fbpx

Rise In 1:1-Mentorship

Het mentorship voor de bewuste vrouw die al veel werk heeft gedaan, MAAR nu klaar is om haar spiritualiteit volledig te intereren. die op het diepste niveau wil leren werken met haar unieke intuïtie en energie. haar Human Design niet alleen begrijpen, doorleven, voelen en belichamen.

Hey krachtige vrouw, jij bent gemaakt om te leven vanuit wie jij van nature bent.

In dit programma ga je terug naar jezelf, jouw basis, jouw intuïtie, jouw lichaam en jouw energie. Als we weer vanuit onszelf gaan leven kunnen we weer zo veel gemakkelijker door het leven gaan. Meer plezier, levenslust, magie, stroom en rust. Jij bent perfect zoals je bent, alles wat zoekt ben je al.

align with your truest self

calling you

dit is Het Rise

In mentorship

Je wilt jezelf op een dieper niveau leren kennen en belichamen. Emotioneel, mentaal én energetisch. Innerlijk werk heb je vaker gedaan, maar je voelt dat er méér is. En bent er klaar voor om die stap te nemen.

Rise In is voor jou, als…

Je verlangt na al veel werk te hebben gedaan nu ook naar die voldoening, plezier en stroom in je leven.

Je van binnen naar buiten wilt leven, onvoorwaardelijk trouw aan jezelf.

Je bereid bent diep te gaan, jezelf aan te kijken en los te laten.

Je een Human Design-mentor zoekt die precies afstemt op jou en jouw kern. Je bent bereid je over te geven aan wat zich aandient.

Je toe bent aan spirituele en tegelijkertijd praktische lessen.

Je uitgedaagd wilt worden, voorbij de standaard practises en door iemand die jouw potentie ziet en deze zal spiegelen.

Je op het diepste niveau wilt leren werken met jouw intuïtie en energie.

Je doel is om keuzes te maken die bij je passen, verankert in jouw kern.

Je bent wel klaar mijn eindeloos zoeken en wilt gaan genieten.

  Na dit traject

  Zal je je weer sterk verbonden voelen met jezelf en jouw intuïtie. Weer thuis bij jezelf, in jouw lichaam en het leven. 

  Je ervaart meer stevigheid in zelfkennis, energie en bij jezelf kunnen blijven. Letterlijk meer zelf-vertrouwen. 

  Je gaat je spiritueel ontwikkelen én gaat menselijke stukken zoals emoties of angst niet meer uit de weg, omdat je weet dat dit erbij hoort en jij de tools hebt om hiermee om te gaan. Om alle zelfkennis en gaves die je hebt daadwerkelijk te kunnen toepassen. Zodat je ook de juiste acties en keuzes weet te belichamen om jouw dromen waar te maken.

  Dit zal op alle lagen doorwerken, op jouw carrière of ondernemerschap, relaties en de keuzes die je voor jezelf maakt. 

  Hierna..

  Leef jij in lijn met jouw energetische blauwdruk. Je hebt gevoeld wat dit betekend en hierin een prachtige basis gelegd. Jij bent meer jezelf en hebt inzicht in jouw krachten, wijsheden en unieke energie.

  Je weet hoe je jouw energie kunt zuiveren en bij jezelf kunt houden zodat je meer rust en helderheid ervaart.

  Je ervaart meer joy, levenslust, juice, synchroniciteiten, moeiteloosheid en plezier

  Je bent in contact met jouw lichaam, haar wijsheid en intuïtie, je belichaamt jezelf elke dag meer. 

  Je ervaart (zelf) vertrouwen, you got your back en luistert naar jezelf. Je hebt jouw leven ingericht naar jouw behoeftes en verlangens. 

  Jij bent in een nieuwe versie van jezelf gestapt en hebt die te kleine jas uitgedaan

  Je voelt je lichter, heler en hebt veel losgelaten van wie jij probeerde te zijn of dacht te moeten zijn. 

  1:1 mentorship

  WAT KRIJG JE?

  Kennismaking call via Zoom

  6 maanden 1:1 begeleiding

  Kick-off 1:1 blauwdruk retreat inclusief Human Design reading, persoonlijke Human Design gids & meer.

