounded being.

Experiencing joy and pleasure of life itself.

Of her.

Her energy is her mastery.

Graceful, centered and open.

Here to spark the flame of creation.

Electrified, bold, expanding and unique.

Here to be raw, human, imperfect.

Uplifting both the world and herself.

 

Welkom in ROOTED, een krachtige ervaring die alles integreert om jouw Design echt te belichamen, jouw pad en natuurlijke energie weer te volgen. Voor een leven vol plezier, zelfvertrouwen en vervulling.

Generators en manifesting generators,

Zo weinig van ons zijn daadwerkelijk belichaamd in de basis van ons Human Design. In ons lichaam, ons centrum, ons sacraal, onze onderbuik en sterke intuïtie. En nog minder van ons maken gebruik van de kracht en het magnetisme dat ons ter beschikking staat.

Ik zie zoveel (manifesting) generators hun best doen maar toch veel frustratie en verwarring ervaren. Toch weer steeds initiëren, omdat dit diep in ons zit en veilig kan voelen, waardoor ze heel hard moeten werken om iets in beweging te zetten.

Ze weten dat ze hun intuïtie kunnen voelen in hun onderbuik. Maar durven niet te vertrouwen, te voelen. Dus ze vergeten, omdat de mind het overneemt.

NO MORE.

Je bent klaar voor magie.

Jij mag jouw eigen autoriteit worden.

Op een intuïtieve en ook gegronde wijze leiding nemen over jouw leven.

En veel meer plezier, stevigheid, zelfvertrouwen en vertrouwen in jezelf en het leven ervaren. 

Daar gaat mijn vuur van aan, daarin wil ik jou meenemen.

ROOTED is voor jou, als…

 • Je klaar bent om jouw sacrale energie en potentie weer eigen te maken. Die energie die het leven zelf vertegenwoordigd, de krachtige, mystieke, scheppende energie.
 • Jij klaar bent voor het leven vanuit co-creatie en overgave.
 • Je meer plezier wilt ervaren, meer wilt genieten en jouw vrouwelijke energie meer wilt ervaren.
 • Je klaar bent om jouw onderbuikgevoel te voelen, verstaan en onvoorwaardelijk trouw aan jezelf te volgen.
 • Je minder wilt pushen en meer stroom, moeiteloosheid en plezier wilt hebben.
 • Je al eens innerlijk werk gedaan hebt en je jouw energie nu dieper en steviger wilt leren beheersen, zuiveren en verstevigen.
 • Je meer aanwezig wilt zijn in je lichaam en leven.

Ben jij klaar om jouw intuïtie te volgen?

Na het volgen van ROOTED

Ben je dieper verbonden met jezelf en heb je je leven zo ingericht dat het geworteld is in jouw Design.

Ben je stevig verbonden met intuïtie. Durf je jouw pad te volgen en ben je jouw eigen autoriteit.

Ervaar je meer synchroniciteit, plezier en ease in jezelf en het leven.

Weet jij hoe jij jouw energie zuiver en bij jezelf houdt, waardoor je gebalanceerd bent en stevig in jouw energie staat, je weet het verschil tussen jou en de ander te voelen.

Geniet je van jouw lichaam en leven als een sensueel belichaamd wezen.

Ervaar je radicale zelfacceptatie. Ook voor het rauwe, onvolmaakte mens zijn. 

Voel je expansie, jouw potentie en magnetisme vanuit jouw sacraal geactiveerde kracht.

Durf je meer te ontspannen, vertrouwen op divine timing in plaats van te moeten pushen, forceren en initiëren.

EEN KIJKJE IN MIJN WERK

“Sinds ik met Deirdre heb gewerkt, sta ik weer in verbinding met mijn lichaam. Ik durf nee te zeggen tegen wat mij niet voedt en dient en niet meer bij me past. Een relatie, een toekomst die ik met mijn hoofd had bedacht. Ik ben véél zelfverzekerder en ben weer in contact met mijn intuïtie. Wat het mij heeft opgeleverd is dat ik echt voor mezelf ben gaan staan, voor wat bij mij past en waar ik écht plezier van krijg. Ik ben me gaan omringen met en doen wat mij energie geeft. Ik heb dagelijkse en wekelijkse practices die me helpen in contact met mezelf en mijn lichaam te blijven, zodat ik vanuit mijn gevoel en mijn essentie keuzes kan maken.


