Rise In 1:1-Mentorship

Het zes maanden jezelf oP HET DIEPSTE NIVEAU LEREN WERKEN MET HAAR UNIEKE INTUÏTIE EN ENERGIE. HAAR HUMAN DESIGN NIET ALLEEN BEGRIJPEN, DOORLEVEN, VOELEN EN BELICHAMEN.

HET MENTORSHIP VOOR DE BEWUSTE VROUW DIE AL VEEL WERK HEEFT GEDAAN
ÉN NU KLAAR IS OM HAAR SPIRITUALITEIT VOLLEDIG TE INTEREREN

 

Align with your truest self

Hoe zou het zijn als je jezelf weer zou uitlijnen met jouw meest ware zelf, jouw blauwdruk, kracht en essentie. Als je niet alleen niet alleen jouw intuïtie zou kunnen horen, maar ook nog vertalen en durven volgen. Onvoorwaardelijk. Omdat je jezelf helemaal vertrouwd. In mooie en in minder mooie tijden, in het Leven. En dat je voelt dat er zoveel joy voor je is. 

 

Als we weer vanuit onszelf gaan leven kunnen we weer zo veel gemakkelijker door het leven gaan. Meer plezier, levenslust, magie, stroom en rust. Jij bent perfect zoals je bent, alles wat zoekt ben je al.

 

 

Meer plezier, meer intuïtie, meer zelfvertrouwen.

 calling you

dit is Het Rise In mentorship

Je wilt jezelf op een dieper niveau leren kennen en belichamen. Emotioneel, mentaal én energetisch. Innerlijk werk heb je vaker gedaan, maar je voelt dat er méér is. En bent er klaar voor om die stap te nemen.

Herken jij je hierin?

Jij wilt meer ease en plezier
Je verlangt na al veel werk te hebben gedaan nu ook naar die voldoening, plezier en stroom in je leven. Je bent wel klaar mijn eindeloos zoeken en wilt gaan genieten. Je houdt van spiritualiteit en voelt dat het hierin ook wel wat lichter mag. Eigenlijk op alle lagen in jouw leven.

Je wilt meer, je wilt diep gaan
Je een Human Design-mentor zoekt die precies afstemt op jou en jouw kern. Je bent bereid je over te geven aan wat zich aandient. Je toe bent aan spirituele en tegelijkertijd praktische lessen. Je wilt uitgedaagd wilt worden, voorbij de standaard practises en door iemand die jouw potentie ziet en deze zal spiegelen. Je bereid bent diep te gaan, jezelf aan te kijken én ook los te laten.

Jij wilt zelfvertrouwen vanuit jouw intuïtie
Je op het diepste niveau wilt leren werken met jouw intuïtie en energie. Je doel is om keuzes te maken die bij je passen, verankert in jouw kern. Je wilt van binnen naar buiten wilt leven, onvoorwaardelijk trouw aan jezelf.

 

Rise in is voor jou ALS..

∞ Je verlangt naar balans tussen intuïtie en spiritualiteit vergroten en dit vooral ook integreren en toe kunnen passen. Zowel privé als in business.

∞ Je bent flexibel en houdt van het proces van co-creëren en afstemmen tijdens het traject.

∞ Je voelt/weet ‘ik heb met Deirdre te werken’.

∞ Je houdt van een coach die jouw potentie en kracht ziet en je hier liefdevol in spiegelt.

∞ Je weet dat je ook zelf bij jouw verlangen kunt komen, maar je voelt dat je gedragen mag worden in deze 12 maanden container. Dat het samen leuker, fijner en sneller gaat.

Je hebt al ervaring met zelfontwikkeling en spiritualiteit, maar wilt dit nu echt gaan integreren en meer rust/vrede ervaren. Ook in jouw menselijkheid.

