Gratis

journeys, podcast en magazine

journey

mini journey naar meer overgave


Overgave, iets wat volgens mij heel erg veel meer nodig is en veel mensen behoefte aan hebben. In deze korte mini inner journey(10 minuten), neem ik je door middel van mijn stem, muziek & een energetische transmissie mee in meer ontspanning en overgave.

serie

voor  (manifesting) generators

Voor sommige (manifesting) generators is het een teleurstelling om te lezen over welk type ze zijn.

Maar als er iets is wat ik je wil laten weten, is dat het ook geweldig is en kan zijn om (manifesting) generator te zijn. Ik spreek uit eigen ervaring.

Je mag je vol energie en vervult voelen.
Vol plezier, magnetisme en sprankeling.

podcast

energy first 

Welkom bij de energy first podcast. Wij, Suzanne en Deirdre, nemen je mee in de wereld van energie, Human Design en ondernemen. Voor de new age bewuste vrouw die in haar unieke kracht gaat staan, en met de flow van het leven meebeweegt. Wij zijn in de afgelopen jaren onze energie prioriteit gaan maken en delen hier tips, onze ervaringen en gesprekken met high frequency gasten om jou te inspireren om ook in de wereld van energie te stappen. Never a dull moment met Energy first.

lezen

magazine en nieuwsbrief

Meer van het lezen? Lees mijn magazine en leer van alles over Human Design & meer of ontvang maandelijks waardevolle content en exclusieve acties in jouw mailbox om nog meer jouw intuïtie te volgen en Design te leven door je in te schrijven voor de Rise In-spiration love letter. 

WIE IK BEN & WAT IK DOE

IK BEN DEIRDRE EGBERINK.

Ik ben oprichtster van ‘RISE IN’. Ik help bewuste vrouwen her-connecten met hun wijsheid, lichaam en energetische blauwdruk om vanuit daar keuzes te maken als henzelf.

Door alles wat ik doe is het mijn missie vrouwen te helpen te gaan leven van authenticiteit, in lijn met wie ze zijn en vol passie en stroom.

Ik sta sterk in contact met mijzelf en mijn gevoel, straal rust uit, kan goed intunen op anderen en afstemmen op wat er nodig is in het moment. Ik geloof in spiritualiteit anno nú door bewustwording, verwondering, meer kiezen voor waar jij blij van wordt en wat bij jou past, waardoor jouw leven makkelijker en leuker wordt.

Met RISE IN help ik bewuste vrouwen thuis te komen in hun zelf door contact te maken met een unieke krachtige blauwdruk, door contact te maken met je lichaam, je kern en wie je altijd bent bedoeld te zijn.