fbpx

Kom thuis in jouw unieke blauwdruk

Her-ontdek de liefde voor jouw leven

Wil jij jouw unieke kracht en blauwdruk volledig belichamen?

Ben jij klaar om vanuit jouw wijsheid, lichaam en intuïtie te leven?

Ben jij klaar voor een leven vol zin, passie en stroom?

Wil jij een deep dive naar binnen maken in de moderne mystiek?

WIE IK BEN & WAT IK DOE

WELKOM THUIS

Ik ben Deirdre Egberink en ik ben oprichtster van ‘RISE IN’. Ik help bewuste vrouwen her-connecten met hun wijsheid, lichaam en energetische blauwdruk om vanuit daar keuzes te maken als henzelf.
 

Door alles wat ik doe is het mijn missie vrouwen te helpen te gaan leven van authenticiteit, in lijn met wie ze zijn en vol passie en stroom.

Ik sta sterk in contact met mijzelf en mijn gevoel, straal rust uit, kan goed intunen op anderen en afstemmen op wat er nodig is in het moment. Ik geloof in spiritualiteit anno nú door bewustwording, verwondering, meer kiezen voor waar jij blij van wordt en wat bij jou past, waardoor jouw leven makkelijker en leuker wordt.

Met RISE IN help ik bewuste vrouwen thuis te komen in hun zelf door contact te maken met een unieke krachtige blauwdruk, door contact te maken met je lichaam, je kern en wie je altijd bent bedoeld te zijn. 

AANBOD

HUMAN DESIGN ~ EMBODIMENT ~ ESSENTIELE OLIE ALCHEMIE

01.

blauwdruk

1:1 Day retreat

Een blauwdruk retreat geeft onder andere diepgaand inzicht in wie jij bedoeld bent te zijn, hoe jouw energie stroomt, welke strategie voor jou werk, hoe jouw unieke innerlijke GPS werkt en welke authentieke gaven en lessen jij bij je draagt. Het geeft praktische handvaten hoe je meer kunt gaan leven naar jouw natuur.

02.

Rise In Traject

Maak samen met mij een afgestemde reis van belichaming van jouw volledige Human Design en energetische blauwdruk alle centra te reizen, langs jouw fundament, hart en intuïtie. Kom thuis in jezelf door te zakken in jouw lichaam om zo volledig te vertrouwen op jezelf,  jouw lichaam en intuïtie.

03.

Rise In webshop

Hier vind je fijne tools om je te ondersteunen en verdiepen in jouw proces. Afgestemde blends, transmissies en ook mijn lievelings alchemistische tools. Elke blend is en krachtige energie tool en bevat een unieke intentie afgestemd op jouw energie, emoties, lichaam of Human Design

Essential oil alchemy

COMING SOON

ONLINE PROGRAMMA

In dit online programma reis je binnenkort door de diepte en het belichamen van jouw 9 Human Design centra’s. Dit is verdeelt in 3 lagen Rise In your Roots, Heart & Anja(intuïtie, third eye). Dit programma zitten vol tools bewustwording, ontwikkeling, zelfkennis en en healing. Je krijgt  informatie , oefeningen, tips, begeleide meditaties, en je kunt hier een verdieping sessie bijboeken. 

MIJN WAAROM

Ik geloof dat alles wat ik heb meegemaakt niet zomaar op mijn pad is gekomen.

Ik ontdekte hierdoor zoveel dingen die mij nog nooit eerder waren verteld en waarvan ik had gewild dat ik ze eerder had geweten.

Ik heb daarom gekozen om mijn ervaringen en struggles om te zetten tot lessen en mijn missie vrouwen te begeleiden weer de connectie met henzelf terug te vinden en vanuit daar te gaan leven.

Ik durf te zeggen dat ik trots ben op mijn hele reis en alle tools die ik verzameld heb om hier een bijdrage aan te leveren.

VOOR JOU

START NU AL

1. Luister hier mijn PODCAST ENERGY FIRSTsamen met Suzanne. Wij duiken samen in de wereld van energie

2. Lees mijn BLOGS en kom thuis in jouw persoonlijke blauwdruk.

3. Download de GRATIS E-BOOK roadmap door jouw chart. In deze gratis ‘Roadmap door jouw design’ Gids, neem ik je in 5 stappen mee door de basis van jouw Human Design.