  Om de week een call van 1,5 tot 2 uren via zoom of life met afwisselend innerlijk werk, Human Design en praktische tools.

  Tools op maat, zoals verdiepende modules en opdrachten of intuïtief afstemming, energie activaties, afgestemde meditaties, lichttaal, verdiepende, energetische heling.

  Verdiepende sessies met collega experts/coaches, passend bij jouw proces 

  Tussendoor voor het gehele traject ondersteuning via Whatsapp of Voxer

  Samen met mijn andere traject klanten in een Whatsapp inspiratie ruimte waar ik besloten voice memo’s, inspiratie en meer deel

  Én natuurlijk alles ondersteund door afgestemde essentiële oliën en andere kadootjes

  HOE IK WERK

  MIJN METHODE

  01.

  afstemming

  Het Rise In mentorship is een volledig afgestemd traject op jou en waar jij bent in jouw proces. We starten met een kick-off retreat en Human Design reading waaruit de blokkades, verlangens en intenties naar voren komen. We werken met dat wat zich aandient in het moment en stappen uit het lineaire. Ik spiegel je en loop naast je en jij brengt jouw leven, en wanneer van toepassing bedrijf, weer in lijn met jouw unieke energie en kracht.

   

  02.

  Human Design

  Human Design is gebaseerd op oude spirituele wijsheden gecombineerd met moderne wetenschap. Op basis van je geboortedatum, tijd en plaats geeft het inzicht in jouw unieke energetische blauwdruk.

  Het is als het ware een gebruiksaanwijzing voor jouw leven. Door je Human Design te leren kennen, krijg je heel snel scherp wat bij je past. Het geeft je magische en diepgaande informatie. Vol herkenning én heel praktisch toepasbaar.

  03.

  belichaming

  De keuzes die voor ons kloppen komen niet uit onze ratio, maar vanuit ons lichaam en onze intuïtie. Luisteren naar je gut feeling klinkt misschien makkelijk, maar het is tegelijkertijd de plek waar herinneringen en trauma opgeslagen liggen. Ik leer je om veilig te zakken en aanwezig te zijn in jouw lichaam, contact te maken met jouw vrouwelijke energie en de diepere lagen te helen.

  04.

  integratie

  Echte transformatie zit altijd in inzichten integreren. Zodat informatie en heling wijsheid kunnen worden. Ik help je jouw lessen steeds weer te herinneren en top of mind te houden, zodat jij het echt zelf kunt leven.

   

  HET IS MIJN GROOTSTE WENS DAT JIJ IN JOUW UNIEKE KRACHT GAAT STAAN WANT JIJ LIEVE VROUW, BENT ZO MOOI EN HET KAN ÉN MAG ZÓ MOOI ZIJN.

  Wat anderen zeggen

  @Wauw, wat een transformatie heb ik mogen doormaken tijdens het RiseIn traject! Doordat Deirdre intuïtief energiewerk combineert met Human Design, heb ik de kennis van mijn Human Design gids ook echt kunnen integreren en belichamen, en tegelijkertijd trauma’s geheeld. Sommige sessies gingen zó diep en dan vond zo’n diepgaande heling plaats op oude stukken, dat ik me echt kilo’s lichter voelde erna. Voor het traject was ik al een heel stuk op mijn bewustzijnspad, maar het werd steeds donkerder leek het wel, hoe meer ik me bewust werd van alle conditioneringen die mij niet meer dienden. Aan het einde van het traject was het verhogen van mijn bewustzijn weer LEUK geworden, het leven een experiment waarin zoveel mogelijk is! Mijn hart heeft zich meer geopend, de leegte in mijn onderbuik is weg en ik heb niet meer het gevoel dat ik rondjes loop of vastzit. Praktisch betekent het dat ik mijn droom om als zelfstandig ondernemer aan de slag te gaan, ook werkelijkheid aan het maken ben. Met zoveel zelfkennis heb ik de nodige boost in ZelfVertrouwen gekregen, voel ik me veel meer geaard en tegelijkertijd meer in contact met mijn lijf en intuïtie. Na mijn burnout stroomt de energie dus letterlijk weer door mijn lijf, in plaats van dat het vastzat en vooral in onrust naar buiten kwam. Ik raad het iedereen aan die op dagelijkse basis meer flow en magie wil ervaren, en behoefte heeft aan energetische heling. Lieve Deirdre, dankjewel!!

