fbpx

Gratis

journeys, podcast en magazine

journey

mini journey naar meer overgave


Overgave, iets wat volgens mij heel erg veel meer nodig is en veel mensen behoefte aan hebben. In deze korte mini inner journey(10 minuten), neem ik je door middel van mijn stem, muziek & een energetische transmissie mee in meer ontspanning en overgave.

serie

voor  (manifesting) generators

Voor sommige (manifesting) generators is het een teleurstelling om te lezen over welk type ze zijn.

Maar als er iets is wat ik je wil laten weten, is dat het ook geweldig is en kan zijn om (manifesting) generator te zijn. Ik spreek uit eigen ervaring.

Je mag je vol energie en vervult voelen.
Vol plezier, magnetisme en sprankeling.

podcast

Intuition first 

Welkom bij de Intuition First podcast over onvoorwaardelijk leven vanuit jouw intuïtie, met Deirdre. Deze podcast is speciaal voor moderne bewuste vrouwen die met zelfvertrouwen, vreugde, sprankeling en stevigheid hun mooiste leven willen leiden, van binnenuit geleid door hun intuïtie.

In deze podcast deel ik moderne spirituele lessen. Ik neem je mee in de wereld van energie, het belichamen van jouw Human Design en gegronde spiritualiteit waar je juist wat mee kunt in het leven. Trouw aan jezelf en vol met vrouwelijke energie, overgave en een dosis moed.

lezen

magazine en nieuwsbrief

Meer van het lezen? Lees mijn magazine en leer van alles over Human Design & meer of ontvang maandelijks waardevolle content en exclusieve acties in jouw mailbox om nog meer jouw intuïtie te volgen en Design te leven door je in te schrijven voor de Rise In-spiration love letter. 

WIE IK BEN & WAT IK DOE

IK BEN DEIRDRE EGBERINK.

Ik ben oprichtster van ‘RISE IN’. Ik help bewuste vrouwen her-connecten met hun wijsheid, lichaam en energetische blauwdruk om vanuit daar keuzes te maken als henzelf.

Door alles wat ik doe is het mijn missie vrouwen te helpen te gaan leven van authenticiteit, in lijn met wie ze zijn en vol passie en stroom.

Ik sta sterk in contact met mijzelf en mijn gevoel, straal rust uit, kan goed intunen op anderen en afstemmen op wat er nodig is in het moment. Ik geloof in spiritualiteit anno nú door bewustwording, verwondering, meer kiezen voor waar jij blij van wordt en wat bij jou past, waardoor jouw leven makkelijker en leuker wordt.

Met RISE IN help ik bewuste vrouwen thuis te komen in hun zelf door contact te maken met een unieke krachtige blauwdruk, door contact te maken met je lichaam, je kern en wie je altijd bent bedoeld te zijn.