fbpx

Rise In your intuition

 

The intuitive mind is a sacred gift and the rational mind is a faithful servant.

We have created a society that honours the servant and has forgotten the gift´.

~ Albert Einstein

 

CALLING YOU IN

RISE IN YOUR INTUITION

RISE IN YOUR INTUITION is voor jou als je jouw intuïtie in zes weken weer achter het stuur wilt zetten. Als je spiritualiteit op een nieuw niveau wilt gaan belichamen, echt wilt gaan leven volgens en deze connectie met het veld, als basis voor jou leven en onderneming (of werk). Je informatie uit het ongeziene veld wilt halen over hoe je hier meer kunt leven. 

Waardoor je meer kunt gaan leven in plaats van bestaan. Er zijn zoveel mooie dimensies en guidance voor je. De rust en de liefde die daar altijd voor je is, gun ik je. Op jouw manier, die past bij hoe jouw kanaal en gifts werken. Die altijd al bij je heeft gepast. We weten zoveel meer meer dan we kunnen bedenken en die intuïtie mag echt weer achter het stuur. Vanuit de intuïtieve mind én vanuit het weten van het lichaam. Vanuit zuiverheid, niet vanuit een hype.

Voor meer vertrouwen, joy, magie, stroom, krachtige geworteldheid, sprankeling, guidance en verbinden met al wat is. 

Zelf werk ik al 15 jaren met spiritualiteit, en ondertussen heb ik the good and the bad gezien in deze wereld. Ik ben helemaal gegrond hierin en het blijft maar bij me terug komen, vandaar dat het tijd is om het door te geven. Vanuit die ervaring, veiligheid en zuiverheid, waarmee ik werk in dit veld wat dat vraagt. 

Ben jij benieuwd naar Rise In Your Intuition? De life groep draait momenteel
maar voor jou heb ik een Special DIY Edition waar je nu al mee aan de slag kunt!

DEZE TRAINING IS VOOR JOU ALS..

DEZE TRAINING IS

NIET VOOR JOU ALS..

Je hebt misschien al (veel) geleerd en ervaren, maar je wilt het nu gaan integreren en leven. Je wilt stevigheid, menselijkheid, diep vertrouwen en kracht hierin ervaren.

Als je je intuïtie misschien wel hoort, maar soms niet weet of dit je mind is. Je wilt hier zuiver in leren werken.

Als je de verbinding met jezelf en het geheel wilt versterken en (meer) rust & liefde hiervoor wilt ervaren. Je op je plek en verbonden wilt voelen. 

Je geïnspireerd wilt worden en zin hebt in weer meer magie in jouw leven. Als je meer stroom en joy wilt ervaren in het leven en spiritualiteit.

Je jouw eigen medium wilt worden. Geen stappenplannen, maar meer authenticiteit en je eigen spirituele pad en manier volgen.

Je je soms nog alleen voelt in de proces van spiritualiteit en intuitie.

Als je jouw intuïtie ook in je onderneming of werk wilt verwerken, we zijn hier allemaal met een missie en die weer meer helder krijgen geeft zoveel helderheid en richting.

Je nog aan het begin staat van je helings-proces. Dit programma is voor hen die al (therapeutische) begeleiding hebben gehad op emotioneel/mentaal vlak.

Je dingen vanuit je hoofd wilt verklaren en begrijpen. Werken met de onzichtbare wereld gaat over voelen, innerlijk Zien en ervaren, reflecteren en aanwezig Zijn in je proces.

Je niet bereid bent om jezelf te gronden en vanuit daar te stijgen naar hogere sferen. Dit is echt een next level reis die je mind gaat openen naar nieuwe dimensies en tegelijkertijd je spiritualiteit meer wilt gaan toepassen IN je leven.

Je niet bereid bent om dingen te laten en te veranderen in je leven. Het vraagt moed en daadkracht om je intuïtie aan het roer te zetten.

ZOMER EDITIE

TE VERWACHTE RESULTATEN

En laat ik ook meteen heel eerlijk zijn, het openen van jouw volledige intuïtieve kanaal duurt langer dan zes weken en dat moet je ook niet willen. Dit is een proces en ik ga je alle handvaten geven op een behapbare manier én zodat het mag openen op JOUW manier. We gaan op een afgestemde en veilige manier werken. Waarin er hieronder een raamwerk staat voor wat we gaan doen, maar ik vooral ook afstem op wat er door mij gegeven mag worden aan de groep.

Je houdt toegang tot de online omgeving en kunt het oneindig vaak keren opnieuw doen. Elke keer als er nieuwe informatie in volgende rondes wordt toegevoegd, ontvang je die als cadeau voor jouw vertrouwen en instappen als je het voelt deze eerste zomer editie en eerste ronde.

OPENING
Jouw kanaal, gifts en intuïtie worden geopend. Je gaat jouw gaves (her)ontdekken en vergroten op een gegronde en authentieke voor jou manier. 

CONNECTION
We gaan jouw connectie met Spirit versterken. Je zult het verschil kennen dus je mind en intuïtie en we gaan de stappen nemen om deze ook daadwerkelijk te kunnen en durven volgen.

