fbpx

Rise In/tensive

1:1 ONE-DAY RETREAT plus twee maanden begeleiding tijdens jouw integratie en transformatie

MOOI MENS

Align your life to your Human Design AND turn your intuition ON.

Deirdre

1:1 retreat + human design reading

Jij verlangt naar ook weer thuiskomen

Thuiskomen in jezelf door jezelf op diepgaand niveau te leren kennen, weer in contact te komen met hoe jij bedoeld bent te leven, jouw unieke pad, geleid door je innerlijke stem en zuivere energie.

Niet vanuit logica of vanuit wat ‘hoort’ maar vanuit wat de lichtjes in je ogen doet sprankelen en je hart sneller laat kloppen. Nog meer leven vanuit intuïtie en jouw GPS, dat ene fluisterende stemmetje in je achterhoofd waar je nog regelmatig aan voorbij gaat. Dit is gewoon jouw leven, het mag gemakkelijk en prachtig zijn!

Dit blauwdruk retreat is meer dan puur alleen informatie en een human design reading maar ook persoonlijke afstemming. Vanuit liefdevolle zachtheid, humor en gegronde energie zodat je in jouw kracht kunt stappen. Een feest van herinnering en zelfliefde. Laten we gaan, want ik ben ook geweest waar jij bent!

HUMAN DESIGN ~ EMBODIMENT ~ ESSENTIELE OLIE ALCHEMIE

HOE IK WERK

01.

Intuïtief

Ik stem me af op jouw energie, geef boodschappen door die ik zie of voel en breng je terug bij de kern van wat jij op dat moment nodigt hebt. Ik doe dit door middel van visualisatie, kaarten, meditatie, lichttaal, reiki en laat ontstaan wat er op dat moment naar voren komt.

Ik luister als het ware voor je mee en breng je daarmee ook weer zelf meer in contact met jouw intuitie. We weten namelijk alles al van binnen, maar hebben soms een kleine herinnering nodig.

02.

human design

Human Design is een systeem gebaseerd op oude spirituele wijsheden en moderne wetenschap. Op basis van je geboortedatum, tijd en plaats geeft het inzichten in jouw unieke energetische blauwdruk.

Het is als het ware een gebruiksaanwijzing voor jouw leven. Door je human design te leren kennen krijg je heel snel helder waar je normaal heel lang over zou doen om te leren over jezelf. Het geeft magisch diepgaand informatie, vol herkenning én is praktisch toepasbaar

03.

integratie

Echte transformatie zit altijd in inzichten integreren. Zodat informatie en heling wijsheid kunnen worden. Daarom ontvang je 6 weken lang na het retreat begeleiding om de basis van jouw Design on top of mind te houden en praktisch toe te passen.

 

DIT IS VOOR JOU ALS:

BLAUWDRUK RETREAT IS VOOR…

Als jij niet zomaar een reading wilt. Dit is een volledig verzorgde dag in de natuur inclusief fijne lunch, lekkers en verassingen. Naast Human Design gebruik ik energiewerk in verschillende vormen om je een stapje dichterbij jouw unieke blauwdruk te brengen. Heel vaak zijn we hier namelijk vanaf gegaan, omdat we hebben geleerd dat we anders moesten zijn dan we zijn om succesvol, gelukkig of geliefd te worden. Verwacht diepe heling, tools en oefeningen hoe je het beste jouw energie kunt managen.

Dit retreat is waarschijnlijk anders dan je gewend bent, want het wordt volledig in het moment afgestemd op jou en waar jij bent in jouw proces. De ene keer zal dus meer de nadruk op Human Design liggen en de andere keer meer op jou en waar jouw behoefte ligt.

Een heel pakket en deep dive dus. Are you ready to surrender en let life? 

 

1:1 BLAUWDRUK RETREAT

WAT KRIJG JE PRECIES?

Volledig verzorgde 1:1 retreat dag live in de Twentse natuur inclusief Human design reading, vegetarische lunch en afgestemd diep innerlijk werk en transmissies

Fysieke persoonlijke en uitgebreide Human design gids op basis van jouw design van +/- 40 bladzijdes, inclusief verdieping van audio’s en affirmaties

6 weken integratie dmv begeleidende en verdiepende opdrachten en informatie en whatsapp contact

Integratie en verdieping sessie van 60 minuten na 6 weken

Praktische en tools en meditaties om jouw design toe te passen en belichamen

Persoonlijke essentiële oliën blend en transmissie voor jouw energietype ter ondersteuning, integratie en verdieping van jouw proces (twv 111 euro)

VOEL JIJ DIE SPARK?

