Roadmap door jouw design

GRATIS E-BOOK

ROADMAP DOOR JOUW HUMAN DESIGN

Leer in 5 stappen de basis voor leven vanuit jouw energie & Human design

Ik geloof dat een echt vervult en gelukkig leven ontstaat van binnenuit, vanuit dat jij jezelf echt kent en vanuit daar keuzes maakt die voor jou kloppen. Niet altijd vanuit logica maar wel omdat jij het helemaal voelt en jij jouw intuïtie en hart durft te volgen.

Human Design is een van de tools die ik gebruik om vrouwen hierin te begeleiden omdat het als het ware een snelweg naar zelfontwikkeling. Het geeft diepgaande inzichten en praktische handvaten over hoe jij jouw energie het beste kunt inzetten op een manier die voor jou werkt. Zodat je weer meer flow, ontspanning, zelfliefde, helderheid, potentie en plezier kunt gaan ervaren!

Na het aanvragen van de kennismaking stuur ik je een vragenlijst op om je beter te leren kennen. Het uitgangspunt van het mentorship is een diepgaande samenwerking, vanuit mijn ervaring is 6 maanden daarbij het meest kloppend en dragend is. Er zijn ook mogelijkheden voor kortere of langere mentorships, afgestemd of jouw verlangens en wat jij nodig hebt. Ik voel hierin met je mee en we kijken waar je staat en waar jouw verlangen ligt om naartoe te gaan en wat hierbij past. Ik nodig je daarna uit om de keuze voor dit mentorship te werken te maken op basis van jouw autoriteit (splenic, sacral, emotional, self-projected, etc.). Zodat we vanaf het begin helemaal afstemmen op jouw intuïtie en blauwdruk.

 

Eigenlijk al voordat je het einde van deze pagina las voelde je diep van binnen al iets gebeuren; bij haar moet ik zijn