  Rowanne – @Rowanneleestdesterren

  ” Deirdre is ontzettend puur en echt. In deze maatschappij zijn we de puurheid soms kwijt maar die vind ik bij haar weer terug. Ze  straalt rust en zachtheid uit waardoor ze mij helpt terug te gaan naar voelen zoals het nu is en mij te herinneren dat alles er mag zijn. Dit betekend voor mij thuiskomen bij mijzelf. Wat ik daarnaast fijn vind is dat ze mij reflecteert en bevestigd wat ik al voel. Ik zou iedereen aanraden met Deirdre te werken omdat ze vanuit rust handelt, luistert en vragen helder en goed beantwoord en onderbouwd door kennis die ze heeft opgedaan. Wat de situatie ook is, ze zal luisteren en daar niet snel over oordelen.”

  – Deborah

  ” Deirdre is een ontzettend krachtige, en intuïtieve vrouw. Haar vermogen om zichzelf af te stemmen op waar jij op dat moment doorheen gaat of behoefte aan hebt is subliem. Ze weet je precies in je proces te raken daar waar jij het nodig hebt zodat je verder kan groeien en jezelf volledig tot bloei kan laten stralen. Ik kan met heel mijn hart zeggen dat wanneer je ervoor kiest om met Deirdre te gaan werken, je versteld staan zal staan van de prachtige inzichten & groei die zich voor je gaan ontvouwen. ‚’
  — Vere Vermeulen, Veresoulempowerment

  “ Het leven ten volle leven, dat is wat Deirdre zeker doet!
  Als geen ander weet ze namelijk ook wat het is als iemand niet (meer) in staat is om het leven te leven. In het samenwerken met Deirdre heb ik haar ervaren als een heel toegewijd persoon. Ze gaat waar ze echt voor wil gaan en is eveneens in staat mensen om haar heen te upliften en naar een hoger platform te brengen.
  Doorzettingsvermogen, kracht, helderheid, maar ook zachtheid en geduld zet ze hierbij in. Haar voelende vermogens zijn groot, waardoor ze ook in staat is om vanuit meerdere lagen inzichten te geven. 
  En mocht je mentaal blokkades ervaren, ze ondersteunt je graag om weer meer helderheid te krijgen en jouw leven ten volle te leven!
  – Tanja Kienhuis, gezondengeluk

  Sinds ik weet wat voor Human Design ik heb, vole ik me zo veel chiller.

  Het geeft antwoord op zoveel vragen, soms zelfs op vragen waarvan je het bestaan niet eens wist. Maar ik ben dus een Generator. Dat betekend dat ik echt hard kan werken en ik geniet daar zo erg van. Ik krijg er ook echt energie van. Het is echt aan te raden om zo’n Human Design reading te doen. Ik heb hem bij Deirdre gedaan, dat is echt enorm aan te raden!

  Melissa nam zelfs een podcast op over haar reading te die vinden is als je zoekt naar Melissa Kanters op Spotify!

  Melissa Kanters Branding & kunst fotograaf, Melissakanters.nl

  samenwerken

  Starten

  Na het aanvragen van de kennismaking stuur ik je een vragenlijst op om je beter te leren kennen. Het uitgangspunt van het mentorship is een diepgaande samenwerking, vanuit mijn ervaring is 6 maanden daarbij het meest kloppend en dragend is. Er zijn ook mogelijkheden voor kortere of langere mentorships, afgestemd of jouw verlangens en wat jij nodig hebt. Ik voel hierin met je mee en we kijken waar je staat en waar jouw verlangen ligt om naartoe te gaan en wat hierbij past. Ik nodig je daarna uit om de keuze voor dit mentorship te werken te maken op basis van jouw autoriteit (splenic, sacral, emotional, self-projected, etc.). Zodat we vanaf het begin helemaal afstemmen op jouw intuïtie en blauwdruk.

   

  Eigenlijk al voordat je het einde van deze pagina las voelde je diep van binnen al iets gebeuren; bij haar moet ik zijn