AANBOD

 

 

Hier vind je de unieke producten waardoor jij met meer LICHTHIED jouw KOMPAS TE VOLGEN. Ontdek wat het beste bij jou past.

dit is

RISE IN

Alles wat je nodig hebt, zit al in jou. Alle antwoorden. Ze wachten daar geduldig op je. Tot jij weer contact met ze maakt. Ze voelt. Ze ervaart. En ze jouw gids laat zijn.

Rise In staat voor de beste versie zijn van jezelf, gebaseerd op jouw unieke blauwdruk; wie jij van nature bent. Van binnenuit en geleid door jouw intuïtie. Om zo jouw meest passende leven te leven. Vol vervulling, flow en plezier.

 

coming soon

carddeck

Universe show me how good it gets. This carddeck is infused with codes of light/ cosmic codes/ messages and codes from the light and our soul. To connect you with the bigger part of you and remember you are energy having a Human Experience. These cards contain short, daily messages with great power, reframing and recoding your life. Connecting you tot he light that surrounds you. Messages of love. To remember life is good and you are so much more, but also keeping you grounded. Cards that give you a smile on your face, a frendly reminder, the push you need of reframe for the day. All to bring you back in alignment with who you truly are.

diy

Human Design inner journeys

PROJECTOR INNER ESSENCE JOURNEY

In deze Inner Essence Journey nodig ik je uit om te ervaren hoe het is om jouw energietype te leven als projector.

Ontdek die versie van jezelf waarin de erkenning het en succes voelbaar zijn, jij in jouw zachte en unieke kracht staat.

GENERATOR & MANIFESTING GENERATOR INNER ESSENCE JOURNEY

In deze inner journey nodig ik je uit om te ervaren hoe het is om jouw energietype te leven als generator of manifesting generator.

Ontdek die vervulling, plezier, die immense sacrale en gegronde kracht, vol overgave en levensenergie. Als generator en manifesting generator is dit tot onze beschikking, maar soms verborgen onder laagjes van ´moetjes´, regels en niet meer in het lichaam aanwezig zijn.

diy

masterclasses & inner journeys

MASTERCLASS & JOURNEY:

RISE IN YOUR LIGHT

In deze masterclasse en inner journey ga je ontdekken hoeveel lichtheid jij kunt en mag ervaren.
+ Na de masterclass ga je meer lichtheid ervaren in het maken van keuzes en in het leven over all.
+ We gaan samen uitzoomen om weer overzicht te ervaren en daarna een Inner Journey in om jouw light quotiënt te verhogen, de hoeveelheid licht die jij je in jouw veld en leven kunt toelaten.

MASTERCLASS & INNER JOURNEY: OVERGAVE EN LOSLATEN

  • Ervaar inzicht in hoe overgave voelt en laat los wat je misschien tegenhoudt.
  • Meer zachtheid, vertrouwen, vrouwelijke energie en flow.
  • Inner Essence Journey (70 min) waardoor je een diepgaande activatie en heling ervaart op je connectie met Spirit.

MASTERCLASS EN INNER JOURNEY: DE VOID- NIET WETEN FASE

Het onbekende ~ de void ~ de niet weten fase. Dit is een onderdeel van leven vanuit overgave en zo’n mooi onderwerp waar ik al jaren diep in ben gedoken.
+ leer waarom deze fase een onmisbaar onderdeel is van creatie en vrouwelijke energie.

+ Inner Essence Journey (70 min) waardoor je een diepgaande activatie en heling ervaart 

MASTERCLASS EN INNER JOURNEY:

CONNECT WITH SPIRIT

Leer connectie maken met jouw hogere zelf en Spirit team, ontdek de antwoorden en guidance die er altijd voor je is.
+ leer hoe jij dit doet op jouw manier en wat belangrijk is om zuiver en veilig contact te maken.
+ Inner Essence Journey (70 min) waardoor je een diepgaande activatie en heling ervaart op je connectie met Spirit.

diy

TRAININGEN

GENERATOR EN MANFESTING GENERATOR MINI INTENSIVE TRAINING

Drieweekse journey; coming soon!