Ik vind het heel bijzonder hoe Deirdre werkt en intuïtief werk combineert met Human Design. Het was precies wat ik nodig had. Je stemde precies op me af wat ik nodig had, elke keer weer. Human Design gaf me praktisch toepasbare info over mijn systeem en jouw gids gebruik ik nog steeds als bijbel. Deirdre wist soms vragen te stellen of punten te raken waar ik het liefste voor wegliep, maar die zo nodig waren om groei door te maken en verder te gaan in mijn leven. Het voelde heel vertrouwd bij haar, ik durfde alles te delen.

– Isabelle

Waarom kiezen voor ROOTED?

DIT TRAJECT GAAT JE GRONDEN IN JEZELF.

Om jezelf te overstijgen, is het nodig om dieper te gaan. In je lichaam, in je energie en het belichamen van jouw sacrale power.

In dit programma komt alles van mij samen. Mijn liefde voor energetisch beheer en de belangrijkheid hiervan. En volledig jouw intuïtie en spiritualiteit durven vertrouwen op een belichaamde en menselijke manier. Elke keer gaan we eerst naar binnen en vertalen we het dan ook praktisch naar jouw leven. Zodat je jouw Design en jouw prachtige power als (manifesting) generator vrouw kunt gaan leven en belichamen. Voor een leven voor vervulling. 

Je krijgt volledige toegang tot alles wat ik heb verzameld in de afgelopen 15 jaar van mijn zelf- en spirituele ontwikkeling. Alles wat ik doorgeef heb ik zelf doorlopen. Belichaamde informatie die je gaat voelen. Dit programma was al maanden, misschien wel jaren, in mij aan het ontwikkelen. Nu is het tijd om het te delen met jou.

En met een prachtige groep vrouwen. Ik heb zelf zulke diepe vriendschappen overgehouden aan groepstrajecten, dit hoop ik nu ook te mogen faciliteren. Een verbindende groep creëren van mensen die elkaar begrijpen. En die elkaar versterken en toejuichen. Een plek waar jij helemaal jezelf mag zijn.

 

 

“Life is amazing. And then it’s awful. And then it’s amazing again. And in between the amazing and the awful it’s ordinary and mundane and routine. Breathe in the amazing, hold on through the awful, and relax and exhale during the ordinary. That’s just living. Heartbreaking , soul-healing, amazing, awful, ordinary life. And it’s breathtakingly beautiful. 

 

WAT ONTVANG JE?

Online groepsprogramma van 4 maanden met afsluitend  life retreat.

We starten op 23-01-23 om 19:30 tot ongeveer 21:00 met een kick-off sessie om te verbinden met de groep en jouw intentie. Dit zal plaats vinden op een prachtige en volledig verzorgde locatie waar je in de watten wordt gelegd met heerlijk eten, een cacao ceremonie en diepgaande sessies.

Per module (/maand) komen we online 3 keer 1,5 uur samen. Je krijgt in totaal:
– 4x Energy Sessions met Deirdre. Deze sessies zijn echt een ervaring op alle lagen (emotioneel, cognitief, energetisch, fysiek). Je leert werken met energie en intuïtie.
– 4x Human Design Deep Dives met Deirdre. In deze sessies gaan we dieper in op de belichaming van je Design, de nuances binnen je design en gaan we diep de materie in. 
– 4x Masterclasses van krachtige co-teachers ter verdieping op het thema van die maand.

+ een volledig verzorgd retreat op een prachtige locatie in de Twentse natuur om alles samen te integreren, delen en verdiepen (20 mei 2023). 

4 maanden 24/7 gedragen worden in de besloten Telegram-groep. Hier kun je alles delen en al je vragen stellen, zodat we samen de diepte in gaan.

Toegang tot het ROOTED online portal waar je elk moment op jouw tijd de sessies terug kunt kijken en verdiepende opdrachten/tools/transmissies/ Q&A’s afgestemd op de groep kunt downloaden.

Extra:

Bonus 1:

ROOTED inner essence journey

Je krijgt direct toegang tot de online omgeving met daarin al mooie opdrachten en een Inner Essence Journey, waarin je op alle lagen al diep contact kunt gaan maken met de energie en essentie van de generator en manifesting generator in al haar kracht.

(waarde €55,-)

Bonus 2:

ROOTED meditations

Je krijgt toegang tot een aantal door mij opgenomen meditaties, zoals een grondingsmeditatie, sacraal vertrouwen en verlangen meditatie en sacrale response meditatie.
ROOTED playlist.
(waarde € 155,-)

Bonus 3:

ROOTED giftbag

Met een essentiële oliën-blend, intuïtief afgestemd op de energie en het veld van ROOTED om jou te helpen integreren en herinneren. Daarnaast ontvang je heerlijke afgestemde gifts die ik zelf ook allemaal gebruik. Verwacht in de watten gelegd te worden.

(waarde € 111,-)

De 4 maanden

01. 

