fbpx

Let your intuition be your guide

Bewustzijns Coaching voor Bewuste Moderne Vrouwen die onvoorwaardelijk willen luisteren naar je intuïtie: Maak kennis met mijn gratis mini journey naar meer overgave of beluister de Podcast

podcastmini journey
Met zoveel zelfkennis heb ik de nodige boost in zelfvertrouwen gekregen, voel ik me veel meer geaard en tegelijkertijd meer in contact met mijn lijf en intuïtie.


Rowanne Degenhart

Holistisch coach en astroloog

dit is

RISE IN

Alles wat je nodig hebt, zit al in jou. Alle antwoorden. Ze wachten daar geduldig op je. Tot jij weer contact met ze maakt. Ze voelt. Ze ervaart. En ze jouw gids laat zijn.

Rise In staat voor de beste versie zijn van jezelf, gebaseerd op jouw unieke blauwdruk; wie jij van nature bent. Van binnenuit en geleid door jouw intuïtie. Om zo jouw meest passende leven te leven. Vol vervulling, flow en plezier.

 

 

Jij hebt een richting voor jezelf, voor jouw leven en misschien ook wel voor jouw business. Maar je voelt: er is méér. Na talloze spirituele (zelfhulp)boeken, readings en losse sessies, ben je klaar voor volledigheid. Je onderbuikgevoel zegt: zet die stap. Jij wilt je dromen, visualisaties en spirituele lessen nu écht integreren. Ervaren. Zijn. Ze vaste grond geven in jouw leven.  

Dit is dat moment. Vanaf nu kun jij elke dag en elk moment ervaren vanuit jouw unieke Human Design. Je gevoel volgend, keuzes makend vanuit intuïtie en weer helemaal terug in jezelf. Je voelt jouw spirituele blauwdruk door en door én hebt de moed en middelen om hem het centrum van je ‘zijn’ te laten worden.  

 

JIJ MAG IN JOUW UNIEKE KRACHT GAAN STAAN, LIEVE VROUW. WANT JÁ: HET KAN ZO MOOI EN ZO VANZELFSPREKEND ZIJN.

 

Misschien is het wel iets heel anders dan je altijd had ‘bedacht’ of hebt gezien, maar één ding kan ik je vertellen. Dit is de plek waarvan jij altijd droomde. Jouw natuurlijke stroom. Alles waar jij diep van binnen zo naar verlangt. Soms vraagt dit moeilijke en moedige stappen, of soms niet. Je autoriteit wijst je die weg.

Met een leven dat voor jou helemaal klopt. Vol Self Empowerment: op jouw voorwaarden, met jouw doelen en jouw wensen. En tegelijkertijd haarscherp voelend wanneer je stappen mag nemen: wanneer je geroepen wordt, geleid wordt en jouw pad mag bewandelen.

Van worsteling naar moeiteloos navigeren. Trouw aan jezelf en vol met vrouwelijke energie, overgave en grenzeloze zelfliefde. 

 

ZO KOM JE DAAR

HUMAN DESIGN ~ ENERGETISCH LEIDERSCHAP ~ BELICHAMING

full day

Rise in 1:1 retreat

Of je nou al een tijd onderweg bent of net nieuw bent in de Human Design-wereld: voel je welkom. Dit is niet alleen een retreat, maar een ervaring met daarna 6 weken integratie. Volledig afgestemd op jou en in een fijne en rustgevende omgeving. De focus ligt op je helemaal terug bij jezelf te laten komen. Om weer te herinneren wat voor jou belangrijk is en terug te gaan naar jouw specifieke intuïtie. Naar wat voor jou klopt.

Investering: €1111,- excl btw

all out

Rise In mentorship

Dit is het mentorship voor iedereen die écht de diepte in wil. Echt die stevigheid in jezelf, jouw lichaam en het leven wil voelen. Meer plezier en natuurlijke, moeiteloze expansie wil ervaren. Jouw Human Design helemaal wil doorgronden en leven. In jezelf, in je leven en misschien ook wel in je eigen onderneming. Omdat je voelt: hier verlang ik naar. Ik wil all out en weer helemaal terugkomen in mezelf.