∞ Mijn begeleiding is voor de vrouw die klaar is om in overgave te gaan en te werken met wat zich aandient. Er zijn kaders, maar de magie ligt wat mij betreft in wat er onderweg allemaal aangeraakt mag worden en daarmee getransformeerd worden. Dat precies het juiste zich aandient en je misschien nog meer of anders mag leren dan je had bedacht en verwacht. Ook voor de vrouw die voelt dat ze klaar is om deze controle los te laten.

VOOR WIE IS HET NIET?

∞  Als je een pasklaar programma zoekt waarin je precies leert wat de ‘goede’ stappen zijn en alles dan ‘geheeld’ is.

∞  Je wilt het liefste zo snel mogelijk, keihard manifesteren en je alleen maar goed voelen.

∞  Als je niet bereid bent diep te duiken in jezelf en wat zich aandient. Je wilt liever dat je coach je komt redden. 

Pas ik bij jou?

Dat jij weer in jouw kracht gaat staat vanuit jouw intuïtie is mijn missie

Als manifesting generator help ik je jouw potentie te zien en ga ik verder, daar waar angst de meesten stopt. Ik ben van nature een multi passionate en heb heel veel verschillende tools die ik intuïtief inzet in het proces. Ik help je je naar meer voldoening, minder ‘moeten’ en meer willen. Met mijn emotionele autoriteit en ben ik daarnaast gemaakt voor emotionele diepgang, waarheden en confrontatie. 

Ik ben hier om je in jouw eigen kracht te zetten. Ik loop naast je en cheer je, ondersteun je, maar zet je vooral terug in jouw kracht, centrum en intuïtie. Want uiteindelijk weet ik ook niet wat voor jou klopt en ben jij de enige die dit echt kan VOELEN. Jij hebt helderheid en vertrouwen om nieuwe keuzes te maken, omdat je ze hebt gevoeld , niet hebt bedacht.

Alle lessen die ik aan je doorgeef, heb ik zelf doorleeft en belichaam ik. Het leven is voor mij op jongere leeftijd niet altijd makkelijk geweest, maar des te meer heb ik deze uitdagingen omgezet naar lessen die ik mag doorgeven.
Ik hou van het leven en gun jou hetzelfde.

Genieten van het wat het leven te bieden heeft en met authenticiteit en je eigen pad lopen. Op een nieuwe manier leven. Niet meer alleen vanuit hoofd en wilskracht maar vanuit vertrouwen en overgave. Dit zal op alle lagen doorwerken, op jouw carrière of ondernemerschap, relaties en de keuzes die je voor jezelf maakt. 


 

onderdelen

tools van het mentorship

Ik werk onder andere met Human Design, energetisch beheer en inner essence journeys. Human Design als spiegel van jouw energie en hoe jouw blauwdruk eruit ziet, energetisch werk om jouw veld te versterken en je terug te brengen in jouw centrum en inner essence journeys om naar de kern van thema’s en patronen te gaan en die daar te doorbreken en helen. Mijn begeleiding is altijd afgestemd en vanuit mijn scherpe intuïtie kijk ik mee.

HET IS MIJN GROOTSTE WENS DAT JIJ IN JOUW UNIEKE KRACHT GAAT STAAN WANT JIJ LIEVE VROUW, BENT ZO MOOI EN HET KAN ÉN MAG ZÓ MOOI ZIJN.

RISE IN METHODE

Met mijn unieke Rise In methode help ik je naar jouw essentie, jouw blauwdruk, intuïtie en energie.

1:1 mentorship

WAT ontvang JE?

Kennismaking call via Zoom

6 maanden 1:1 begeleiding

Kick-off twee daags retreat inclusief Human Design reading, persoonlijke Human Design gids & meer.

Elke maand een call van 120/150 minuten call via zoom of life met afwisselend innerlijk werk, Human Design en praktische tools.

Elke 2e deel van de ontvang je tools op maat zoals verdiepende modules en opdrachten of intuïtief afstemming, energie activaties, afgestemde meditaties, lichttaal, verdiepende, energetische heling. Er is ook altijd mogelijkheid tot bellen.