ENERGY MANAGEMENT

CENTERING & GROUDING YOURSELF

Je gaat leren energie lezen, interpreteren, zuiveren en gronden. Zodat het een stevige basis vormt. In neem je mee in het fundament van de sacrale energie, het reageren op het leven en jouw energieveld activeren, waardoor jouw magnetisme wordt aangezet. Ook maak je contact met jouw hogere en toekomstige zelf. 

  02. 

  EMBODIMENT

  BE IN YOUR BODY AND THE NOW

  In deze module ga je, nadat je dieper connectie hebt gemaakt met jouw zuivere energie, ook meer connectie maken met jouw lichaam. Met je onderbuik, vrouwelijke energie en verlangens. Om zo meer plezier en “oh yesss”-momenten te voelen in jouw leven. Je gaat leren navigeren in emoties en mens-zijn. 

   03.
   EMPOWER

   emBRACE YOUR MAGNETISM

   Om weer in jouw kracht te komen, heb je vaak los te laten wie en wat jij niet meer bent. Nu ga je leren over waar jouw natuurlijke kracht ligt en waar ook niet. Ga je jouw echte zelf nog meer omarmen. Ook leer je door je angsten, de mind en jouw frustratie te navigeren. 

    04.
    ENLIVEN 

    ENTANGLE ALIVENESS

    In deze module gaan we een stapje verder en dieper. Over te leven vanuit co-creatie, overgave, magie en het onbekende. Jouw purpose vanuit Human Design manifesteren vanuit jouw Design. We gaan meer levendigheid en verwondering verweven in jouw leven. En alles van de afgelopen maanden integreren.

     Co-teachers

     ACTIVATIE EN TRANSMISSIE

     Selina is een super krachtige healer die een prachtige transmissie en activatie van de volgende woorden/energie door middel van lichttaal en healing aan ons door zal geven.

     Sensual embodiment sessie

     Marion neemt je mee naar een staat van in-je-lichaam-zijn. Verbonden met jouw senses en sensualiteit. Vanuit de veiligheid van jouw eigen huis verbinden met jouw vrouwzijn en lichaam.

      

     Integratie en adem

     Als integratie-expert neemt Sanne je mee op een reis met jouw adem. Een reis naar de veiligheid in jezelf. Jouw lichaam ervaren en nog meer landen in jezelf. De processen en inzichten van aflopen tijd integreren, eigen maken en ook weten toe te passen.

      

     Wonderen en uit het ego

     Janneke neemt je als spiritueel therapeut mee in jouw denken, waar de vergissingen en bevrijding zit. Zodat je vrijer kunt navigeren. Uit het ego, naar het hier en nu waar je ook jouw sacrale intuïtie kunt voelen.

      .

     Investering

     My spirit flies free, carry me home

     – ayeet kaur

     OVER DEIRDRE

     Ik help bewuste vrouwen risen in hun wijsheid, lichaam en energetische blauwdruk om vanuit daar keuzes te maken die perfect passen bij wie ze zijn. Want ik weet hoe het is om dagelijks zoekende te zijn en mijn intuïtie niet te kunnen horen, laat staan te vertrouwen.

     Voor mij veranderde alles toen ik ging leven volgens mijn unieke kern. Volgens mijn blauwdruk. Volgens mijn Human Design. Ineens kwam alles tot me vanuit flow, in plaats van druk. Alle stevigheid, creativiteit, (levens)energie en synchroniciteit die ik nu in overvloed. En ik wist dat ik de kracht van mijn reis, van vijftienjarig meisje met een eetstoornis naar een vrouw die helemaal in haar unieke kracht staat, om mocht zetten naar lessen. Want het stroomde eindelijk weer. En ik voelde… deze magie mag ik overdragen op andere vrouwen.

     Sindsdien heb ik (als échte manifesting generator oftewel iemand die multi-passionate is) alles geleerd wat er te leren valt op het gebied van Human Design, energetisch beheer, vrouwelijkheid en bewustzijn. Naast al die opleidingen is vooral het leven mijn grootste leraar. Mijn grootste gave is het kunnen zijn en belichamen van alles wat ik tot nu toe leerde. En nu draag ik dat als Energetic Guide over op andere vrouwen.

     Veelgestelde vragen

     Ik weet niet of dit groepstraject iets voor mij is, hoe kom kom ik daar achter?

     Vertrouw op je sacraal, je eerste onderbuik gevoel. Werd je excited? Gebeurde er iets in je lichaam? Voel je heel veel nieuwsgierigheid? Blijf je er steeds aan denken? Dat is jouw JA.

