OVER Deirdre

MIJN VERHAAL

Welkom!

LET’S RISE

Ik help bewuste vrouwen risen in hun wijsheid, lichaam en energetische blauwdruk om vanuit daar keuzes te maken die perfect passen bij wie ze zijn. Want ik weet hoe het is om dagelijks zoekende te zijn en mijn intuïtie niet te kunnen horen, laat staan te vertrouwen.

Ik ben bewustzijns & Human Design coach met een liefde voor het leven. Ik hou van moderne mystiek. Energie is altijd al mijn eerste taal geweest en ik hou van alles wat met zelfontdekking en het grotere plaatje zien te maken heeft. Maar altijd wel in balans met haar gegronde toepassing en humor. Life is supposed to be fun. Daarnaast houd ik van diepgang, echtheid en zuiverheid. Ik neem je niet mee zo maar in een reading, maar geloof in diepgang, oefenen en de loop naast je terwijl jij ontdekt waar waar voor jou is.

Voor mij is het niet zo geweest dat een ding mijn hele  leven in een keer veranderde. Het  was een op opeenstapeling van stappen die ik steeds bleef volgen. Terugkijkend heb ik zonder te weten perfect mijn Human Design strategie gevolgd. Namelijk reageren op wat er op mijn pad kwam in het leven precies over al stap voor stap basis voor alles wat ik nu mag teachen en precíes bij mijn missie past. Ik leer de niet allen, ik ging het aan, nam moedige stappen en dat volgen waar jij Ja voelt en heb ik héél erg veel dingen gedaan waardoor ik nu een heel stevig fundament heb om jou te dragen.

Zo leerde ik (als échte manifesting generator oftewel iemand die multi-passionate is) alles geleerd wat er te leren valt op het gebied van Human Design, energetisch beheer, vrouwelijkheid en bewustzijn. Naast al die opleidingen is vooral het leven mijn grootste leraar. Mijn grootste gave is het kunnen zijn en belichamen van alles wat ik tot nu toe leerde. 

 

 ALS JE ZONDER ENIGE GARANTIE VOLLEDIG
GAAT VERTROUWEN OP WIE JIJ WERKELIJK BENT,
ZULLEN ER DINGEN IN JOUW LEVEN KOMEN
WAARVAN JE NIET EENS HAD DURVEN DROMEN.

tijdlijn

mijn verhaal.

Vijftien jaar geleden was ik erg ongelukkig. Ik deed veel dingen die eigenlijk niet goed voelden, wist eigenlijk helemaal niet meer wie ik was en waar ik écht blij van werd. Ik probeerde controle terug te pakken op een ongezonde manier wat resulteerde in een eetstoornis. Juist dit resulteerde in een drive naar meer, naar écht willen leven en gelukkig zijn.

 

 

 Ik heelde diepe stukken door middel van The Work van Byron Katie, innerlijk kind en systemisch (hier thema’s benoemen die relevant zijn voor klanten)…

 

 

Ook leerde ik veel over de gaves die ik altijd al had gehad, maar niet weer erkende. Ik leerde contact maken met Source en mijn hogere zelf, en ontdekte dat ik een sterke connectie heb met de Spirit world. Dit ik veel dingen ‘zie’ die anderen niet meteen zien en dat dit juist een mooie gift is. Wel altijd in balans met haar gegronde toepassing en humor. Het mag het leven leuker maken, niet nog ingewikkelder.

 

 

Ik leerde energetsich beheer in mijn leven bedrijf en dit was eigenlijk de kers op de taart. Hét ingrediënt waardoor alles samenkwam ik en ik Human Design alleen nog maar sterker kon gaan teachen omdat het ook gaat over de energetische uitwisseling die we met elkaar en het leven hebben. Omdat al mijn ideeën voeten in aarde kregen en ik nóg veel steviger in mezelf stond.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ik ging al snel the power of the now en .. lezen(aanraders trouwens) en kwam op het ‘spirituele’ pad. Ik ging op meditatieles en en besefte me voor het eerst dat ik mijn gedachtes en emoties niet was. Ik kon ze waarnemen, dus ik was meer dan dat.

 

Ik dook diep de zelfliefde in, herstelde het contact met mijn lichaam door middel van yoga en maakte contact met mijn vrouwelijke energie en sensualiteit door dearomouring en embodiment practices waarbij ik weer leerde met mijn emoties en angsten om te gaan.

 

 

Ik deed opleiding bewustzijnscoaching en Human Design kwam op mijn pad. Ik voelde(eigenlijk een intuitieve ingeving) dat ik meer moest leren over Human Design en volgde dit zonder twijfel. uman design klopt voor mij hierbij zo erg omdat het eigenlijk onderbouwt wat ik intuïtief heb geleerd en ontdekt de afgelopen 10 jaren. Het onderbouwt en geeft woorden aan wat ik eigenlijk al diep van binnen wist en dát maakt het juist zo kloppend. En ja sindsdien, ben ik niet meer gestopt. En geloof me, dit moet wel een HELE grote passie zijn als je mijn aandacht wil houden.

big shift

En nu voelt mijn leven als een avontuur vol bijzondere momenten.

Ik leef en beslis vanuit mijn intuïtie en heb een plek in mijzelf gevonden van diepe rust, zelfvertrouwen, stabiliteit en helderheid waardoor ik altijd thuis kan komen in mezelf. Ik weet wie ik ben, wat van mij is en waar mijn passies liggen.

En teach ik op mijn unieke manier Human Design in combinatie met innerlijk werk, energetisch beheer en belichaming om het zo echt diep en duurzaam te integreren.

Om zo vrouwen te begeleiden hun connectie met zichzelf terug te vinden. En vanuit daar volop te leven. Want alles dat je nodig hebt, zit in je. Mijn stijl zou ik omschrijven als moderne mystiek. Want energie is altijd al mijn eerste taal geweest en ik voel haarfijn aan wanneer we de kern te pakken hebben. Die spirituele side zit zeker in mij, maar is altijd in balans met gegronde integratie. Zodat wat je ervaart ook echt past in je (nieuwe) leven!

 

 

 

ben jij klaar om jouw intuïtie

te gaan voelen en en volgen? 

En dat gevoel, dat gun ik elke vrouw. Durf jij de stap te maken? Je kan een gratis kennismakingsgesprek met mij inplannen zodat we samen kunnen afstemmen over we een match zijn. En jij voelt zelf diep vanbinnen of je daar klaar voor bent. Of die sparkle begint te twinkelen, iets in je reageert, aangeraakt wordt of nieuwsgierig is! Ik kan niet wachten om je te ontmoeten!

MASTERCLASS & TEACHING

Samenwerking

Masterclass Human Design in business in het DESIGN YOUR DREAM programma.

Masterclass over Human Design in Heart Core Feminine groepsprogramma.

Masterclass over Human Design voor het She is Magnetic groepsprogramma.