Modern mystic

over deirdre

Over Deirdre

WELKOM!

Deirdre is oprichtster van ‘Rise In’. Ze is bewustzijns & Human Design coach met een liefde voor energie. Ze heeft (als échte manifesting generator en multi passionate) diverse opleidingen en veel kennis opgedaan op het gebied van Human design, energie, vrouwelijkheid en bewustzijn. Naast alle opleidingen is vooral het leven haar grootste teacher en het haar grootste gift het belichamen van alles wat ze leerde. Haar intuïtieve gave en de levenslust die ontstaat door vanuit haar kern op haar authentieke manier te leven,  kun je in alles voelen.

Deirdre is co-host van de Energy First podcast en geeft 1:1 retreats, begeleidt trajecten en is momenteel bezig met een online programma. Ze is een alchemist met essentiële oliën en op haar unieke en intuïtieve manier ondersteunen deze geuren en frequenties elk proces wat ze met klanten doorloopt. Wat haar kenmerkt is dat ze altijd diep de transformatie van binnenuit induikt.  Ze omschrijft zichzelf als moderne mysticus, energie is haar eerste taal en ze houdt van alles wat met spiritualiteit te maken heeft. Altijd wel in balans met haar gegronde toepassing en humor. Life is supposed to be fun.

Ik help bewuste vrouwen reconnecten met hun wijsheid, lichaam en energetische blauwdruk om vanuit daar keuzes te maken als henzelf. Door alles wat ik doe is het mijn missie vrouwen te helpen te gaan leven van authenticiteit, in lijn met wie ze zijn en vol passie en stroom.

 

 

 

van binnen naar buiten en vanuit jouw intuïtie

Ik geloof heel erg in
een nieuwe manier van leven
en ik ben hier het lopende voorbeeld van. 

Niet meer vanuit de mind, maar vanuit ons gevoel en lichaamsbewustzijn. Volledig omarmend van alles wat er op je pad komt en alles wat er gebeurt om je heen en in jezelf. Zelf de regie terug in handen nemen en de autoriteit over onszelf en ons leven nemen door diepere verbinding met onszelf. Een nieuwe tijd waarin we bewuster worden. Daarom is het zo belangrijk dat je weer opnieuw leert luisteren naar wat je lichaam vertelt. Hoe jij je voelt, je intuïtie en je af te stemmen op jouw persoonlijke en natuurlijke ritme. Hierdoor kom je steeds dichter terug bij wie jij van binnen écht bent. 

When you change things inside you, things change around you.

as within, so without

Waarom weten hier niet meer mensen vanaf? Waarom heb ik dit niet eerder geleerd?

Het leven kan zoveel lichter en leuker zijn.

 

Ik leef mijn allergrootste potentieel, zelfs zo groot dat het het niet meer voor mogelijk had gehouden een paar jaren geleden. Ik ervaar zoveel stevigheid, creativiteit, inspiratie, (levens)energie en synchroniciteiten. Ik leef Mijn leven en dat is wat ik jou ook gun!

Ik geloof en heb altijd al geweten dat alles wat ik heb meegemaakt niet zomaar op mijn pad is gekomen. Ik ontdekte hierdoor zoveel dingen die mij nog nooit eerder waren verteld en waarvan ik had gewild dat ik ze eerder had geweten. Ik heb daarom gekozen om mijn ervaringen en struggles, van 15 jarig meisje met een eetstoornis naar vrouw helemaal in haar unieke kracht en potentie, om te zetten tot lessen en mijn missie vrouwen te begeleiden weer de connectie met henzelf terug te vinden en vanuit daar te gaan leven. Her-connecten met hun wijsheid, lichaam en energetische blauwdruk om vanuit daar keuzes te maken als henzelf. Omdat ik écht geloof en heb geleerd dat het daar begint, alles wat je nodig hebt zit in je.

 

 

 ALS JE ZONDER ENIGE GARANTIE VOLLEDIG
GAAT VERTROUWEN OP WIE JIJ WERKELIJK BENT,
ZULLEN ER DINGEN IN JOUW LEVEN KOMEN
WAARVAN JE NIET EENS HAD DURVEN DROMEN.

Laten we kennismaken met elkaar

En dat gevoel, dat gun ik elke vrouw. Durf jij de stap te maken? Je kan een gratis kennismakingsgesprek met mij inplannen zodat we samen kunnen afstemmen over we een match zijn. En jij voelt zelf diep vanbinnen of je daar klaar voor bent. Of die sparkle begint te twinkelen, iets in je reageert, aangeraakt wordt of nieuwsgierig is! Ik kan niet wachten om je te ontmoeten!

Enwil jij meer kanten van mij leren kennen? Volg me insta

MASTERCLASS & TEACHING

Samenwerking

Masterclass Human Design in business in het DESIGN YOUR DREAM programma.

Masterclass over Human Design in Heart Core Feminine groepsprogramma.

Masterclass over Human Design voor het She is Magnetic groepsprogramma.