Rise In Complete 1:1-Mentorship

In zes maanden op het diepste niveau leren werken met jouw unieke intuïtie en energie. Je Human Design niet alleen begrijpen, maar compleet doorleven, voelen en belichamen.

Hey krachtige vrouw, jij bent gemaakt om te leven vanuit volle self empowerment

In dit programma ga je terug naar jezelf, jouw basis, jouw intuïtie, jouw lichaam en jouw energie. Als we weer vanuit onszelf gaan leven kunnen we weer zo veel gemakkelijker door het leven gaan. Meer plezier, levenslust, magie, stroom en rust. Jij bent perfect zoals je bent, alles wat zoekt ben je al.

Jij bent het leven van jouw dromen waard!

calling you

dit is Het Rise

In mentorship

Je wilt jezelf op een dieper niveau leren kennen en belichamen. Emotioneel, mentaal én energetisch. Innerlijk werk heb je vaker gedaan, maar je voelt dat er méér is. En bent er klaar voor om die stap te nemen.

Rise In is voor jou, als…

  • Je verlangt naar meer voldoening in je leven.
  • Je van binnen naar buiten wilt leven, onvoorwaardelijk trouw aan jezelf.
  • Je bereid bent diep te gaan, jezelf aan te kijken en los te laten.
  • Je verlangt naar meer voldoening in je leven.
  • Je verlangt naar meer voldoening in je leven.
  • Je verlangt naar meer voldoening in je leven.

BUSINESS

BEN JIJ EEN ONDERNEMER?

Ik heb gemerkt dat veel vrouwen die ik aantrek ondernemers zijn of ondernemer willen worden en wat nou juist zo leuk is aan dit traject is dat je al deze tools kunt toepassen op jouw business en dat ik je ook hierin kan meenemen. Als het in jou stroomt, gaan de dingen om je heen stromen. Bovendien zijn alle tools weer inzetbaar voor jouw klanten.

1:1 traject van 6 maanden

WAT KRIJG JE?

Kennismaking call via Zoom

4 tot 8 maanden 1:1 begeleiding

Kick-off 1:1 blauwdruk retreat inclusief Human Design reading, persoonlijke Human Design gids & meer.

Om de week een call van 1,5 tot 2 uren call via zoom of life in Deurningen met afwisselend innerlijk werk, Human Design en praktische tools.

Tools op maat zoals verdiepende modules en opdrachten of intuïtief afstemming, energie activaties, afgestemde meditaties, lichttaal, verdiepende, energetische heling. 

Verdiepende sessies met collega experts/coaches, passend bij jouw proces 

Tussendoor voor het gehele traject ondersteuning via Whatsapp of Voxer

Samen met mijn andere traject klanten in een whatsapp inspiratie ruimte waar ik besloten voice memo’s, inspiratie en meer deel

Én natuurlijk alles ondersteund door afgestemde essentiële oliën en andere kadootjes

HOE IK WERK

MIJN METHODE

01.

Human Design

Human Design is gebaseerd op oude spirituele wijsheden gecombineerd met moderne wetenschap. Op basis van je geboortedatum, tijd en plaats geeft het inzicht in jouw unieke energetische blauwdruk.

Het is als het ware een gebruiksaanwijzing voor jouw leven. Door je Human Design te leren kennen, krijg je heel snel scherp wat bij je past. Het geeft je magische en diepgaande informatie. Vol herkenning én heel praktisch toepasbaar.

02.

belichaming

De keuzes die voor ons kloppen komen niet uit onze ratio, maar vanuit ons lichaam en onze intuïtie. Luisteren naar je gut feeling klinkt misschien makkelijk, maar het is tegelijkertijd de plek waar herinneringen en trauma opgeslagen liggen. Ik leer je om veilig te zakken en aanwezig te zijn in jouw lichaam, contact te maken met jouw vrouwelijke energie en de diepere lagen te helen.

03.

integratie

Echte transformatie zit altijd in inzichten integreren. Zodat informatie en heling wijsheid kunnen worden. Ik help je jouw lessen steeds weer te herinneren en top of mind te houden, zodat jij het echt zelf kunt leven.

 

Wat maakt die traject uniek?

met mij werken betekend

Ik hou van praktische spiritualiteit. Eerst afstemmen en dan praktisch vertalen. Spiritualiteit inzetten om betere keuzes te die bij jouw passen. Als practice om meer in lijn met jezelf te komen, om meer rust te ervaren het leven en op te ruimen wat je niet meer nodig hebt. Niet als afleiding en eeuwige zweverige zoektocht.

