fbpx

1:1 traject

Het 6 maanden transformatie traject voor bewuste vrouwen die hun leven naar een hoger niveau willen tillen, in lijn met hun unieke krachtige blauwdruk 

Jij bent een krachtige vrouw
Jij bent bedoeld om in jouw unieke kracht te leven.
Wij allemaal.

Jij bent perfect zoals je bent, alles wat zoekt ben je al. In dit programma wil ik je weer terug brengen naar jezelf, jouw basis, jouw intuïtie, jouw mooie lichaam en jouw energie. Als we weer vanuit onszelf gaan leven kunnen we weer zo veel gemakkelijker door het leven gaan. Meer plezier, levenslust, magie, stroom en rust.

Jij bent het leven van jouw dromen waard!

Dit is voor jou als:

Het Rise In traject is voor…

Vrouwen die op dieper niveau zichzelf willen leren kennen en belichamen. Emotioneel, mentaal én energetisch. Vrouwen die al innerlijk werk hebben gedaan, maar voelen dat er meer voor hen is en hier klaar voor zijn.

Als je van jouw energie prioriteit wilt maken en meer flow, guidance, levenslust en rust wilt ervaren

Van binnen naar buiten wilt leven, onvoorwaardelijk trouw aan jezelf.  Je wilt een leven inrichten in lijn met jouw bauwdruk en hun unieke kracht. Vanuit verbinding met jezelf waardoor je het leven kunt gaan leven op jouw voorwaarden.

Als je jouw spirituele gaves  meer wilt versterken en integreren en  energie werk ook juist praktisch wilt gebruiken en inzetten. Niet als vervanging, maar als aanvulling. 

As je bereid  bent diep te gaan, jezelf aan te kijken en los te laten. Om de stappen vanuit hier uit hun comfort zone te zetten.

As je van persoonlijke ontwikkeling en spirituele ontdekking in plaats van een zware zoektocht een avontuur wilt maken!  Minder zoeken, meer genieten!

1:1 traject van 6 maanden

WAT KRIJG JE?

Kennismaking call via Zoom

6 maanden 1:1 begeleiding

1:1 Blauwdruk retreat in de natuur inclusief Human Design reading en persoonlijk Human Design gids.

Om de week een call van 1,5 tot 2 uren call via zoom waarin we ingaan op jouw thema’s en energetisch helingwerk doen

De andere weken krijg je ondersteuning in de vorm van juist verdiepende modules en opdrachten of intuïtief afstemmen, energie activaties, afgestemde meditaties, lichttaal, verdiepende, energetische heling. Alles afgestemd op wat er nodig is; bijvoorbeeld integratie of verdieping.

Sessies met gast experts op gebied van soul en energie om nog dieper los te laten wat je niet meer dient en de transformatie in te zetten. 

Tussendoor voor het gehele traject ondersteuning via Whatsapp of Voxer

Én natuurlijk alles ondersteund door afgestemde essentiële oliën en andere kadootjes

HUMAN DESIGN ~ EMBODIMENT ~ ESSENTIELE OLIE ALCHEMIE

HOE IK WERK

01.

Energy first

Energie is de missing link.  Tegenwoordig zijn we naast bewuster voor ons fysieke lichaam gaan zorgen ook meer gaan leren over mindset en de kracht van jouw gedachtes en hart. Maar er is volgens mij nog een missing link, namelijk energie. Het onzichtbare waarvan wij allemaal gemaakt zijn, het energetsiche veld om ons heen. Alle dingen die we weten zonder dat we het rationeel kunnen onderbouwen, dat gevoel wat je krijgt in een ruimte wat net ruzie is geweest. We kennen dit allemaal en kunnen hier nog veel meer mee en dan in ons voordeel in plaats van er ‘last’ van te hebben als gevoelige vrouw.

Werken met je energie werkt meerdere kanten op. Door je bewust te worden van jouw energie sta je weer veel meer in verbinding met jezelf en wat jij echt wilt waardoor je het leven kunt gaan leven op jouw voorwaarden. Én als je jouw energie, of ook wel frequentie, versterkt en verhoogd verdwijnen als vanzelf de dingen die je verzwaren makkelijker en kan je bij de hogere potentie en visie. Is voelt lichter en helderder  en de acties die je vanuit hier uitzet hebben veel meer impact. 

