fbpx

Rise In/tensive

1:1 ONE-DAY RETREAT PLUS TWEE MAANDEN BEGELEIDING TIJDENS JOUW INTEGRATIE EN TRANSFORMATIE

MOOI MENS

Align your life to your Human Design AND turn your intuition ON.

Deirdre

1:1 retreat + 2 maanden verdieping

Jij verlangt naar ook weer thuiskomen

Thuiskomen in jezelf door jezelf op diepgaand niveau te leren kennen, weer in contact te komen met hoe jij bedoeld bent te leven, jouw unieke pad, geleid door je innerlijke stem en zuivere energie.

Niet vanuit logica of vanuit wat ‘hoort’ maar vanuit wat de lichtjes in je ogen doet sprankelen en je hart sneller laat kloppen. Nog meer leven vanuit intuïtie en jouw GPS, dat ene fluisterende stemmetje in je achterhoofd waar je nog regelmatig aan voorbij gaat. Dit is gewoon jouw leven, het mag gemakkelijk en prachtig zijn!

Dit blauwdruk retreat is meer dan puur alleen informatie en een human design reading maar ook persoonlijke afstemming. Vanuit liefdevolle zachtheid, humor en gegronde energie zodat je in jouw kracht kunt stappen. Een feest van herinnering en zelfliefde. Laten we gaan, want ik ben ook geweest waar jij bent!

Dit is meer dan een retreat, het is een reis op alle lagen waarin je een diepe transformatie doorgaat. Met Human Design als ingang naar jouw blauwdruk en innerlijk werk & belichaming die je de informatie laten belichamen en leven. Want ik geloof dat de verandering daar zit, in de inzichten ontvangen op dieper niveau en ontdekken welke lagen er nog liggen op het leven van jouw essentie en het onvoorwaardelijk volgen van jouw Human Design en intuïtie.

Dit is voor de vrouwen die al hebben geleerd over hun Human Design, maar daarmee nog niet helder hebben hoe ze dit nou kunnen gaan leven. Én voor de vrouw die voelt dat ze met mij wil werken en meteen de diepte in wil gaan. Waar je het verschil voelt tussen je mind, conditionering en intuïtie of de onderbuik. De vrouwen die willen leven vanuit hun lijf, intuïtie en spiritualiteit. Onvoorwaardelijk willen vertrouwen op dat wat ze voelen of doorkrijgen én een leuk leven leiden. Haar unieke leven. Want daar is ze stralend, magnetisch, volgt ze haar joy, vertrouwd ze haar zelf en het leven en leeft ze in overgave met wat Er wil ontstaan.

Beyond what she can dream for herself.

1:1 retreat + 2 maanden verdieping

faqs

1) Ik twijfel of het bij me past

Deel je twijfels met mij, dan kan ik zo goed mogelijk met je meedenken. Ik ben er ook eerlijk in als ik denk dat het niet passend is. 

2) Wat ontvang ik precies?

Volledig verzorgde 1:1 retreat dag live in de Twentse natuur inclusief Human design reading, vegetarische lunch en afgestemd diep innerlijk werk en transmissies

Fysieke persoonlijke en uitgebreide Human design gids op basis van jouw design van +/- 40 bladzijdes, inclusief verdieping van audio’s en affirmaties

8 weken integratie dmv begeleidende en verdiepende opdrachten en informatie in de Rise Intensive online omgeving en telegram 1:1 contact

Integratie en verdieping sessie van 60 minuten na 6 weken

Praktische en tools, meditaties en inner essence journeys om jouw design toe te passen en belichamen

Persoonlijke essentiële oliën blend en transmissie voor jouw energietype ter ondersteuning, integratie en verdieping van jouw proces (twv 111 euro)

3) Wat is Inner Essence precies?

Je kunt Inner Essence vergelijken met een diepe meditatie, visualisatie of sommige geven aan zelfs met hypnose. De sessies zijn altijd verschillend en het is altijd anders wat je precies ervaart.

Inner Essence werkt op verschillende lagen: cognitief, emotioneel, energetisch en fysiek. Het kan dus zo zijn dat je de ene keer een bepaald cognitief inzicht hebt, de andere keer vooral dat je benen bijvoorbeeld wat willen bewegen en er op die manier iets in je systeem in beweging komt, en weer een andere keer er vooral emoties loskomen.