Ik kijk altijd naar het grotere plaatje waardoor ik hee erg vaak van klanten terug krijg dat ze zoveel meer rust, vertrouwen en guidance voelen. Je hoeft niet zo hard meer te werken of alles voor elkaar te forceren, maar je mag terug gaan naar waar het van nature voor jou stroomt. 

HET IS MIJN GROOTSTE WENS DAT JIJ IN JOUW UNIEKE KRACHT GAAT STAAN WANT JIJ LIEVE VROUW, BENT ZO MOOI EN HET KAN ÉN MAG ZÓ MOOI ZIJN.

Na dit traject:

Het Rise In mentorship is een volledig afgestemd traject op jou en waar jij bent in jouw proces. We starten met een kick off retreat en Human Design reading waaruit de blokkades, verlangens en intenties naar voren komen. We werken met dat wat zich aandient in het moment en stappen uit het lineaire. In spiegel je en loop naast je en jij brengt jouw leven, en wanneer van toepassing bedrijf, weer in lijn met jouw unieke energie en kracht.

Wat je sowieso aan het einde van dit traject kunt verwachten is: 

Afhankelijk van jouw unieke behoeftes en verlangens werken we onder andere aan;

 

Leef jij in lijn met jouw energetische blauwdruk . Je hebt gevoelt wat dit betekend en hierin een prachtige basis gelegd.

Je weet hoe je jouw energie kunt zuiveren en bij jezelf kunt houden zodat je meer rust en helderheid ervaart.

Je frequentie is verhoogd waardoor je op deze frequentie weer aantrekt. Wat je uitzendt is wat je aantrekt.

Jij bent in een nieuwe versie van jezelf gestapt en hebt die te kleine jas uitgedaan

Je hebt je intuïtieve en spirituele gaves versterkt en past deze in praktijk toe

Je ervaart meer joy, levenslust, juice, synchroniciteiten, moeiteloosheid en plezier

Je voelt je lichter, heler en hebt veel losgelaten van wie jij probeerde te zijn of dacht te moeten zijn

Jij bent meer jezelf en hebt inzicht in jouw krachten en wijsheden, je snapt hoe jij op energetisch, mentaal en spiritueel niveau werkt

Je bent in contact met jouw lichaam, haar wijsheid en intuïtie, je belichaamt jezelf elke dag meer. Je kent te signalen van jouw intuitie

Je ervaart (zelf) vertrouwen, you got your back en luistert naar jezelf. 

Jij bent dieper verbonden met jezelf en hebt jouw leven ingericht naar jouw behoeftes en verlangens. 

Je voelt je meer ontspannen en hebt vertrouwen dat alles vóór jou gebeurd

Minder hoofd, meer hart en jij weet en voelt het verschil.

Wat anderen zeggen

@Wauw, wat een transformatie heb ik mogen doormaken tijdens het RiseIn traject! Doordat Deirdre intuïtief energiewerk combineert met Human Design, heb ik de kennis van mijn Human Design gids ook echt kunnen integreren en belichamen, en tegelijkertijd trauma’s geheeld. Sommige sessies gingen zó diep en dan vond zo’n diepgaande heling plaats op oude stukken, dat ik me echt kilo’s lichter voelde erna. Voor het traject was ik al een heel stuk op mijn bewustzijnspad, maar het werd steeds donkerder leek het wel, hoe meer ik me bewust werd van alle conditioneringen die mij niet meer dienden. Aan het einde van het traject was het verhogen van mijn bewustzijn weer LEUK geworden, het leven een experiment waarin zoveel mogelijk is! Mijn hart heeft zich meer geopend, de leegte in mijn onderbuik is weg en ik heb niet meer het gevoel dat ik rondjes loop of vastzit. Praktisch betekent het dat ik mijn droom om als zelfstandig ondernemer aan de slag te gaan, ook werkelijkheid aan het maken ben. Met zoveel zelfkennis heb ik de nodige boost in ZelfVertrouwen gekregen, voel ik me veel meer geaard en tegelijkertijd meer in contact met mijn lijf en intuïtie. Na mijn burnout stroomt de energie dus letterlijk weer door mijn lijf, in plaats van dat het vastzat en vooral in onrust naar buiten kwam. Ik raad het iedereen aan die op dagelijkse basis meer flow en magie wil ervaren, en behoefte heeft aan energetische heling. Lieve Deirdre, dankjewel!!

