fbpx

Dankjewel

je ontvangt het e-book en de meditatie in je e-mail.  Heb je geen e-mail ontvangen? Check dan even je spam folder of stuur een mailtje naar info@rise-in.nl

Ik zou het leuk vinden om te horen wat je ervan vond en om je te leren kennen! Volg me op instagram en stuur me een DM! Merk je dat je meteen al nieuwsgierig bent geworden naar meer over jouw Human Design? Lees dan meer over de het Rise In mentorship. Je kunt mij natuurlijk ook altijd een mail sturen om kennis te maken of mijn blogs lezen en podcast luisteren. Enjoy!

Blog

Laat je inspireren door blogs over onderwerpen zoals Human Design, spiritualiteit en vrouwelijkheid!

Lees meer!

Luister de Energy First podcast

Suzanne en Deirdre, nemen je mee in de wereld van energie, Human Design en ondernemen. Voor de new age bewuste vrouw die in haar unieke kracht gaat staan, en met de flow van het leven meebeweegt.


Luister dan de Energy First podcast!

Over Deirdre

Ik ben Deirdre Egberink en ik ben oprichtster van  ‘Leef-jouw leven’. Ik help bewuste vrouwen her-connecten met hun wijsheid, lichaam en energetische blauwdruk om vanuit daar keuzes te maken als henzelf.  Door alles wat ik doe is het mijn missie vrouwen te helpen te gaan leven van authenticiteit, in lijn met wie ze zijn en vol passie en stroom.

Ik sta sterk in contact met mijzelf en mijn gevoel, straal rust uit, kan goed intunen op anderen en afstemmen op wat er nodig is in het moment Ik geloof in spiritualiteit anno nú door bewustwording, verwondering, meer kiezen voor waar jij blij van wordt en wat bij jou past, waardoor jouw leven makkelijker en leuker wordt.

Naast dat ik super veel houd van de diepte ingaan en filosoferen, kan ik ontzettend genieten van reizen en avontuur,  festivals, een heerlijk wijntje, gezonde baksels creëren(maar ook van witte chocola hmm) en ben ik zo gek op kamerplanten dat mijn huis langzaam veranderd in een mini jungle.