PORTAL TO 2024

masterclass en inner journey

afstemming op 2024

Yes het is natuurlijk al 2024, maar wat als je diep naar jouw onderbewustzijn, intuïtie en grotere weten kon gaan om vanuit daar de juiste acties en stappen in jouw bedrijf voor 2024 in te zetten? En jouw bedrijf in 2024 lichter, kloppender, leuker én grootser maakt?

Dat kan is deze afstemming op 2024 op 22 januari 2024 om 12:00 uur. 

First we go In to Rise. Ik neem je eerst mee diep naar binnen. Zodat je voor 2024 keuzes gaat maken vanuit jouw hart, intuïtie en zielsmissie. Daarna gaan we alles wat je hebt ervaren en ontvangen naar een duurzaam systeem wat je plezier, vervulling én impact geeft. Omdat de keuzes vanuit deze plek in alignment zijn met jouw hoogste potentieel en zielsplan. Met wat er voor jou de bedoeling is en al op jouw ‘lijn’ ligt.

Wanneer je vanuit alignment wil doorkrijgen wat de juiste acties, omzet en focus voor 2024 en nog veel meer mogen zijn, ipv vanuit je hoofd

Als je de kracht van intuïtie/ spiritualiteit / energie (nog meer) wilt inzetten in jouw bedrijf én je de ook impact wilt maken met een helder plan.

je vanalles en nog wat aan het doen bent maar je helderheid en focus mist

Je voelt dat er iets op dit moment niet klopt of ergens weerstand zit, het niet helemaal lekker stroomt & en jij hier helderheid op wilt ontvangen

Als je meer lichtheid, vervulling, helderheid en connectie met the bigger part of you in jouw bedrijf wilt ervaren.

Als je weet en voelt dat je hierbij hebt te zijn, dat samen dit doen veel meer impact maakt dan alleen(of het vergeten/ uitstellen). Laat je heerlijk even dragen!

WAT ONTVANG JE PRECIES?

 

Liefs,

Deirdre Egberink

Intuïtie & Human Design embodiment coach bij Rise In.

Ik help bewuste vrouwen her-connecten met hun wijsheid, lichaam en energetische blauwdruk om vanuit daar keuzes te maken als henzelf en hun intuïtie onvoorwaardelijk de volgen in elke situatie.