Rowanne – @Rowanneleestdesterren

” Deirdre is ontzettend puur en echt. In deze maatschappij zijn we de puurheid soms kwijt maar die vind ik bij haar weer terug. Ze  straalt rust en zachtheid uit waardoor ze mij helpt terug te gaan naar voelen zoals het nu is en mij te herinneren dat alles er mag zijn. Dit betekend voor mij thuiskomen bij mijzelf. Wat ik daarnaast fijn vind is dat ze mij reflecteert en bevestigd wat ik al voel. Ik zou iedereen aanraden met Deirdre te werken omdat ze vanuit rust handelt, luistert en vragen helder en goed beantwoord en onderbouwd door kennis die ze heeft opgedaan. Wat de situatie ook is, ze zal luisteren en daar niet snel over oordelen.”

– Deborah

” Deirdre is een ontzettend krachtige, en intuïtieve vrouw. Haar vermogen om zichzelf af te stemmen op waar jij op dat moment doorheen gaat of behoefte aan hebt is subliem. Ze weet je precies in je proces te raken daar waar jij het nodig hebt zodat je verder kan groeien en jezelf volledig tot bloei kan laten stralen. Ik kan met heel mijn hart zeggen dat wanneer je ervoor kiest om met Deirdre te gaan werken, je versteld staan zal staan van de prachtige inzichten & groei die zich voor je gaan ontvouwen. ‚’
— Vere Vermeulen, Veresoulempowerment

“ Het leven ten volle leven, dat is wat Deirdre zeker doet!
Als geen ander weet ze namelijk ook wat het is als iemand niet (meer) in staat is om het leven te leven. In het samenwerken met Deirdre heb ik haar ervaren als een heel toegewijd persoon. Ze gaat waar ze echt voor wil gaan en is eveneens in staat mensen om haar heen te upliften en naar een hoger platform te brengen.
Doorzettingsvermogen, kracht, helderheid, maar ook zachtheid en geduld zet ze hierbij in. Haar voelende vermogens zijn groot, waardoor ze ook in staat is om vanuit meerdere lagen inzichten te geven. 
En mocht je mentaal blokkades ervaren, ze ondersteunt je graag om weer meer helderheid te krijgen en jouw leven ten volle te leven!
– Tanja Kienhuis, gezondengeluk

Sinds ik weet wat voor Human Design ik heb, vole ik me zo veel chiller.

Het geeft antwoord op zoveel vragen, soms zelfs op vragen waarvan je het bestaan niet eens wist. Maar ik ben dus een Generator. Dat betekend dat ik echt hard kan werken en ik geniet daar zo erg van. Ik krijg er ook echt energie van. Het is echt aan te raden om zo’n Human Design reading te doen. Ik heb hem bij Deirdre gedaan, dat is echt enorm aan te raden!

Melissa nam zelfs een podcast op over haar reading te die vinden is als je zoekt naar Melissa Kanters op Spotify!

Melissa Kanters Branding & kunst fotograaf, Melissakanters.nl

Nieuwsgierig? Ga je mee op avontuur?

 

Eigenlijk al voordat je het einde van deze pagina las voelde je diep van binnen al iets gebeuren; bij haar moet ik zijn.

 

Jij voelt als je hierbij moet zijn, vertrouw jouw innerlijke kompas en laten we samen dit avontuur lopen! het mentoship is tussen de 4 en 6 maanden. In het intakegesprek bespreken welke vorm voor jou op dit moment passend is. In onze samenwerking verwacht ik van jou dat je 100% toegewijd bent aan het werk dat we samen doen, jezelf en het leven niet uit de weg gaat en verantwoordelijkheid neemt voor je eigen proces. 

Het Mentorship start vanaf 4800,- ex. BTW. Je kan je hier kennis maken. Tijdens het intakegesprek stem stem ik af op jouw energie en voel ik mee, we kijken waar je staat en waar jij naar naar verlangt om naartoe te gaan en wat hierbij past. Er zijn verschillne betalingsmogelijkheden mogelijk. Ik nodig je daarna uit om de keuze voor dit mentorship te werken te maken op basis van jouw autoriteit (splenic, sacral, emotional, self-projected, etc.).Zodat jouw reis met weer naar jouw intuïtie luisteren en jouw Human design leven nu al begint. Niet vanuit ratio of wat ik vind, maar vanuit wat jij weet.  

 

Je bent klaar om dit stemmetje te gaan volgen, maar vind het misschien ook spannend of op het randje van je comfort zone en dat is juist goed. Dat is waar groei is, zin, excitement, energie en expansie. Dat is hoe het leven kan zijn, magische en mooier dan je kan bedenken.

BOEK EEN MATCH CALL