Naast de life kick-off komen we nog 2 keer samen voor een life dag.

Verdiepende sessies met collega experts/coaches, passend bij jouw proces bestaande uit opgenomen sessies/journeys en life sessies.

Tussendoor voor het gehele traject ondersteuning via Whatsapp of Voxer

Én natuurlijk alles ondersteund door afgestemde essentiële oliën en andere kadootjes

Wat anderen zeggen

@Wauw, wat een transformatie heb ik mogen doormaken tijdens het RiseIn traject! Doordat Deirdre intuïtief energiewerk combineert met Human Design, heb ik de kennis van mijn Human Design gids ook echt kunnen integreren en belichamen, en tegelijkertijd trauma’s geheeld. Sommige sessies gingen zó diep en dan vond zo’n diepgaande heling plaats op oude stukken, dat ik me echt kilo’s lichter voelde erna. Voor het traject was ik al een heel stuk op mijn bewustzijnspad, maar het werd steeds donkerder leek het wel, hoe meer ik me bewust werd van alle conditioneringen die mij niet meer dienden. Aan het einde van het traject was het verhogen van mijn bewustzijn weer LEUK geworden, het leven een experiment waarin zoveel mogelijk is! Mijn hart heeft zich meer geopend, de leegte in mijn onderbuik is weg en ik heb niet meer het gevoel dat ik rondjes loop of vastzit. Praktisch betekent het dat ik mijn droom om als zelfstandig ondernemer aan de slag te gaan, ook werkelijkheid aan het maken ben. Met zoveel zelfkennis heb ik de nodige boost in ZelfVertrouwen gekregen, voel ik me veel meer geaard en tegelijkertijd meer in contact met mijn lijf en intuïtie. Na mijn burnout stroomt de energie dus letterlijk weer door mijn lijf, in plaats van dat het vastzat en vooral in onrust naar buiten kwam. Ik raad het iedereen aan die op dagelijkse basis meer flow en magie wil ervaren, en behoefte heeft aan energetische heling. Lieve Deirdre, dankjewel!!

Rowanne – @Rowanneleestdesterren

” Deirdre is ontzettend puur en echt. In deze maatschappij zijn we de puurheid soms kwijt maar die vind ik bij haar weer terug. Ze  straalt rust en zachtheid uit waardoor ze mij helpt terug te gaan naar voelen zoals het nu is en mij te herinneren dat alles er mag zijn. Dit betekend voor mij thuiskomen bij mijzelf. Wat ik daarnaast fijn vind is dat ze mij reflecteert en bevestigd wat ik al voel. Ik zou iedereen aanraden met Deirdre te werken omdat ze vanuit rust handelt, luistert en vragen helder en goed beantwoord en onderbouwd door kennis die ze heeft opgedaan. Wat de situatie ook is, ze zal luisteren en daar niet snel over oordelen.”

– Deborah

” Deirdre is een ontzettend krachtige, en intuïtieve vrouw. Haar vermogen om zichzelf af te stemmen op waar jij op dat moment doorheen gaat of behoefte aan hebt is subliem. Ze weet je precies in je proces te raken daar waar jij het nodig hebt zodat je verder kan groeien en jezelf volledig tot bloei kan laten stralen. Ik kan met heel mijn hart zeggen dat wanneer je ervoor kiest om met Deirdre te gaan werken, je versteld staan zal staan van de prachtige inzichten & groei die zich voor je gaan ontvouwen. ‚’
— Vere Vermeulen, Veresoulempowerment

“ Het leven ten volle leven, dat is wat Deirdre zeker doet!
Als geen ander weet ze namelijk ook wat het is als iemand niet (meer) in staat is om het leven te leven. In het samenwerken met Deirdre heb ik haar ervaren als een heel toegewijd persoon. Ze gaat waar ze echt voor wil gaan en is eveneens in staat mensen om haar heen te upliften en naar een hoger platform te brengen.
Doorzettingsvermogen, kracht, helderheid, maar ook zachtheid en geduld zet ze hierbij in. Haar voelende vermogens zijn groot, waardoor ze ook in staat is om vanuit meerdere lagen inzichten te geven. 
En mocht je mentaal blokkades ervaren, ze ondersteunt je graag om weer meer helderheid te krijgen en jouw leven ten volle te leven!
– Tanja Kienhuis, gezondengeluk

Sinds ik weet wat voor Human Design ik heb, vole ik me zo veel chiller.

