AANBOD

zo kun je met mij werken

dit is

RISE IN

Alles wat je nodig hebt, zit al in jou. Alle antwoorden. Ze wachten daar geduldig op je. Tot jij weer contact met ze maakt. Ze voelt. Ze ervaart. En ze jouw gids laat zijn.

Rise In staat voor de beste versie zijn van jezelf, gebaseerd op jouw unieke blauwdruk; wie jij van nature bent. Van binnenuit en geleid door jouw intuïtie. Om zo jouw meest passende leven te leven. Vol vervulling, flow en plezier.

 

ONLINE

TRAININGEN

RISE INSIGHT GATHERINGS

In deze gatherings komen we als vrouwen in een cirkel online samen om diepere connectie met jezelf en met de ander te maken. Je te omringen met gelijkgestemde vrouwen en levenslessen met elkaar te bespreken. Vanuit het perspectief van onze ziel en diepe spiritualiteit én ook vanuit het menselijk met een vleugje humor. Spiritualiteit én belichaming, de twee factoren die altijd terug komen in  al mijn teachings.

De Gatherings bestaan uit masterclasses en inner journeys en duren 120 minuten. Elke maand een op donderdagochtend om 10:00 met een nieuw thema. 

INNER ESSENCE JOURNEYS

Ik neem je mee op een diepe reis naar binnen met muziek en mijn stem. Door middel van ontspanning, vragen en een symbolische reis kom je bij jouw onderbewustzijn waar je antwoorden kunt ontvangen op jouw vragen en heel erg diep kunt verbinden met jezelf. Veel mensen die een sessies hebben ontvangen geven aan dat het 10 keer effectiever is dan een coachingsuur. Dit komt omdat we met zowel het bewuste als het onderbewuste aan de slag gaan en de sessie werkt door alle lagen heen: Emotioneel, cognitief,  energetisch en fysiek. 

Je vind in de webshop journeys per Human Design type of andere thema’s zoals de void.

1:1 met deirdre

DEEP DIVE

BLAUWDRUK RETREAT

Of je nou al een tijd onderweg bent of net nieuw bent in de Human Design-wereld: voel je welkom. Dit is niet alleen een retreat, maar een ervaring met daarna 6 weken integratie. Volledig afgestemd op jou en in een fijne en rustgevende omgeving. De focus ligt op je helemaal terug bij jezelf te laten komen. Om weer te herinneren wat voor jou belangrijk is en terug te gaan naar jouw specifieke intuïtie. Naar wat voor jou klopt.

Investering: €1111,- excl btw

MENTORSHIP

Dit is het mentorship voor iedereen die écht de diepte in wil. Echt die stevigheid in jezelf, jouw lichaam en het leven wil voelen. Meer plezier en natuurlijke, moeiteloze expansie wil ervaren. Jouw Human Design helemaal wil doorgronden en leven. In jezelf, in je leven en misschien ook wel in je eigen onderneming. Omdat je voelt: hier verlang ik naar. Ik wil all out en weer helemaal terugkomen in mezelf.

Investering v.a.: 6 maanden en €3999,- excl btw

circle

retreats & ceremonies

9 OP 10 JUNI 2023

QUEEN OF SURRENDER RETREAT

Hét retreat voor bewuste vrouwen die meer overgave willen ervaren, vrouwen zoals jij.

Overgave aan je vrouwelijkheid, overgave aan je lichaam, overgave aan je intuïtie, overgave aan het leven van je Design en overgave aan het leven. 

Een dag én een nacht ondergedompeld worden in diepgaande masterclasses en activaties op het gebied van overgave. Waarin je overgave gaat ervaren tot in jouw systeem en met meer rust én krachtig vertrouwen naar huis gaat. 

Een volledig verzorgde retreat waarin jij je omgeeft met een fantastische groep bewuste vrouwen. Een prachtige locatie, vol kristallen, middenin de natuur en zelfs een heerlijke lunch, diner én ontbijt door een fantatische kok energetisch afgestemd op het thema surrender

 

VOOR (MANIFESTING) GENERATORS

TRAJECT

ROOTED

ROOTED is een vier maanden groepsprogramma voor generators en manifesting generators.  To root down in who you are.  In jouw sacrale kracht en intuïtie vanuit jouw onderbuik. Om helemaal jouw Design te worden en veilig te voelen in jouw lichaam en intuïtie. Om niet alleen je design te snappen, maar echt echt te Zijn. Als embodied being, zodat er meer stroom, vervulling, plezier en magnetische ease kan ontstaan.  

Investering: €2.222- excl btw

Najaar start weer een nieuwe ronde

RISE IN MAGICK SCHOOL

Jaaa het is dan BIJNA zo ver… Ik ga al mijn liefde, kennis en 15 jaren ervaring op het gebied van intuïtie, spiritualiteit en energie naar buiten brengen. Het is tijd!

Verwacht 6 weken, 6 modules over energie, de ziel, hogere zelf, dimensies, energetisch systeem, channelen en alle magie. Zowel voor jezelf als jouw bedrijf. 

VOOR MODERN BEWUSTE VROUWEN DIE (NOG MEER) SPIRITUALITEIT, MAGIE EN INTUÏTIE WILLEN WILLEN ERVAREN EN GEBRUIKEN IN HUN LEVEN EN ONDERNEMING(OF WERK). 

Early bird 799,- (excl btw)
Normal ticket 999,- (excl btw)

Wat anderen zeggen over DEIRDRe

samen werken?

samenwerken

Heb je een vraag aan Deirdre? Wil je meer weten over het Rise In mentorship, een blauwdruk retreat, of het groepsprogramma ROOTED of ben je geïntresseerd in een Masterclass of Inner Journey voor jouw groepsprogramma of event door Deirdre? Stuur dan een mail naar info@rise-in.nl  of  stuur een bericht via het formulier hieronder en dan plannen we een match call zodat we elkaar beter kunnen leren kennen! 

 

9 + 1 =