Investering v.a.: 4 maanden en €3999,- excl btw

circle

retreats & circles

Elke maand organiseer ik een Rise Insight Gathering met een ander thema. In deze gatherings komen we als vrouwen in een cirkel online samen om diepere connectie met jezelf en met de ander te maken. Je te omringen met gelijkgestemde vrouwen en levenslessen met elkaar te bespreken. Vanuit het perspectief van onze ziel en diepe spiritualiteit én ook vanuit het menselijk met een vleugje humor. De Gatherings bestaan uit masterclasses en inner journeys en duren 120 minuten, inclusief replay. 

Investering v.a.: 12,22,- excl btw

training

RISE IN YOUR INTUITION

RISE IN YOUR INTUITION is voor jou als je jouw intuïtie in zes weken weer achter het stuur wilt zetten. Als je spiritualiteit op een nieuw niveau wilt gaan belichamen, echt wilt gaan leven volgens en deze connectie met het veld, als basis voor jou leven en onderneming (of werk). Je informatie uit het ongeziene veld wilt halen over hoe je hier meer kunt leven. Start 3 aug. 2023.

Investering voor deze ronde
van 999,- voor 660,- excl btw.

MIJN HUMAN DESIGN

jouw self empowerment

is mijn missie

Als manifesting generator help ik je jouw potentie te zien en
ga ik verder, daar waar angst de meesten stopt. Ik ben van
nature een multi passionate en heb heel veel verschillende
tools die ik intuïtief inzet in het proces. Ik help je je naar
meer voldoening, minder ‘moeten’ en meer willen.
Met mijn emotionele autoriteit en ben ik daarnaast gemaakt
voor emotionele diepgang, waarheden en confrontatie. 

Self-empowerment, zelfbewustzijn, authenticiteit en je
eigen pad lopen zijn de grootste thema’s. Daarnaast loopt
er ook een rode draad van liefde voor de menselijke
ervaring en genieten van het wat het leven de bieden heeft.
Voorgaan in op een andere manier leven. Niet meer
forceren puur vanuit wilskracht, maar vertrouwen.
De connectie met het grotere versterken en in het moment
leven met meer vertrouwen en ontspanning. Want alle
antwoorden zitten in jezelf. Vanuit daar ontstaat
overvloed en expansie.

 Alle lessen die ik aan je doorgeef, heb ik zelf doorleefd en
belichaam ik. Het leven is voor mij op jongere leeftijd niet
altijd makkelijk geweest, maar des te meer heb ik deze
uitdagingen omgezet naar lessen die ik mag doorgeven.
Ik houd van het leven en gun jou hetzelfde.
 

DE DIEPTE IN

PAS IK OOK BIJ JOU?

Je kunt me op deze drie manieren nog wat beter leren kennen:

1. Luister hier mijn PODCAST ENERGY FIRSTsamen met Suzanne. We leren je alles over de wereld van energie, Human Design en praten met inspirerende gasten. Over het leven, spiritualiteit en hoe deze twee samen komen.

2. Download de GRATIS MINI JOURNEY NAAR MEER OVERGAVE. 
 In deze meditatie korte mini inner journey, neem ik je door middel van mijn stem, muziek & een energetische transmissie mee in meer ontspanning en overgave.
Of luister speciaal voor Generators en Manifesting Generators  DEZE GRATIS BESLOTEN PODCAST.

3. Lees mijn MAGAZINE en leer van alles over Human Design & meer of ontvang maandelijks waardevolle content en exclusieve acties in jouw mailbox om nog meer jouw intuïtie te volgen en Design te leven door je in te schrijven voor de RISE INSPIRATION mail. 

Bloei is vanzelfsprekend als je de meest

krachtige versie van jezelf weer belichaamt.