HOMECOMING
Zodat je er wat aan hebt In het leven, zodat je het leven beter begrijpt, je meer thuis voelt en meer magie ervaart. Het brengt je dichterbij volledige zelf en intuïtieve kracht.

RISE IN YOUR INTUITION

online life experience
6 modules

01.

Kanaal

We starten met jouw mens,  jouw kanaal, de basis. Jouw kanaal waar je door middel van jouw intuïtie via je lichaam de signalen van je intuïtie oppikt. Dit kanaal gaan we openen en afstellen, maar ook diep het spel van het leven induiken vanuit zielsperspectief. Zodat je jouw energie kunt managen en onderscheiden van die van de ander. First anchor, to fly.

02.

ziel

We duiken diep de spirituele geschiedenis en werelden in.  Je leert om beperkende overtuigingen en angsten die in je de weg staan als het gaat om de onzichtbare wereld te helen en los te laten. Zodat je jouw intuïtieve gaves weer (meer) kunt openen. 

03.

hogere zelf

Je leert meer vertrouwen krijgen in wat je intuïtief voelt / weet / hoort of ziet. Je gaat ontdekken hoe jouw intuïtie werkt, wat het verschil is tussen je intuïtie en mind en ook vertalen en wat er is er nodig om deze op te volgen en vertrouwen. 

04. 

spirit

Nadat de basis staat, duiken we hogere dimensies in. Kristallen, lichttaal, dimensies en jouw spirit team.  All the magic. Je leert intappen op boodschappen van spirit team en de ongeziene wereld op een veilige manier. Over het verschil tussen donker en licht. 

05.

medicijn

Ontdek jouw medicijn (intuïtieve gaves, zielsmissie en talenten jij hebt) en hoe die in de wereld gezet wil worden. Ook vanuit Human Design. Leer over jouw specifieke manier van channeling ontdekken (schrijven, spreken, kaarten, et cetera) en hoe weet je of iets echt een gechannelde boodschap is.

06.

missie

De boodschap of missie die door je heen wil stromen heeft een eigen energie waar je ook mee kunt communiceren. Hier leer je werken met en afstemmen op de energie van jouw bedrijf of potentiële bedrijf (side-job) in de toekomst. Maar ook op werk kun je dit toepassen om beter jouw energie te gronden en hiermee te communiceren. 

VOOR JOU

WAT ONTVANG JE PRECIES?

○ Een online ervaring van 6 weken. Start op jouw moment in de DIY versie.

○  Elke week ontvang je kennis & informatie middels: tekst, video’s & audio’s per onderwerp de RISE IN YOUR INTUITION online omgeving. 

○ Elke week een life zoom sessie op donderdagavond om 19:30 uur met inner essence, samen oefenen en het toepassen en integreren van de informatie. Visualisaties, oefeningen en ceremonies, Q+A’s.

○ Wekelijkse praktische oefeningen om spiritualiteit eigen te maken.

○ Ook na deze 6 weken houdt je toegang tot RISE IN YOUR INTUITION, zodat je het keer op keer erbij kunt pakken! De training evolueert met je mee, elke keer een laagje dieper.

○ Upgrade naar de volgende life ronde(datum nog niet bekend) inclusief telegram online community met extra verdieping, q&a’s op jouw persoonlijke vragen, afstemming en een life retreat!! (je hoeft enkel het
verschil bij te betalen)

CALLING YOU IN

Ben jij klaar om jouw intuïtie te volgen?

Ik heb geprobeerd dit in woorden te vertalen op deze pagina,
maar voel vooral in op dit veld van RISE IN YOUR INTUITION en vertrouw de antwoorden van jouw innerlijke autoriteit en intuïtie als je hiertoe aangetrokken wordt. 

Als je nog twijfelt kun je altijd via de onderstaande knop contact opnemen en dan kunnen we even bellen!

FAQ

1) Wat ontvang ik precies?

○ Een online ervaring van 6 weken. Start 31 juli 2023.

○  Elke week ontvang je kennis & informatie middels: tekst, video’s & audio’s per onderwerp de RISE IN YOUR INTUITION online omgeving. 

○ Elke week een life zoom sessie op donderdagavond om 19:30 uur met inner essence, samen oefenen en het toepassen en integreren van de informatie. Visualisaties, oefeningen en ceremonies, Q+A’s.

○ Wekelijkse praktische oefeningen om spiritualiteit eigen te maken.

○ Online community waarin je ervaringen kunt uitwisselen met elkaar met like-minded vrouwen. 

○ Ook na deze 6 weken houdt je toegang tot RISE IN YOUR INTUITION zodat je het keer op keer erbij kunt pakken! De training evolueert met je mee, elke keer een laagje dieper.

○ Fysiek RISE IN YOUR INTUITION welkomstpakket. 

Optionele life dag vanaf 10 deelnemers voor kleine bijdrage.

2) Hoeveel tijd vraagt deelname aan RISE IN YOUR INTUITION?

