RISE IN YOUR BUSINESS

 

4 MAANDEN CONTAINER VOOR DE BEWUSTE ONDERNEMENDE VROUW DIE HAAR BEDRIJF DIEPER WIL UITLIJNEN MET HAAR INTUÌTIE, POTENTIE EN ENERGIE. ZODAT JE KUNT BEWEGEN VAN FORCEREN EN TREKKEN NAAR DE JUISTE IMPACT MAKEN VANUIT INTUÌTIE

 

CALLING YOU IN

RISE IN YOUR BUSINESS

Het 4 maanden programma voor bewuste ondernemers, coaches en artists waarin ik je alles leer over intuïtief jouw bedrijf neerzetten, energetisch werken met jouw bedrijf vanuit alignment met jouw ziel, de kosmos en jouw potentie stappen.

Dit is niet zomaar een programma, maar ik zal informatie delen die nergens te vinden is en gaan we DIEP. We gaan vooral zelf doorleven, belichamen en of ware essentie in de wereld neerzetten. Want alleen daar zit die easy, dat plezier en de ware vervulling die je zoekt(in jouw bedrijf). In het zo indelen dat het je vergroot, versterkt en laat floreren tot de grootste versie van jouw, jouw hogere zelf hier op aarde. Niet vanuit ego, maar vanuit wat Er de bedoeling is, in overgave.

STEL JE VOOR..

Stel je voor dat je een ritueel hebt om contact te maken met jouw bedrijf, briljante downloads naar de materie kunt halen en vanuit samenwerking met jouw bedrijf stappen gaat zetten. Intuïtief, gegrond, vrouwelijk, krachtig en met veel meer plezier en lichtheid. Je hoeft het niet meer alleen te doen en hard te werken. Het is tijd voor een nieuwe manier van bewust ondernemen en in deze nieuwe tijd.

DEZE TRAINING IS VOOR JOU ALS..

Voor vrouwen die al veel innerlijk werk hebben gedaan en hun intuïtie en spirituele gaves willen versterken + dieper willen integreren in hun Business.  Energetisch een spirituele verdieping zoeken en nu voelen dat het tijd is voor die laag in busniess.

Voor ondernemers die hun healing-powers willen versterken en willen leren hoe ze energie-werk praktisch kunnen inzetten voor de groei van hun bedrijf. Die niet meer willen pushen, trekken en hard werken, naar zowel praktisch als energetisch weten welke stappen ze hebben te zetten vanuit volledig vertrouwen op intuïtie. 

Voor ondernemers die voelen dat er meer in hun zit, die weten dat je iets (nog meer) hebben neer te zetten vanuit hun zielsmissie.  Dat de ideeën die ze hebben nu volledig voeten in aarde mogen krijgen en ze zelf ook stappen naar hun potentie willen gaan zetten.

Die verlangen naar vol vertrouwen achterover leunen en dan de juiste actie ondernemen die impact maakt en klopt. Guided by the spirit of my business and life itself.

Dit is voor de vrouwen die niet bang zijn om het anders te doen en daarin een voorbeeld durven zijn. Die craven naar meer vervulling en een nieuwe manier van werken. Die naar hun eigen definitie van succes willen leven en hun bedrijf daarop willen afstemmen en ook niet bang zijn zichzelf daarbij aan te kijken en stretchen. 

En die ook voelen dat het leuker en lichter mag. Het gaat vaak namelijk niet over het ding wat je doet maar de energie die erachter zit en als jij doet waar je écht blij van wordt dan is dat voelbaar en magnetisch. Jouw joy is niet voor niets. 

RISE IN METHODE

In deze unieke methode gaan we van binnen naar buiten jouw bedrijf vanuit intuïtie neer te zetten. Niet meer vanuit het hoofd, maar vanuit innerlijk weten en uitlijning met jouw zielsmissie. Een nieuwe manier van werken.

Ook de modules zijn van binnen naar buiten. De eerste twee maanden naar binnen en de basis leggen in connectie met jezelf, met de energie van jouw business en vrouwelijke energie. De twee laatste maanden naar buiten en actie. Bewegen naar jouw dromen toe.