Het geeft antwoord op zoveel vragen, soms zelfs op vragen waarvan je het bestaan niet eens wist. Maar ik ben dus een Generator. Dat betekend dat ik echt hard kan werken en ik geniet daar zo erg van. Ik krijg er ook echt energie van. Het is echt aan te raden om zo’n Human Design reading te doen. Ik heb hem bij Deirdre gedaan, dat is echt enorm aan te raden!

Melissa nam zelfs een podcast op over haar reading te die vinden is als je zoekt naar Melissa Kanters op Spotify!

Melissa Kanters Branding & kunst fotograaf, Melissakanters.nl

In deze podcast spreek ik met oud klant Daniëlle over de oneindige cirkel van zelfheling. Haar stappen, ervaringen en lessen in ons mentorship en waar ze nu is. 

1:1 mentorship

te verwachten resultaten

01.

zelfvertrouwen

Je ervaart meer stevigheid in zelfkennis, energie en bij jezelf kunnen blijven. Letterlijk meer zelf-vertrouwen. Je kent jouw sterke en gevoelige kanten en zet het vóór jezelf in. Je kent de signalen van jouw innerlijke autoriteit en vertrouwd jouw intuïtie vol helderheid en kracht. Je hebt leiding genomen op een authentieke manier.

Je ervaart (zelf) vertrouwen, you’ve got your back en luistert naar jezelf. Je hebt jouw leven ingericht naar jouw behoeftes en verlangens.

Jij bent in een nieuwe versie van jezelf gestapt en hebt die te kleine jas uitgedaan

 

02.

Intuitie 

Je bent in contact met jouw lichaam, haar wijsheid, je spirituele gifts en intuïtie. Je belichaamt jezelf elke dag meer.

Je weet hoe je jouw energie kunt zuiveren en bij jezelf kunt houden zodat je meer rust en helderheid ervaart.

Je gaat je spiritueel ontwikkelen én gaat menselijke stukken zoals emoties of angst niet meer uit de weg, omdat je weet dat dit erbij hoort en jij de tools hebt om hiermee om te gaan. Om alle zelfkennis en gaves die je hebt daadwerkelijk te kunnen toepassen. Zodat je ook de juiste acties en keuzes weet te belichamen om jouw dromen waar te maken.

03.

plezier

Je ervaart meer joy, levenslust, juice, synchroniciteiten, moeiteloosheid en plezier.

Je voelt je lichter, heler en hebt veel losgelaten van wie jij probeerde te zijn of dacht te moeten zijn.

Zal je je weer sterk verbonden voelen met jezelf en jouw intuïtie. Weer thuis bij jezelf, in jouw lichaam en het leven. Daar waar het stroomt.

samenwerken

boek hier je call

Na het aanvragen van de kennismaking stuur ik je een vragenlijst op om je beter te leren kennen. Het uitgangspunt van het mentorship is een diepgaande samenwerking, vanuit mijn ervaring is 6 maanden daarbij het meest kloppend en dragend is. Er zijn ook mogelijkheden voor kortere of langere mentorships, afgestemd of jouw verlangens en wat jij nodig hebt. Ik voel hierin met je mee en we kijken waar je staat en waar jouw verlangen ligt om naartoe te gaan en wat hierbij past. Ik nodig je daarna uit om de keuze voor dit mentorship te werken te maken op basis van jouw autoriteit (splenic, sacral, emotional, self-projected, etc.). Zodat we vanaf het begin helemaal afstemmen op jouw intuïtie en blauwdruk.