Die Hel Yes, die zachte Ja dat lijkt mij wel heel erg interessant of die ingeving dat dit voor jou klopt.. Luister naar dat gevoel en vertrouw op jezelf. Jouw hart, onderbuikgevoel en intuïtie weten wanneer het klopt.

BOEK EEN MATCH CALL

Na deze full day +

Een dag vol ‘aha’ moment  

Inzicht in jouw Human Design, hoe jij energie uitwisselt met de mensen en plekken om je heen en wat jouw energetisch strategie is zowel voor jezelf als in business. 

Inzicht jouw kwaliteiten, sterke kan ten en diepere purpose.

Ontspanning en liefdevolle space

Diepgaan schaduwwerk en heling

Energetische practices 

Diepgaande inzichten in jouw patronen en conditioneringen

Energetische shift die nog weken en maanden doorwerken. Je frequentie is verhoogd waardoor je op deze frequentie weer aantrekt. Wat je uitzendt is wat je aantrekt.

Meer lichaamsbewustzijn. Je bent in contact met jouw lichaam, haar wijsheid en intuïtie. Je kent te signalen van jouw autoriteit.

Een afgestemde persoonlijke blend waarmee je thuis verder kunt verdiepen en deze inzichten en energie kunt blijven verankeren.

Jij bent dieper verbonden met jezelf en hebt jouw leven ingericht naar jouw behoeftes en verlangens. 

Meer zelfliefde en zelfinzicht

Praktisch toepasbare tips en focus voor de komende periode

Wat anderen zeggen

WIE IK BEN & WAT IK DOE

IK BEN DEIRDRE EGBERINK.

Ik ben oprichtster van ‘RISE IN’. Ik help bewuste vrouwen her-connecten met hun wijsheid, lichaam en energetische blauwdruk om vanuit daar keuzes te maken als henzelf.

Door alles wat ik doe is het mijn missie vrouwen te helpen te gaan leven van authenticiteit, in lijn met wie ze zijn en vol passie en stroom.

Ik sta sterk in contact met mijzelf en mijn gevoel, straal rust uit, kan goed intunen op anderen en afstemmen op wat er nodig is in het moment. Ik geloof in spiritualiteit anno nú door bewustwording, verwondering, meer kiezen voor waar jij blij van wordt en wat bij jou past, waardoor jouw leven makkelijker en leuker wordt.

Met RISE IN help ik bewuste vrouwen thuis te komen in hun zelf door contact te maken met een unieke krachtige blauwdruk, door contact te maken met je lichaam, je kern en wie je altijd bent bedoeld te zijn. 

De HD Reading met Deirdre was bijzonder. Een combinatie van Deirdre’s prachtige warme energie, enthousiasme en nieuwsgierigheid naar de mens die tegenover haar zit, hebben een diepe indruk op mij gemaakt. Ik denk vaak de Reading terug, de thema’s en praktische tips.
Deirdre’s blik is inspirerend en brengt steeds weer nieuwe perspectieven!!

Caroline De Jong

The lifechanger essential oils

Sinds ik weet wat voor Human Design ik heb, vole ik me zo veel chiller.

Het geeft antwoord op zoveel vragen, soms zelfs op vragen waarvan je het bestaan niet eens wist. Maar ik ben dus een Generator. Dat betekend dat ik echt hard kan werken en ik geniet daar zo erg van. Ik krijg er ook echt energie van. Het is echt aan te raden om zo’n Human Design reading te doen. Ik heb hem bij Deirdre(@leef.jouwleven) gedaan, dat is echt enorm aan te raden!

Melissa nam zelfs een podcast op over haar reading te die vinden is als je zoekt naar Melissa Kanters op Spotify!

Melissa Kanters

Branding & kunst fotograaf, Melissakanters.nl

Lieve Deirdre ik wil je bedanken voor de mooie Human Design reading.

Je hebt een hele fijn pure en zachte energie waardoor ik het gevoel had dat alles goed is. Je hebt zorgvuldig de reading gemaakt en duidelijk verteld wat alle informatie voor mij betekend.
Door de reading heb ik meer begrip gekregen voor mijzelf en hoe ik dingen doe.

Annekirsten

Schrijfer&mentor, Annekirsten.nl