fbpx

OVER DEIRDRE

 

MIJN VERHAAL

Welkom!

LET’S RISE

Ik help bewuste vrouwen risen in hun wijsheid, lichaam en energetische blauwdruk om vanuit daar keuzes te maken die perfect passen bij wie ze zijn. Want ik weet hoe het is om dagelijks zoekende te zijn en mijn intuïtie niet te kunnen horen, laat staan te vertrouwen.

Voor mij veranderde alles toen ik weer laagje voor laagje in contact kwam met mezelf, alles van mezelf. Ik ging leven volgens mijn unieke kern. Volgens mijn blauwdruk. Volgens mijn Human Design. Van pushen en geleefd worden naar overgave en liefde voor het leven. Die stevigheid, joy, (levens)energie en synchroniciteit die ik nu dagelijks ervaar gun ik écht elke vrouw. En ik wist dat ik de kracht van mijn reis, van vijftienjarig meisje met een eetstoornis naar een vrouw die helemaal in haar unieke kracht staat, om mocht zetten naar lessen. Want ik voelde me weer thuis in mezelf, in mijn lichaam en in het leven. Alsof weer klopte en ik op de juiste plek was. En ik voelde… deze magie mag ik overdragen op andere vrouwen.

 

 ALS JE ZONDER ENIGE GARANTIE VOLLEDIG
GAAT VERTROUWEN OP WIE JIJ WERKELIJK BENT,
ZULLEN ER DINGEN IN JOUW LEVEN KOMEN
WAARVAN JE NIET EENS HAD DURVEN DROMEN.

Sindsdien heb ik (als échte manifesting generator oftewel iemand die multi-passionate is) alles geleerd wat er te leren valt op het gebied van Human Design, energetisch beheer, vrouwelijkheid en bewustzijn. Naast al die opleidingen is vooral het leven mijn grootste leraar. Mijn grootste gave is het kunnen zijn en belichamen van alles wat ik tot nu toe leerde. 

Het is niet zo geweest dat een ding mijn hele leven in één keer veranderde. Het was eigenlijk een op opeenstapeling van stappen die ik steeds bleef volgen. Terugkijkend heb ik zonder te weten perfect mijn Human Design-strategie gevolgd. Namelijk: reageren op wat er op mijn pad kwam in het leven. Precies de basis voor alles wat ik nu mag teachen. Ik leerde niet alleen, ik ging het aan, nam moedige stappen en volgde dat waar een duidelijke ‘ja’ klonk. Ik heb nu een heel stevig fundament om jou te dragen.

 

tijdlijn

mijn verhaal

Vijftien jaar geleden was ik erg ongelukkig. Ik wist eigenlijk helemaal niet meer wie ik was en waar ik écht blij van werd. Ik probeerde controle terug te pakken op een ongezonde manier wat resulteerde in een eetstoornis, juist dit leidde tot een drive naar meer, naar écht willen leven en gelukkig zijn.

 

 

Ik heelde diepe traumastukken en leerde verschillende methodes, zoals The Work van Byron Katie, innerlijk kind, schaduw en systemisch werk. 

 

 

Ook leerde ik veel over de gaves die ik altijd al heb gehad, maar niet meer erkende. Ik ontdekte dat ik een sterke connectie heb met de Spirit world. Ik werd ingewijd in reiki en leerde deze gaves praktisch en gegrond in te zetten.

 

 

Ook leerde ik steeds meer over energetisch beheer in mijn leven bedrijf. Dit verstevigde alles waardoor ik Human Design alleen nog maar sterker kon gaan teachen, omdat het ook gaat over de energetische uitwisseling die we met elkaar en het leven hebben. 

 

 

 

 

 

 

Ik ging al snel op eigen onderzoek uit en kwam op het ‘spirituele’ pad. Ik leerde mediteren en besefte me voor het eerst dat ik mijn gedachtes en emoties niet was. Ik kon ze waarnemen, dus ik was méér dan dat.

 

Ik dook diep de zelfliefde in, deed een yoga teacher training en herstelde het contact met mijn lichaam. Ook maakte ik contact met mijn vrouwelijke energie en sensualiteit,  waardoor ik me weer veilig voelde in mijn lichaam en met zelfvertrouwen steeds verder herstelde.

 

 Ik deed een opleiding bewustzijnscoaching en Human Design kwam op mijn pad. Ik kreeg de intuïtieve ingeving dat ik hier meer over moest leren en volgde dit zonder twijfel in de vorm van een opleiding bij Jenna Zoe. Human Design onderbouwde en gaf woorden aan wat ik intuïtief heb geleerd en ontdekt de afgelopen jaren. Dit was zo’n kloppend en heel systeem voor mij.

big shift

En nu voelt mijn leven als een avontuur vol bijzondere momenten.

Ik leef en beslis vanuit mijn intuïtie en heb een plek in mijzelf gevonden van diepe rust, zelfvertrouwen, stabiliteit en helderheid waardoor ik altijd terug kan komen bij mezelf. Ik weet wie ik ben, wat van mij is en waar mijn passies liggen.

En teach ik op mijn unieke manier Human Design in combinatie met innerlijk werk, energetisch beheer en belichaming om het zo echt diep en duurzaam te integreren.

Om zo vrouwen te begeleiden hun connectie met zichzelf terug te vinden. En vanuit daar volop te leven. Want alles dat je nodig hebt, zit in je. Mijn stijl zou ik omschrijven als moderne mystiek. Want energie is altijd al mijn eerste taal geweest en ik voel haarfijn aan wanneer we de kern te pakken hebben. Die spirituele side zit zeker in mij, maar is altijd in balans met gegronde integratie. Zodat wat je ervaart ook echt past in je (nieuwe) leven!

Certificaten Deirdre Egberink
Systeem therapie opstelling (2017). Bewustzijnscoaching Tanja Kienhuis (2019). Human Design level 1 en 2 Jenna Zoe (2020). Hatha, ashtanga en yin yoga teacher Rishikesh India(2021). Eco intentions (energetisch beheer) Hand Andeweg (2022). Inner essence facilitator training Corona Meerman (2022). Momenteel RAW (real authentic woman, moderne medicijnvrouw) methode jaaropleiding bij Noëlle Straakenbroek.

Credentials
Meer dan 15 jaar ervaring in zelfontwikkeling en spiritualiteit. Samenwerking met AndHeart, Selina Martin, Corona Meerman, School of healing, Noëlle Straakenbroek, Nienke Grotenhuis, Betekenisme, Eva Visser Plaza.

samen werken of deirdre inhuren?

samenwerken

 Ik ben beschikbaar voor:

– Media en evenementen zoals podcasts & interviews.
– Gast onderwijs over Human Design, energie & facilitering van Inner Essence Journeys.
– Retraites, privé retraites, bedrijfsevenementen en meer soortgelijks.

Ik staat bovendien altijd open voor het aangaan van partnerships of nieuwe duurzame samenwerkingen voor sessies met jouw coaching klanten. Als je geïnteresseerd bent in een samenwerking met mij, neem dan gerust contact op met via het e-mailadres info@rise-in.nl

 

MASTERCLASS & TEACHING

Samenwerking