     Je mind zal hier misschien van alles van vinden, maar ga voorbij de mind en volg jouw gevoel. Voorbij de logica is de magie van intuïtie.

     En als je sacraal je hier roept, is deze ruimte voor jou bedoeld.

     Wat als ik niet bij de sessies zijn zijn?

     Dit is geen probleem, alle sessies vinden plaats op maandagavond van 19:30 t/m 21:00 uur en worden opgenomen en kun je terug kijken en luisteren in een online omgeving waar je toegang tot krijgt. Je krijgt minimaal één jaar toegang tot dit portaal om alles nog 10 keer te kunnen bekijken.

      

     Ik heb al heel veel (online) programma's gedaan en/of over mijn Human Design geleerd, waarom zou ik dit nog willen doen?

     Dit traject is echt een ervaring. Je gaat niet alleen leren over je Design/energie je gaat het Zijn. Je gaat de informatie voelen en toepassen zodat eht echt een plek krijgt in jouw leven en jouw leven daadwerkelijk transformeert. Lichter wordt. Minder hoofd en meer intuitie. Minder frustratie en meer vervulling en plezier. 

     Wanneer is het retreat en zijn de sessies?

     De sessies vinden plaats op

     23-01-2023 opening

     Maand 1 (ENERGY): 30-01, 06-02, 13-02
     MAAND 2 (EMBODIMENT) 27-02, 6-03, 13-03
     Maand 3 (EMPOWER) 27-03, 2-4, 11-04 (dinsdag ivm Pasen)
     Maand 5 (ENLIVEN) 24-4, 1-5, 8-5
     (de 4e maandag van elke maand is een integratie week)

     Zaterdag 20-05-2023 life retreat

     29-05 afsluiting gezamenlijk online

     Wat is een roots telegram?

     Dit is een telegram – chat (soort Whatsapp).  Een besloten ruimte waar je kunt upgraden en integreren met de andere generators en manifesting generators  van de groep. 

     Als er sacrale vrouwen bij elkaar komen en elkaar aanzetten ontstaat er expansie. Het is aanstekelijk en we vieren en delen samen, natuurlijk voor zo ver dit bij je (je design) past.

     Ik zal hier soms coachen, tools delen en energetische transmissies delen gedurende de 4 maanden. Zie het als een verdieping en extra reminder.

     Ik heb nog meer vragen, waar kan ik die stellen?

     Stuur mij een bericht via instagram of naar mijn mail info@rise-in.nl.
     Je kunt ook altijd vrijblijvend kennis maken en jouw vragen en twijfels bespreken via de onderstaande knop ‘kennis maken’. 

     Hoeveel tijd ben ik kwijt aan dit programma?

     Dat is natuurlijk helemaal aan jou. Om het maximale er uit te halen zou ik je in ieder geval aanraden om de maandavonden voor jezelf te blokken.  Zodat je alle sessies mee kan doen en vervolgens direct kan doorpakken daarmee. Ook de maandagen waarop we niet samenkomen zijn een mooie uitnodiging voor tijd voor jezelf. De rest volgt zelf vanuit de energie die er vrijkomt in de sessie – vooral met plezier en natuurlijk laten ontstaan op de voorgrond. Je kunt alles later er nog weer bijpakken en sommige lessen zullen ook pas eigen worden na het programma.

     Wat krijg ik nou ook alweer allemaal?
     •  4 maanden groepstraject
     • 8 online zoom sessies door Deirdre (inclusief recording) (t.w.v. € 2.800,-)
     • 4 Masterclasses van vak-experts /co- teachers (t.w.v. € 1.300,-)
     • Online portal met extra verdieping, opdrachten en activaties (t.w.v. € 999,-)
     • Life retreat (t.w.v. € 888,-)
     • 4 maanden 24/7 gedragen worden via besloten groep op telegram (immens waardevol)
     • Bonusmeditaties, transmissies en een playlist (t.w.v. € 155)
     • Ondersteunende goodies en oliën (t.w.v. € 200,-)
     • ROOTED inner essence journey (t.w.v. € 55,-)

     – Groepsveld van like-minded mensen waarin jouw proces wordt versnelt en jouw proces kunt delen.

     – Ondersteunende tools

     – Bonus meditaties

     – Bonus bij in één keer betalen: 1:1 sessie (twv 444 euro)

     –  Mogelijkheid tot extra sessie boeken en persoonlijke Human Design gids.

      

     Twijfel je? Boek nu een vrijblijvend gesprek!

     Wil je weten of mijn programma iets voor je is?
     Boek een vrijblijvend gesprek.

     Home ~  Over Deirdre  ~  Werk met mij  ~  Podcast  ~  Blog  ~  SHOP