Deze vrouwen gingen je voor…

Wauw, wat een transformatie heb ik mogen doormaken tijdens het RiseIn traject! Doordat Deirdre intuïtief energiewerk combineert met Human Design, heb ik de kennis van mijn Human Design gids ook echt kunnen integreren en belichamen, en tegelijkertijd trauma’s geheeld. Sommige sessies gingen zó diep en dan vond zo’n diepgaande heling plaats op oude stukken, dat ik me echt kilo’s lichter voelde erna. Voor het traject was ik al een heel stuk op mijn bewustzijnspad, maar het werd steeds donkerder leek het wel, hoe meer ik me bewust werd van alle conditioneringen die mij niet meer dienden. Aan het einde van het traject was het verhogen van mijn bewustzijn weer LEUK geworden, het leven een experiment waarin zoveel mogelijk is! Mijn hart heeft zich meer geopend, de leegte in mijn onderbuik is weg en ik heb niet meer het gevoel dat ik rondjes loop of vastzit. Praktisch betekent het dat ik mijn droom om als zelfstandig ondernemer aan de slag te gaan, ook werkelijkheid aan het maken ben. Met zoveel zelfkennis heb ik de nodige boost in ZelfVertrouwen gekregen, voel ik me veel meer geaard en tegelijkertijd meer in contact met mijn lijf en intuïtie. Na mijn burnout stroomt de energie dus letterlijk weer door mijn lijf, in plaats van dat het vastzat en vooral in onrust naar buiten kwam. Ik raad het iedereen aan die op dagelijkse basis meer flow en magie wil ervaren, en behoefte heeft aan energetische heling. Lieve Deirdre, dankjewel!!

Rowanne – @Rowanneleestdesterren

” Deirdre is ontzettend puur en echt. In deze maatschappij zijn we de puurheid soms kwijt maar die vind ik bij haar weer terug. Ze  straalt rust en zachtheid uit waardoor ze mij helpt terug te gaan naar voelen zoals het nu is en mij te herinneren dat alles er mag zijn. Dit betekend voor mij thuiskomen bij mijzelf. Wat ik daarnaast fijn vind is dat ze mij reflecteert en bevestigd wat ik al voel. Ik zou iedereen aanraden met Deirdre te werken omdat ze vanuit rust handelt, luistert en vragen helder en goed beantwoord en onderbouwd door kennis die ze heeft opgedaan. Wat de situatie ook is, ze zal luisteren en daar niet snel over oordelen.”

– Deborah

” Deirdre is een ontzettend krachtige, en intuïtieve vrouw. Haar vermogen om zichzelf af te stemmen op waar jij op dat moment doorheen gaat of behoefte aan hebt is subliem. Ze weet je precies in je proces te raken daar waar jij het nodig hebt zodat je verder kan groeien en jezelf volledig tot bloei kan laten stralen. Ik kan met heel mijn hart zeggen dat wanneer je ervoor kiest om met Deirdre te gaan werken, je versteld staan zal staan van de prachtige inzichten & groei die zich voor je gaan ontvouwen. ‚’
— Vere Vermeulen, Veresoulempowerment

“ Het leven ten volle leven, dat is wat Deirdre zeker doet!
Als geen ander weet ze namelijk ook wat het is als iemand niet (meer) in staat is om het leven te leven. In het samenwerken met Deirdre heb ik haar ervaren als een heel toegewijd persoon. Ze gaat waar ze echt voor wil gaan en is eveneens in staat mensen om haar heen te upliften en naar een hoger platform te brengen.
Doorzettingsvermogen, kracht, helderheid, maar ook zachtheid en geduld zet ze hierbij in. Haar voelende vermogens zijn groot, waardoor ze ook in staat is om vanuit meerdere lagen inzichten te geven. 
En mocht je mentaal blokkades ervaren, ze ondersteunt je graag om weer meer helderheid te krijgen en jouw leven ten volle te leven!
– Tanja Kienhuis, gezondengeluk

Sinds ik weet wat voor Human Design ik heb, vole ik me zo veel chiller.

Het geeft antwoord op zoveel vragen, soms zelfs op vragen waarvan je het bestaan niet eens wist. Maar ik ben dus een Generator. Dat betekend dat ik echt hard kan werken en ik geniet daar zo erg van. Ik krijg er ook echt energie van. Het is echt aan te raden om zo’n Human Design reading te doen. Ik heb hem bij Deirdre gedaan, dat is echt enorm aan te raden!

Melissa nam zelfs een podcast op over haar reading te die vinden is als je zoekt naar Melissa Kanters op Spotify!

Melissa Kanters Branding & kunst fotograaf, Melissakanters.nl

rise in

Samenwerkingen

 

LOVE LETTERS

MAANDELIJKS WAARDEVOLLE CONTENT IN JOUW INBOX? DENK AAN: TIPS, VERHALEN, INSPIRATIE, AUDIO’S, EXCLUSIEVE ACTIES EN GRATIS TRAININGEN OM NOG MEER JOUW INTUITIE TE VOLGEN EN DESIGN TE LEVEN!