De zoom sessies duren 90 tot 120 minuten. Daarnaast ontvang je elke week minimaal 30 minuten aan waardevolle content en week oefening die dagelijks ongeveer 15 minuten is. Kun je niet alles bekijken die week, volg dan in ieder geval de ZOOM sessies! Zo tap je wel gelijk in op de juiste energie! Je hebt alle tijd om het programma op jouw tempo te volgen. 

 

3) Ik kan niet bij de ZOOM sessies zijn, kan ik terugkijken?

No worries! Alle live ZOOM sessies op de donderdagavond worden opgenomen en kun je die dag erna terugkijken in de online omgeving. 

4) Ik zou liever een 1 op 1 sessie willen in plaats van een groepsessie, kan dat ook?

Tijdens RISE IN YOUR INTIOTION kun je vragen stellen in de life sessies, maar de online community is niet om vragen te beantwoorden, dit is om te connecten en delen. Sowieso stimuleer ik altijd om de vragen in je eigen proces en zelf te vinden. Als je meer behoefte hebt aan 1:1 sessies kan dit in een mentorship of in RISE IN YOUR INTUITION PLUS.  Hierbij ontvang je Plus 2 x een 1:1 120 minuten sessies (via zoom of life) en tussentijds contact via telegram. We kunnen dan heel specifiek inzoomen op jouw vraagstuk of jouw thema. Zomer editie prijs: 1555 ipv 1999 (ex. btw) 

5) Blijft de content na 6 weken nog beschikbaar?

Jazeker, je kunt alles ook later (opnieuw) bekijken. De content blijft ook na het programma (tot een jaar) voor je beschikbaar. Deirdre behoudt te allen tijde het recht om dit programma aan te passen.

6) Ik heb al veel gedaan op het gebied van spiritualiteit, voegt RISE IN YOUR INTUITION dan nog wat toe?

Jazeker wat mij betreft, maar vertrouw hier vooral jouw intuïtie in. RISE IN YOUR INTUITION is geen oppervlakkige training, maar gaat diep de lichte en donkere kant van spiritualiteit in, zodat je het zuiver kunt gaan toepassen. Het is voor de vrouwen die misschien al veel hebben gedaan, maar het nu echt willen gaan toepassen. Die hun intuïtie niet alleen willen horen, maar ook volgen. Die het leven leuker willen maken en begeleiding zoeken in de gifts die al in hun zitten.

7) Ik heb net besloten niet nog meer trainingen te gaan volgen en het ‘buiten mezelf’ te zoeken, maar om nu te gaan vertrouwen op mijn eigen innerlijke wijsheid.

Heel goed dat je dit besluit hebt genomen, in de spirituele wereld is zoveel aanbod en kun je elke dag wel spiritueel shoppen. Als RISE IN YOUR INTUITION niet kriebelt dan zou ik zeggen, niet instappen! Dan is het voor dit moment gewoon niet voor jou. Als het toch wel kriebelt of je blijft nieuwsgierig, droomt erover of voelt iets fysieks gebeuren als je het voorbij ziet komen, dan is er een uitnodiging. Het is voor vrouwen die willen verdiepen, maar ook voor de vrouwen die zonder het te begrijpen voelen dat ze erbij willen zijn. Die zin hebben in een zomer vol magie. Wat RISE IN YOUR INTUITION  zo uniek maakt is juist de combinatie met het menselijke, de lichtheid, de helderheid en de diepte. We gaan spiritualiteit openen om het leven weer mooier te maken en begrijpen, om meer thuis te komen. Als het nu nog kriebelt dan is mijn advies: doe mee 🙂

8) Ik heb net besloten niet nog meer trainingen te gaan volgen en het ‘buiten mezelf’ te zoeken, maar om nu te gaan vertrouwen op mijn eigen innerlijke wijsheid.

 Na je aankoop krijg je z.s.m. (voor 31 juli) de inloggegegevens voor het programma en starten we de week van 31 juli op donderdagavond om 19:30.

9) Ik heb een andere vraag!

Staat het antwoord op jouw vraag hier niet bij, stuur ons dan even een email naar info@rise-in.nl of stuur een DM!

JOUW REISGIDS

IK BEN DEIRDRE EGBERINK.

Ik ben oprichtster van ‘RISE IN’. Ik help bewuste vrouwen her-connecten met hun wijsheid, lichaam en energetische blauwdruk om vanuit daar keuzes te maken als henzelf.

Door alles wat ik doe is het mijn missie vrouwen te helpen te gaan leven van authenticiteit, in lijn met wie ze zijn en vol passie en stroom.

Ik sta sterk in contact met mijzelf en mijn gevoel, straal rust uit, kan goed intunen op anderen en afstemmen op wat er nodig is in het moment. Ik geloof in spiritualiteit anno nú door bewustwording, verwondering, meer kiezen voor waar jij blij van wordt en wat bij jou past, waardoor jouw leven makkelijker en leuker wordt.

Met RISE IN help ik bewuste vrouwen thuis te komen in hun zelf door contact te maken met een unieke krachtige blauwdruk, door contact te maken met je lichaam, je kern en wie je altijd bent bedoeld te zijn.