 

Eigenlijk al voordat je het einde van deze pagina las voelde je diep van binnen al iets gebeuren; bij haar moet ik zijn

Veelgestelde vragen

1) Hoe ontvang ik de link voor de sessie?

Je kan je aanmelden via door hier te klikken. Je ontvangt na betaling binnen 5 minuten een email met de titel “Rise Insights gathering” met daarin de ZOOM link en alle informatie die je verder nodig hebt. 

2) Wat gaan we precies doen?

De gathering zal een combinatie zijn van meditatie, Inner Essence en een aantal reflectie vragen.

Je kunt de hele sessie gewoon vanuit je woon/slaapkamer mee doen met een opgeladen telefoon of laptop 🙂 en alle informatie die je nodig hebt staat in de email die je ontvangt 5 minuten nadat je jezelf hebt aangemeld.

Je hoeft alleen maar te liggen en te luisteren naar de muziek en mijn stem. Het is fijn dat je in een ruimte bent waar je niet gestoord wordt door anderen. 

3) Wat is Inner Essence precies?

Je kunt Inner Essence vergelijken met een diepe meditatie, visualisatie of sommige geven aan zelfs met hypnose. De sessies zijn altijd verschillend en het is altijd anders wat je precies ervaart.

Inner Essence werkt op verschillende lagen: cognitief, emotioneel, energetisch en fysiek. Het kan dus zo zijn dat je de ene keer een bepaald cognitief inzicht hebt, de andere keer vooral dat je benen bijvoorbeeld wat willen bewegen en er op die manier iets in je systeem in beweging komt, en weer een andere keer er vooral emoties loskomen.

Het beste is het om het gewoon te ervaren 🙂

4) Ik zou liever een 1 op 1 sessie willen in plaats van een groepsessie, kan dat ook?

Jaa zeker, dat kan. Je kunt meer informatie vinden over de 1 op 1 sessie hier: Inner essence journey (life) | Rise In (rise-in.nl) 

We kunnen dan heel specifiek inzoomen op jouw vraagstuk of jouw thema (in plaats van het groepsthema wat we gebruiken bij Rise Insight gathering). Ik gebruik deze sessies ook tijdens mijn mentorships en life 1:1 retreats.

5) Tot wanneer kan ik me aanmelden?

Op de dag van de gathering kun je je tot 10 minuten van te voren aanmelden. Het is handig om het eerder te doen als je weet dat je er graag bij wil zijn omdat er in de mail ook alle praktische dingen qua voorbereiding staan vermeld. Na aanmelden ontvang je binnen 5 minuten een email met alle informatie.

6) Ik heb vorige keer ook mee gedaan, is het dan weer hetzelfde?

Nee, abosoluut niet 🙂

De Rise Insights gatherings zijn elke keer anders: door het thema wat er is, door hoe jij je voelt en de Inner Essence journey is altijd anders. Ik raad het zelfs aan om iedere maand zoiets te doen om in te checken met jezelf, samen te zijn met anderen en los te laten wat niet meer dient.

7) Dit is helemaal nieuw voor me, ik heb nog nooit zoiets gedaan, kan ik dan ook mee doen?

Jaa, juist heel mooi dat je mee doet! Bij iedere gathering is ongeveer de helft van de groep nieuw en heeft dit soort dingen nog nooit gedaan. Mocht je voor de eerste keer mee doen en het toch niks vinden dan geef ik je gewoon je geld terug! Dit is echter nog nooit gebeurd. Iedereen geeft altijd aan dat ze ZO BLIJ zijn dat ze mee hebben gedaan. Mocht je het spannend vinden, weet dat je altijd je beeldscherm van ZOOM uit mag zetten (de hele sessie door) en lekker in je eigen space mag zijn. Mocht je vragen hebben of ergens over twijfelen, stuur me gerust een mailtje (info@rise-in.nl).