fbpx

Dankjewel

Bedankt voor het downloaden van mijn gratis ebook! 🙂

Je ontvangt het binnen 5 minuten in je inbox. Check voor de zekerheid ook even je spam- of reclamefolder als je niks ziet.

Terwijl je wacht op het ebook

Lees nog even verder als je ook direct zelf een energetische sessie wilt ervaren! 

Er staat namelijk een fantastische InnerEssence Journey voor je klaar waarin je wordt meegenomen op een energetische reis langs de chakra’s. En je maakt hierin een diepere verbinding met jouw zielsmissie.

Deze InnerEssence Journey is voor jou wanneer:

Speciaal voor jou kun je deze journey nu aanschaffen voor 22 euro in plaats van 99 euro. 

Meer omzet, vrijheid en plezier door middel van een salesfunnel

 sta je op een kruispunt in je leven? Of voel je dat je jezelf weer mag herinneren aan de diepere laag waarom je hier op aarde bent? 

Laat jezelf meenemen in een energetische journey van 30 minuten waarin je ontdekt:

  • Wat jouw volgende stap is in jouw leven (en jouw bedrijf)
  • Wat je niet hebt te vergeten
  • Wat jouw zielsmissie in essentie is
  • Hoe je jouw verbinding met jouw zielsmissie nog sterker kunt maken

Je kunt deze journey via onderstaande knop aanschaffen. Binnen 5 minuten ontvang je de journey automatisch in jouw email. Nu voor maar 22 euro in plaats van 99 euro. 

Je kunt de journey volgen op ieder moment via je telefoon, tablet, computer of laptop en je kunt hem meerdere keren herhalen. 

HOE ZIT DE TRAINING IN ELKAAR?

Na het plaatsen van jouw bestelling ontvang je binnen 5 minuten een mail waarmee je direct toegang krijgt tot de online omgeving. Hierin vind je:

OVER DEIRDRE

Ik leef en beslis vanuit mijn intuïtie en heb een plek in mijzelf gevonden van diepe rust, zelfvertrouwen, stabiliteit en helderheid waardoor ik altijd terug kan komen bij mezelf. Ik weet wie ik ben, wat van mij is en waar mijn passies liggen.

En teach ik op mijn unieke manier Human Design in combinatie met innerlijk werk, energetisch beheer en belichaming om het zo echt diep en duurzaam te integreren.

Om zo vrouwen te begeleiden hun connectie met zichzelf terug te vinden. En vanuit daar volop te leven. Want alles dat je nodig hebt, zit in je. Mijn stijl zou ik omschrijven als moderne mystiek. Want energie is altijd al mijn eerste taal geweest en ik voel haarfijn aan wanneer we de kern te pakken hebben. Die spirituele side zit zeker in mij, maar is altijd in balans met gegronde integratie. Zodat wat je ervaart ook echt past in je (nieuwe) leven!