fbpx

Rise In-sight gatherings

online circle

online circle

Rise Insight gatherings met inner essence

In deze gatherings komen we maandelijks laagdrempeling samen met vrouwen in een cirkel online, om diepere connectie met jezelf en met de ander te maken. Je te omringen met gelijkgestemde vrouwen en levenslessen met elkaar te bespreken. Elke maand een nieuw thema, vanuit het perspectief van onze ziel en diepe spiritualiteit én ook vanuit het menselijke met een vleugje humor. Spiritualiteit én belichaming, de twee factoren die altijd terug komen in  al mijn teachings.

Hou instagram in de gaten om op de hoogte te blijven van de eerstvolgende sessie en het thema.

PRAKTISCH

WAT GAAN WE PRECIES DOEN?

We starten om 10.00 met een meditatie  om kort te in checken bij onszelf en je ontvangt dan een korte masterclass en sharing vanuit Human Design en energetische kennis over thema.

Daarna ontvang je een Inner Essense journey

We sluiten af met een sharing van de inzichten voor degene die dat willen.

 

Wat is een Inner Essence journey?

Inner essence journey is een energetische reis. Tijdens deze reis neem ik je mee met mijn stem, muziek en energie zodat je verbinding maakt met je essentie en antwoorden krijgt op persoonlijke en zakelijke vraagstukken. De reis is transformerend, helend en integrerend en kan op 4 lagen werken; energetisch, emotioneel, fysiek en mentaal. Je zal hier altijd uithalen wat voor jou op dit moment nodig is.  Je kunt  dit vergelijken met een diepe meditatie, visualisatie of hypnose. Het werkt door alle lagen heen: cognitief, emotioneel, energetisch en fysiek. Dit zorgt dat het een heel effectief en geïntegreerd proces is wat zorgt voor een blijvende transformatie.

DIT IS VOOR JOU ALS:

WAT ONTVANG JE?

– Korte masterclass en sharing vanuit Human Design en energetische kennis
– Inner Essence Journey (ongeveer 70 minuten)
– Achteraf integratie journal oefening in de mail.
– Replay van de sessie(een maand beschikbaar).

Jouw investering: 33,33 euro.

 

VEELGESTELDE VRAGEN

1) Hoe ontvang ik de link voor de sessie?

Je kan je aanmelden via door hier te klikken. Je ontvangt na betaling binnen 5 minuten een email met de titel “Rise Insights gathering” met daarin de ZOOM link en alle informatie die je verder nodig hebt. 

2) Wat gaan we precies doen?

De gathering zal een combinatie zijn van meditatie, Inner Essence en een aantal reflectie vragen.

Je kunt de hele sessie gewoon vanuit je woon/slaapkamer mee doen met een opgeladen telefoon of laptop 🙂 en alle informatie die je nodig hebt staat in de email die je ontvangt 5 minuten nadat je jezelf hebt aangemeld.

Je hoeft alleen maar te liggen en te luisteren naar de muziek en mijn stem. Het is fijn dat je in een ruimte bent waar je niet gestoord wordt door anderen. 

3) Wat is Inner Essence precies?

Je kunt Inner Essence vergelijken met een diepe meditatie, visualisatie of sommige geven aan zelfs met hypnose. De sessies zijn altijd verschillend en het is altijd anders wat je precies ervaart.

Inner Essence werkt op verschillende lagen: cognitief, emotioneel, energetisch en fysiek. Het kan dus zo zijn dat je de ene keer een bepaald cognitief inzicht hebt, de andere keer vooral dat je benen bijvoorbeeld wat willen bewegen en er op die manier iets in je systeem in beweging komt, en weer een andere keer er vooral emoties loskomen.

Het beste is het om het gewoon te ervaren 🙂

4) Ik zou liever een 1 op 1 sessie willen in plaats van een groepsessie, kan dat ook?

Jaa zeker, dat kan. Je kunt meer informatie vinden over de 1 op 1 sessie hier: Inner essence journey (life) | Rise In (rise-in.nl) 

We kunnen dan heel specifiek inzoomen op jouw vraagstuk of jouw thema (in plaats van het groepsthema wat we gebruiken bij Rise Insight gathering). Ik gebruik deze sessies ook tijdens mijn mentorships en life 1:1 retreats.

5) Tot wanneer kan ik me aanmelden?

Op de dag van de gathering kun je je tot 10 minuten van te voren aanmelden. Het is handig om het eerder te doen als je weet dat je er graag bij wil zijn omdat er in de mail ook alle praktische dingen qua voorbereiding staan vermeld. Na aanmelden ontvang je binnen 5 minuten een email met alle informatie.

6) Ik heb vorige keer ook mee gedaan, is het dan weer hetzelfde?

Nee, abosoluut niet 🙂

De Rise Insights gatherings zijn elke keer anders: door het thema wat er is, door hoe jij je voelt en de Inner Essence journey is altijd anders. Ik raad het zelfs aan om iedere maand zoiets te doen om in te checken met jezelf, samen te zijn met anderen en los te laten wat niet meer dient.

7) Dit is helemaal nieuw voor me, ik heb nog nooit zoiets gedaan, kan ik dan ook mee doen?

Jaa, juist heel mooi dat je mee doet! Bij iedere gathering is ongeveer de helft van de groep nieuw en heeft dit soort dingen nog nooit gedaan. Mocht je voor de eerste keer mee doen en het toch niks vinden dan geef ik je gewoon je geld terug! Dit is echter nog nooit gebeurd. Iedereen geeft altijd aan dat ze ZO BLIJ zijn dat ze mee hebben gedaan. Mocht je het spannend vinden, weet dat je altijd je beeldscherm van ZOOM uit mag zetten (de hele sessie door) en lekker in je eigen space mag zijn. Mocht je vragen hebben of ergens over twijfelen, stuur me gerust een mailtje (info@rise-in.nl). 

WIE IK BEN & WAT IK DOE

IK BEN DEIRDRE EGBERINK.

Ik ben oprichtster van ‘RISE IN’. Ik help bewuste vrouwen her-connecten met hun wijsheid, lichaam en energetische blauwdruk om vanuit daar keuzes te maken als henzelf.

Door alles wat ik doe is het mijn missie vrouwen te helpen te gaan leven van authenticiteit, in lijn met wie ze zijn en vol passie en stroom.

Ik sta sterk in contact met mijzelf en mijn gevoel, straal rust uit, kan goed intunen op anderen en afstemmen op wat er nodig is in het moment. Ik geloof in spiritualiteit anno nú door bewustwording, verwondering, meer kiezen voor waar jij blij van wordt en wat bij jou past, waardoor jouw leven makkelijker en leuker wordt.

Met RISE IN help ik bewuste vrouwen thuis te komen in hun zelf door contact te maken met een unieke krachtige blauwdruk, door contact te maken met je lichaam, je kern en wie je altijd bent bedoeld te zijn.