01. 

inner wisdom

We kunnen nog zoveel werken aan plannen maken, doelen stellen en strategieen bepalen. Maar als het in de onderlaag niet klopt, zal het in de bovenlaag nooit dat vervullende resultaat opleveren. In een Inner Journey & activaties neem ik je mee naar je hart, naar je ziel, naar jouw kern waarin je vanuit je intuitie, je hart, je ziel antwoord krijgt in plaats van vanuit je hoofd.

02.

praktische vertaling & verdieping

In de tweede les van de maand ontvang je diepgaande en vernieuwende informatie over de module, praktische tips, oefeningen en visualisaties om dat wat jij van binnen hebt ontvangen door te vertalen naar de buitenwereld en actie. Praktische spiritualiteit en business oefeningen. Zodat je het vervolgens ook in de bovenlaag kunt integreren en je het resultaat zult zien. 

03.

implementatie & samen

Naast innerlijke inzichten en kennis gaan we dit  ook echt implementeren.  In deze derde les van de module faciliteer ik afgestemd wat er nodig is. Dit kan zijn een q&a, acties uitvoeren, gastlessen enz. Daarnaast ontvang je ook 1:1 sessies en een life retreat waarin we grote stappen gaan maken. Daarnaast heb je een bewuste inspirerende vrouwen om je heen en kun  je meeliften, up up up samen!

CALLING YOU IN

Ben jij klaar om jouw intuïtie te volgen?

When you know, you know. Ik wil je vooral uitnodigen om te voelen; gebeurd er iets met je, voel of weet je (stiekem) intuïtief “ja dit is voor mij”. Dan is RISE IN YOUR BUSINESS calling  you. Volg dan de afstemming en we kunnen altijd via zoom kort sparren of dit nu voor jou is✨🚀

Als je nog twijfelt kun je altijd via de onderstaande knop contact opnemen en dan kunnen we even bellen!

Of wil je eerst ervaren of deze manier van werken bij je past?

Ontdek dan deze Inner Essence Journey ‘ontmoet jouw bedrijf’ voor maar 33,33 en ontvang dit bedrijf terug als je instapt in RISE IN YOUR BUSINESS.

Of wil je eerst ervaren of deze manier van werken bij je past?

1) Wat ontvang ik precies?

 

  • Dit is een pilot prijs, het programma heeft de minimale waarde van 5.000 euro. Als je je voor 1 december aanmeldt, geldt de early bird prijs van 2.500 euro.
  • 4 maanden intensieve groepscontainer van januari t/april 2024.
  • 12 x zoom call met inner journeys, praktische doorvertaling en Q&A’s. Elke eerste drie woensdag ochtenden van de maand van 10:00-11:30 uur.
  • Energie & intuïtie & praktische kanten van business.
  • Opening en closing call.
  • Online Rise In Your Business omgeving waarin je alles terug kunt kijken.
  • Een volledig verzorgd life 1day retreat.
  • 4x 30 minuten 1:1 sessies
  • Telegram groep waar je elke week extra afstemmingen, oefeningen, vragen, inzichten ontvangt en alles met elkaar kunt delen.
  • Maandelijks goodies en oliën ter ondersteuning van het traject.
2) Hoeveel tijd vraagt deelname aan RISE IN YOUR INTUITION?

Dit is afhankelijk van wat jij erin steekt en nodig hebt, maar gemiddeld ongeveer 2 a 3 uur, verspreid over de week. 3 keer per maand is er een zoom sessie van 90/120 minuten en daarnaast zijn er een aantal momenten in de week waarin we contact hebben. Het mooie is: het levert je vooral veel op: energie, klanten, omzet en een duurzame strategie voor je bedrijf.

 

3) Ik kan niet bij de ZOOM sessies zijn, kan ik terugkijken?

No worries! Alle live ZOOM sessies worden opgenomen en kun je die dag erna terugkijken in de online omgeving. 

4) Ik zou liever een 1 op 1 sessie willen in plaats van een groepsessie, kan dat ook?