Het beste is het om het gewoon te ervaren.

4) Hoeveel tijd kost de Intensive mij?

En volledig 1:1 retreat in Twente van 10 tot 16:30 uur. Daarna is het afhankelijk van wat jij erin steekt en nodig hebt, maar gemiddeld ongeveer 1/ 1,5  uur, verspreid over de week. 

5) Hoe meld ik mij aan?

Via de knop hieronder of hierboven. Meld je meteen aan of vraag een kennismaking aan. Daarna plannen we de retreat in en ontvang je alle informatie over onze reis samen. 

6) Kan in termijnen betalen?

Jazeker, het is mogelijk om in 1 of 2 termijnen te betalen. 

7) Ik heb al een reading gedaan, is dit dan nog waardevol?

Jaa zeker, juist dan! Het is juist een verdieping als je al de basis kent. We gaan integreren, transformeren wat je nog in de weg staat, voelen en oefenen met de informatie. Zodat je echt de verwachte resultaten zoals ease, vervulling, succes en zelfkennis gaat ervaren. 

Twijfel je?

Of heb je nog vragen? Plan gerust een vrijblijvende call in. Deze Match Call is een gesprek van ongeveer 30 minuten. 

 Ik voel hierin met je mee en we kijken waar je staat en waar jouw verlangen ligt om naartoe te gaan en wat hierbij past. Ik nodig je daarna uit om de keuze voor dit mentorship te werken te maken op basis van jouw autoriteit (splenic, sacral, emotional, self-projected, etc.). Zodat we vanaf het begin helemaal afstemmen op jouw intuïtie en blauwdruk.

Wat anderen zeggen

WIE IK BEN & WAT IK DOE

IK BEN DEIRDRE EGBERINK.

Ik ben oprichtster van ‘RISE IN’. Ik help bewuste vrouwen her-connecten met hun wijsheid, lichaam en energetische blauwdruk om vanuit daar keuzes te maken als henzelf.

Door alles wat ik doe is het mijn missie vrouwen te helpen te gaan leven van authenticiteit, in lijn met wie ze zijn en vol passie en stroom.

Ik sta sterk in contact met mijzelf en mijn gevoel, straal rust uit, kan goed intunen op anderen en afstemmen op wat er nodig is in het moment. Ik geloof in spiritualiteit anno nú door bewustwording, verwondering, meer kiezen voor waar jij blij van wordt en wat bij jou past, waardoor jouw leven makkelijker en leuker wordt.

Met RISE IN help ik bewuste vrouwen thuis te komen in hun zelf door contact te maken met een unieke krachtige blauwdruk, door contact te maken met je lichaam, je kern en wie je altijd bent bedoeld te zijn. 

De HD Reading met Deirdre was bijzonder. Een combinatie van Deirdre’s prachtige warme energie, enthousiasme en nieuwsgierigheid naar de mens die tegenover haar zit, hebben een diepe indruk op mij gemaakt. Ik denk vaak de Reading terug, de thema’s en praktische tips.
Deirdre’s blik is inspirerend en brengt steeds weer nieuwe perspectieven!!

Caroline De Jong

The lifechanger essential oils

Sinds ik weet wat voor Human Design ik heb, vole ik me zo veel chiller.

Het geeft antwoord op zoveel vragen, soms zelfs op vragen waarvan je het bestaan niet eens wist. Maar ik ben dus een Generator. Dat betekend dat ik echt hard kan werken en ik geniet daar zo erg van. Ik krijg er ook echt energie van. Het is echt aan te raden om zo’n Human Design reading te doen. Ik heb hem bij Deirdre(@leef.jouwleven) gedaan, dat is echt enorm aan te raden!

Melissa nam zelfs een podcast op over haar reading te die vinden is als je zoekt naar Melissa Kanters op Spotify!

Melissa Kanters

Branding & kunst fotograaf, Melissakanters.nl

Lieve Deirdre ik wil je bedanken voor de mooie Human Design reading.

Je hebt een hele fijn pure en zachte energie waardoor ik het gevoel had dat alles goed is. Je hebt zorgvuldig de reading gemaakt en duidelijk verteld wat alle informatie voor mij betekend.
Door de reading heb ik meer begrip gekregen voor mijzelf en hoe ik dingen doe.

Annekirsten

Schrijfer&mentor, Annekirsten.nl