Deze vrouwen gingen je voor…

Wauw, wat een transformatie heb ik mogen doormaken tijdens het RiseIn traject! Doordat Deirdre intuïtief energiewerk combineert met Human Design, heb ik de kennis van mijn Human Design gids ook echt kunnen integreren en belichamen, en tegelijkertijd trauma’s geheeld. Sommige sessies gingen zó diep en dan vond zo’n diepgaande heling plaats op oude stukken, dat ik me echt kilo’s lichter voelde erna. Voor het traject was ik al een heel stuk op mijn bewustzijnspad, maar het werd steeds donkerder leek het wel, hoe meer ik me bewust werd van alle conditioneringen die mij niet meer dienden. Aan het einde van het traject was het verhogen van mijn bewustzijn weer LEUK geworden, het leven een experiment waarin zoveel mogelijk is! Mijn hart heeft zich meer geopend, de leegte in mijn onderbuik is weg en ik heb niet meer het gevoel dat ik rondjes loop of vastzit. Praktisch betekent het dat ik mijn droom om als zelfstandig ondernemer aan de slag te gaan, ook werkelijkheid aan het maken ben. Met zoveel zelfkennis heb ik de nodige boost in ZelfVertrouwen gekregen, voel ik me veel meer geaard en tegelijkertijd meer in contact met mijn lijf en intuïtie. Na mijn burnout stroomt de energie dus letterlijk weer door mijn lijf, in plaats van dat het vastzat en vooral in onrust naar buiten kwam. Ik raad het iedereen aan die op dagelijkse basis meer flow en magie wil ervaren, en behoefte heeft aan energetische heling. Lieve Deirdre, dankjewel!!

Rowanne – @Rowanneleestdesterren

” Deirdre is ontzettend puur en echt. In deze maatschappij zijn we de puurheid soms kwijt maar die vind ik bij haar weer terug. Ze  straalt rust en zachtheid uit waardoor ze mij helpt terug te gaan naar voelen zoals het nu is en mij te herinneren dat alles er mag zijn. Dit betekend voor mij thuiskomen bij mijzelf. Wat ik daarnaast fijn vind is dat ze mij reflecteert en bevestigd wat ik al voel. Ik zou iedereen aanraden met Deirdre te werken omdat ze vanuit rust handelt, luistert en vragen helder en goed beantwoord en onderbouwd door kennis die ze heeft opgedaan. Wat de situatie ook is, ze zal luisteren en daar niet snel over oordelen.”

– Deborah

” Deirdre is een ontzettend krachtige, en intuïtieve vrouw. Haar vermogen om zichzelf af te stemmen op waar jij op dat moment doorheen gaat of behoefte aan hebt is subliem. Ze weet je precies in je proces te raken daar waar jij het nodig hebt zodat je verder kan groeien en jezelf volledig tot bloei kan laten stralen. Ik kan met heel mijn hart zeggen dat wanneer je ervoor kiest om met Deirdre te gaan werken, je versteld staan zal staan van de prachtige inzichten & groei die zich voor je gaan ontvouwen. ‚’
— Vere Vermeulen, Veresoulempowerment

“ Het leven ten volle leven, dat is wat Deirdre zeker doet!
Als geen ander weet ze namelijk ook wat het is als iemand niet (meer) in staat is om het leven te leven. In het samenwerken met Deirdre heb ik haar ervaren als een heel toegewijd persoon. Ze gaat waar ze echt voor wil gaan en is eveneens in staat mensen om haar heen te upliften en naar een hoger platform te brengen.
Doorzettingsvermogen, kracht, helderheid, maar ook zachtheid en geduld zet ze hierbij in. Haar voelende vermogens zijn groot, waardoor ze ook in staat is om vanuit meerdere lagen inzichten te geven. 
En mocht je mentaal blokkades ervaren, ze ondersteunt je graag om weer meer helderheid te krijgen en jouw leven ten volle te leven!
– Tanja Kienhuis, gezondengeluk

Sinds ik weet wat voor Human Design ik heb, vole ik me zo veel chiller.

Het geeft antwoord op zoveel vragen, soms zelfs op vragen waarvan je het bestaan niet eens wist. Maar ik ben dus een Generator. Dat betekend dat ik echt hard kan werken en ik geniet daar zo erg van. Ik krijg er ook echt energie van. Het is echt aan te raden om zo’n Human Design reading te doen. Ik heb hem bij Deirdre gedaan, dat is echt enorm aan te raden!

Melissa nam zelfs een podcast op over haar reading te die vinden is als je zoekt naar Melissa Kanters op Spotify!

Melissa Kanters Branding & kunst fotograaf, Melissakanters.nl

essentiële transmissies:

Samenwerking

Energy First Podcast

Wij, Suzanne en Deirdre, nemen je mee in de wereld
van energie, Human Design en ondernemen.