Tijdens Rise in Your Business zit elke maand(4 in totaal) een 1:1 sessie van 30 minuten. Daarnaast kun je vragen stellen in de life sessies, maar de online community is niet om vragen te beantwoorden, dit is om te connecten en delen. Sowieso stimuleer ik altijd om de vragen in je eigen proces en zelf te vinden. Als je meer behoefte hebt aan 1:1 sessies kan dit in een mentorship of losse 1:1 sessies erbij kopen. We kunnen dan heel specifiek inzoomen op jouw vraagstuk of jouw thema.

5) Blijft de content na 6 weken nog beschikbaar?

Jazeker, je kunt alles ook later (opnieuw) bekijken. De content blijft ook na het programma (tot een jaar) voor je beschikbaar. Deirdre behoudt te allen tijde het recht om dit programma aan te passen.

6) Ik heb al veel gedaan op het gebied van spiritualiteit, voegt RISE IN YOUR BUSINESS dan nog wat toe?

Jazeker wat mij betreft, maar vertrouw hier vooral jouw intuïtie in. RISE IN YOUR INTUITION is geen oppervlakkige training, maar gaat diep de lichte en donkere kant van spiritualiteit in, zodat je het zuiver kunt gaan toepassen. Het is voor de vrouwen die misschien al veel hebben gedaan, maar het nu echt willen gaan toepassen. Die hun intuïtie niet alleen willen horen, maar ook volgen. Die het leven leuker willen maken en begeleiding zoeken in de gifts die al in hun zitten.

7) Ik heb net besloten niet nog meer trainingen te gaan volgen en het ‘buiten mezelf’ te zoeken, maar om nu te gaan vertrouwen op mijn eigen innerlijke wijsheid.

Heel goed dat je dit besluit hebt genomen, in de spirituele wereld is zoveel aanbod en kun je elke dag wel spiritueel shoppen. Als RISE IN YOUR INTUITION niet kriebelt dan zou ik zeggen, niet instappen! Dan is het voor dit moment gewoon niet voor jou. Als het toch wel kriebelt of je blijft nieuwsgierig, droomt erover of voelt iets fysieks gebeuren als je het voorbij ziet komen, dan is er een uitnodiging. Het is voor vrouwen die willen verdiepen, maar ook voor de vrouwen die zonder het te begrijpen voelen dat ze erbij willen zijn. Die zin hebben in een zomer vol magie. Wat Rise In Your Business  zo uniek maakt is juist de combinatie met het menselijke, de lichtheid, de helderheid en de diepte. We gaan spiritualiteit openen om het leven weer mooier te maken en begrijpen, om meer thuis te komen. Als het nu nog kriebelt dan is mijn advies: doe mee 🙂

8) Is het de investering waard?

Wat jij uit het traject haalt, is up to you. Ik sta klaar om jou alle tools aan te reiken, je te coachen en begeleiden zodat je kunt gaan vlammen. Ben jij hier ook klaar voor?

9) Ik heb een andere vraag!

Staat het antwoord op jouw vraag hier niet bij, stuur ons dan even een email naar info@rise-in.nl of stuur een DM!

JOUW REISGIDS

IK BEN DEIRDRE EGBERINK.

Ik ben oprichtster van ‘RISE IN’. Ik help bewuste vrouwen her-connecten met hun wijsheid, lichaam en energetische blauwdruk om vanuit daar keuzes te maken als henzelf.

Door alles wat ik doe is het mijn missie vrouwen te helpen te gaan leven van authenticiteit, in lijn met wie ze zijn en vol passie en stroom.

Ik sta sterk in contact met mijzelf en mijn gevoel, straal rust uit, kan goed intunen op anderen en afstemmen op wat er nodig is in het moment. Ik geloof in spiritualiteit anno nú door bewustwording, verwondering, meer kiezen voor waar jij blij van wordt en wat bij jou past, waardoor jouw leven makkelijker en leuker wordt.

Met RISE IN help ik bewuste vrouwen thuis te komen in hun zelf door contact te maken met een unieke krachtige blauwdruk, door contact te maken met je lichaam, je kern en wie je altijd bent bedoeld te zijn.