 

TRAINING: RISE IN YOUR INTUITION

Een (online) training voor meer connectie met de spirit world & in zes weken weer achter het stuur wilt zetten. Als je spiritualiteit op een nieuw niveau wilt gaan belichamen, echt wilt gaan leven volgens en deze connectie met het veld, als basis voor jou leven en onderneming (of werk). Je informatie uit het ongeziene veld wilt halen over hoe je hier meer kunt leven. 

Waardoor je meer kunt gaan leven in plaats van bestaan. Voor meer vertrouwen, joy, magie, stroom, krachtige geworteldheid, sprankeling, guidance en verbinden met al wat is. 

START 25 MAART, NU EARLY BIRD PRIJS.

1:1 met deirdre

DEEP DIVE

1 day retreat & 2 month coaching

Rise Intensive

Dit is voor de vrouwen die al hebben geleerd over hun Human Design, maar daarmee nog niet helder hebben hoe ze dit nou kunnen gaan leven. Én voor  de vrouw die voelt dat ze met mij wil werken en meteen de diepte in wil gaan.

Dit is meer dan een retreat, het is een reis op alle lagen waarin je een diepe transformatie doorgaat. Met Human Design als ingang naar jouw blauwdruk en innerlijk werk & belichaming die je de informatie laten belichamen en leven. Want ik geloof dat de verandering daar zit, in de inzichten ontvangen op dieper niveau en ontdekken welke lagen er nog liggen op het leven van jouw essentie en het onvoorwaardelijk volgen van jouw Human Design en intuïtie.

 losse 1:1

sessies

Tijdelijk biedt ik losse sessies aan. Dit zijn krachtige sessies waarbij ik vanuit Human Design en mediamiek afstem op jouw vraagstuk. Persoonlijk of op gebied van business.

Een unieke sessie waar Inner Essence, energetisch leiderschap, intuïtie en Human Design samenkomen. 

Duur: 150 minuten, met hierna integratie begeleiding.
Life (in Deurningen OV) of online.
Investering: 333 euro ex btw.
Investering voor 3 sessies met tussentijdse begeleiding: 888 ex btw.

 Aanmelden via DM of mail. 

 losse 1:1

mentor-ship

Vanaf september is er weer ruimte voor verschillende opties om samen op een intensieve manier op reis te gaan in een mentorship. 

samen werken?

samenwerken

Ik ben beschikbaar voor:

– Media en evenementen zoals podcasts & interviews.
– Gast onderwijs/masterclass over Human Design, energie & facilitering van Inner Essence Journeys.
– Human Design sessies in trajecten van collega coaches.
– Retraites, privé retraites, bedrijfsevenementen en meer soortgelijks.

Ik staat bovendien altijd open voor het aangaan van partnerships of nieuwe duurzame samenwerkingen voor sessies met jouw coaching klanten. Als je geïnteresseerd bent in een samenwerking met mij, neem dan gerust contact op met via het e-mailadres info@rise-in.nl.

2 + 7 =

circle

retreats & ceremonies

Regelmatig organiseer ik retreats, Inner Essence Journeys  online en offline en special events met Inner Essence Journeys bij Oguru Yoga.

Momenteel staan er nog geen evenementen op de planning i.v.m. zwangerschap en verlof van mei tot september. Om de nieuwe retreats en evenementen te volgen, hou mijn insta in de gaten!

Wat anderen zeggen over DEIRDRe

gratis

inner journey; ontmoet jouw intuïtie

Vul hieronder je naam en e-mail in en binnen 5 minuten heb je de mini inner journey (met muziek en mijn stem) in je mailbox! 

In deze mega krachtige InnerEssence Journey van 13:13 minuten ontdek je hoe je jouw connectie met je intuïtie kunt versterken.