GRATIS MINI JOURNEY NAAR MEER OVERGAVE

gratis mini journey

naar meer overgave

Vul hieronder je naam en e-mail in en binnen 5 minuten heb je de mini inner journey (met muziek en mijn stem) in je mailbox! 

 Overgave, iets wat volgens mij heel erg veel meer nodig is en veel mensen behoefte aan hebben. In deze meditatie korte mini inner journey, neem ik je door middel van mijn stem, muziek & een energetische transmissie mee in meer ontspanning en overgave. Het kan je ook helpen om te beseffen dat er momenten zijn waarop het veilig is om de controle los te laten en jezelf te laten meedrijven met het leven, dat er schoonheid is in elk moment. Ook kan het je helpen vertrouwen te hebben in jou eigen innerlijke autoriteit(Human Design) en de stroom van het leven te volgen. 

 

Dit is wat vrouwen zeiden over de journey/meditatie:

Na het aanvragen van de kennismaking stuur ik je een vragenlijst op om je beter te leren kennen. Het uitgangspunt van het mentorship is een diepgaande samenwerking, vanuit mijn ervaring is 6 maanden daarbij het meest kloppend en dragend is. Er zijn ook mogelijkheden voor kortere of langere mentorships, afgestemd of jouw verlangens en wat jij nodig hebt. Ik voel hierin met je mee en we kijken waar je staat en waar jouw verlangen ligt om naartoe te gaan en wat hierbij past. Ik nodig je daarna uit om de keuze voor dit mentorship te werken te maken op basis van jouw autoriteit (splenic, sacral, emotional, self-projected, etc.). Zodat we vanaf het begin helemaal afstemmen op jouw intuïtie en blauwdruk.

 

Eigenlijk al voordat je het einde van deze pagina las voelde je diep van binnen al iets gebeuren; bij haar moet ik zijn