fbpx

AANBOD

zo kun je met mij werken

dit is

RISE IN

Alles wat je nodig hebt, zit al in jou. Alle antwoorden. Ze wachten daar geduldig op je. Tot jij weer contact met ze maakt. Ze voelt. Ze ervaart. En ze jouw gids laat zijn.

Rise In staat voor de beste versie zijn van jezelf, gebaseerd op jouw unieke blauwdruk; wie jij van nature bent. Van binnenuit en geleid door jouw intuïtie. Om zo jouw meest passende leven te leven. Vol vervulling, flow en plezier.

 

ONLINE

journeys

RISE INSIGHT GATHERINGS

In deze gatherings komen we als vrouwen in een cirkel online samen om diepere connectie met jezelf en met de ander te maken. Je te omringen met gelijkgestemde vrouwen en levenslessen met elkaar te bespreken. Vanuit het perspectief van onze ziel en diepe spiritualiteit én ook vanuit het menselijk met een vleugje humor. Spiritualiteit én belichaming, de twee factoren die altijd terug komen in  al mijn teachings.

De Gatherings bestaan uit masterclasses en inner journeys en duren 120 minuten. Elke maand een op donderdagochtend om 10:00 met een nieuw thema. 

INNER ESSENCE JOURNEYS

Ik neem je mee op een diepe reis naar binnen met muziek en mijn stem. Door middel van ontspanning, vragen en een symbolische reis kom je bij jouw onderbewustzijn waar je antwoorden kunt ontvangen op jouw vragen en heel erg diep kunt verbinden met jezelf. Veel mensen die een sessies hebben ontvangen geven aan dat het 10 keer effectiever is dan een coachingsuur. Dit komt omdat we met zowel het bewuste als het onderbewuste aan de slag gaan en de sessie werkt door alle lagen heen: Emotioneel, cognitief,  energetisch en fysiek. 

Je vind in de webshop journeys per Human Design type of andere thema’s zoals de void.

1:1 met deirdre

DEEP DIVE

RISE INTENSIVE

Of je nou al een tijd onderweg bent of net nieuw bent in de Human Design-wereld: voel je welkom. Dit is niet alleen een retreat, maar een ervaring met daarna 6 weken integratie. Volledig afgestemd op jou en in een fijne en rustgevende omgeving. De focus ligt op je helemaal terug bij jezelf te laten komen. Om weer te herinneren wat voor jou belangrijk is en terug te gaan naar jouw specifieke intuïtie. Naar wat voor jou klopt.

Investering: €1.001,- excl btw

MENTORSHIP

Dit is het mentorship voor iedereen die écht de diepte in wil. Echt die stevigheid in jezelf, jouw lichaam en het leven wil voelen. Meer plezier en natuurlijke, moeiteloze expansie wil ervaren. Jouw Human Design helemaal wil doorgronden en leven. In jezelf, in je leven en misschien ook wel in je eigen onderneming. Omdat je voelt: hier verlang ik naar. Ik wil all out en weer helemaal terugkomen in mezelf.

Investering v.a.: 6 maanden en €3999,- excl btw

circle

retreats & ceremonies

3O DEC 2023

CONSCIOUS NEW YEARS PARTY

Ik weet nog goed 3 jaren geleden, hartje corona tijd. Ik ging illegaal een yoga school om samen met andere vrouwen oud&nieuw te vieren. Als ik er nog aan denk krijg ik weer een grote lach op mijn gezicht en dat inspireerde mij om dit jaar zelf een consious party te organiseren in Twente.
Samen met andere moderne bewuste vrouwen het oude jaar afsluiten en afstemmen op het nieuwe jaar. Reflectie én vooral veel lol en samen zijn met fijne mensen. Dat is mijn intentie.

Verlang je naar:
~ Bewust de tijde ruimte nemen om te reflecteren op 2023
~ Afstemmen op jouw intenties voor 2024 vanuit jouw essentie
~ Samen met andere bewuste moderne vrouwen dit vieren
~ Je op de “echte dag” van oud en nieuw al andere verplichtingen hebt staan maar je voelt dat je ook behoefte hebt in deze periode om gelijkgestemde te zien en te ontmoeten en misschien wel vrienden mee te nemen. Dat de champagne, oliebollen en familie wellicht op de 31e komt maar dat dit een dag voor jou is.

ONLINE

TRAININGEN

ROOTED

ROOTED is een vier maanden groepsprogramma voor generators en manifesting generators.  To root down in who you are.  In jouw sacrale kracht en intuïtie vanuit jouw onderbuik. Om helemaal jouw Design te worden en veilig te voelen in jouw lichaam en intuïtie. Om niet alleen je design te snappen, maar echt echt te Zijn. Als embodied being, zodat er meer stroom, vervulling, plezier en magnetische ease kan ontstaan.  

Investering: €2.222- excl btw

Najaar start weer een nieuwe ronde

RISE IN YOUR INTUITION

RISE IN YOUR INTUITION is voor jou als je jouw intuïtie in zes weken weer achter het stuur wilt zetten. Als je spiritualiteit op een nieuw niveau wilt gaan belichamen, echt wilt gaan leven volgens en deze connectie met het veld, als basis voor jou leven en onderneming (of werk). Je informatie uit het ongeziene veld wilt halen over hoe je hier meer kunt leven. 

Waardoor je meer kunt gaan leven in plaats van bestaan. Voor meer vertrouwen, joy, magie, stroom, krachtige geworteldheid, sprankeling, guidance en verbinden met al wat is. 

DIY versie 666,- (excl btw)
Normal ticket €1.111,- (excl btw)

Wat anderen zeggen over DEIRDRe

samen werken?

samenwerken

Heb je een vraag aan Deirdre? Wil je meer weten over het Rise In mentorship, een blauwdruk retreat, of het groepsprogramma ROOTED of ben je geïntresseerd in een Masterclass of Inner Journey voor jouw groepsprogramma of event door Deirdre? Stuur dan een mail naar info@rise-in.nl  of  stuur een bericht via het formulier hieronder en dan plannen we een match call zodat we elkaar beter kunnen leren kennen! 

 

10 + 9 =