fbpx

Dankjewel

Je ontvangt het e-book en de meditatie in je e-mail.  Heb je geen e-mail ontvangen? Check dan even je spam folder of stuur een mail naar info@rise-in.nl

Ik zou het leuk vinden om te horen wat je ervan vond en om je te leren kennen! Volg me op instagram en stuur me een DM!

Merk je dat je meteen al nieuwsgierig bent geworden naar meer over jouw Human Design? Je kunt mij natuurlijk ook altijd een mail sturen om kennis te maken of mijn Magazine lezen en podcast luisteren. Je vindt ze allemaal hieronder!

Enjoy! 

MEER GRATIS INSPIRATIE

MAGAZINE

Laat je inspireren door blogs over onderwerpen zoals Human Design, spiritualiteit en vrouwelijkheid!

ENERGY FIRST PODCAST

Suzanne en Deirdre, nemen je mee in de wereld van energie, Human Design en ondernemen. Voor de new age bewuste vrouw die in haar unieke kracht gaat staan, en met de flow van het leven meebeweegt.

OVER DEIRDRE

Ik leef en beslis vanuit mijn intuïtie en heb een plek in mijzelf gevonden van diepe rust, zelfvertrouwen, stabiliteit en helderheid waardoor ik altijd terug kan komen bij mezelf. Ik weet wie ik ben, wat van mij is en waar mijn passies liggen.

En teach ik op mijn unieke manier Human Design in combinatie met innerlijk werk, energetisch beheer en belichaming om het zo echt diep en duurzaam te integreren.

Om zo vrouwen te begeleiden hun connectie met zichzelf terug te vinden. En vanuit daar volop te leven. Want alles dat je nodig hebt, zit in je. Mijn stijl zou ik omschrijven als moderne mystiek. Want energie is altijd al mijn eerste taal geweest en ik voel haarfijn aan wanneer we de kern te pakken hebben. Die spirituele side zit zeker in mij, maar is altijd in balans met gegronde integratie. Zodat wat je ervaart ook echt past in je (nieuwe) leven!