02.

human design

Human Design is een systeem gebaseerd op oude spirituele wijsheden en moderne wetenschap. Op basis van je geboortedatum, tijd en plaats geeft het inzichten in jouw unieke energetische blauwdruk.

Het is als het ware een gebruiksaanwijzing voor jou leven. Door je human design te leren kennen krijg je heel snel helder waar je normaal heel lang over zou doen om te leren over jezelf. Het geeft magisch diepgaand informatie, vol herkenning én is praktisch toepasbaar

03.

Moderne spiritualiteit

Ik hou van lekker spiri wiri, diepgang en  energie maar ook van dit praktisch toepasbaar maken om dit leven mooier te maken. Spiritualiteit anno nu, geen geiten wollen sokken maar lichte spiritualteit die het leven leuker en mooier maakt. 
Ik werk dan ook altijd in een context van lichtheid en humor. Het onzichtbare of wat je intuïtief voelt omzetten naar stappen die je kunt toepassen in jouw dagelijkse leven. 

Wat maakt die traject uniek?

Dit traject is waarschijnlijk anders dan je gewend bent want de inhoud wordt volledig afgestemd op jou en waar jij bent in jouw proces.

We starten met een kick off retreat en Human Design reading waaruit de blokkades en sterke kanten naar voren komen. We werken met dat wat zich aandient in het moment en stappen uit het lineaire. Dit is iets wat mijn leven heeft veranderd en waar ik inmiddels heel sterk ik ben, ik vertrouw mijn intuïtie volledig en ik wil jou hierin meenemen. 

BUSINESS

BEN JIJ EEN ONDERNEMER?

Ik heb gemerkt dat veel vrouwen die ik aantrek ondernemers zijn of ondernemer willen worden en wat nou juist zo leuk is aan dit traject is dat je al deze tools kunt toepassen op jouw business en dat ik je ook hierin kan meenemen. Als het in jou stroomt, gaan de dingen om je heen stromen. Bovendien zijn alle tools weer inzetbaar voor jouw klanten.

Her-ontdek de liefde voor jouw leven

Na dit traject:

Leef jij in lijn met jouw energetische blauwdruk . Je hebt gevoelt wat dit betekend en hierin een prachtige basis gelegd.

Je weet hoe je jouw energie kunt zuiveren en bij jezelf kunt houden zodat je meer rust en helderheid ervaart.

Je frequentie is verhoogd waardoor je op deze frequentie weer aantrekt. Wat je uitzendt is wat je aantrekt.

Jij bent in een nieuwe versie van jezelf gestapt en hebt die te kleine jas uitgedaan

Je hebt je intuïtieve en spirituele gaves versterkt en past deze in praktijk toe

Je ervaart meer joy, levenslust, juice, synchroniciteiten, moeiteloosheid en plezier

Je voelt je lichter, heler en hebt veel losgelaten van wie jij probeerde te zijn of dacht te moeten zijn

Jij bent meer jezelf en hebt inzicht in jouw krachten en wijsheden, je snapt hoe jij op energetisch, mentaal en spiritueel niveau werkt

Je bent in contact met jouw lichaam, haar wijsheid en intuïtie, je belichaamt jezelf elke dag meer. Je kent te signalen van jouw intuitie

Je ervaart (zelf) vertrouwen, you got your back en luistert naar jezelf. 

Jij bent dieper verbonden met jezelf en hebt jouw leven ingericht naar jouw behoeftes en verlangens. 

Je voelt je meer ontspannen en hebt vertrouwen dat alles vóór jou gebeurd

Minder hoofd, meer hart en jij weet en voelt het verschil.

Wat anderen zeggen

@Wauw, wat een transformatie heb ik mogen doormaken tijdens het RiseIn traject! Doordat Deirdre intuïtief energiewerk combineert met Human Design, heb ik de kennis van mijn Human Design gids ook echt kunnen integreren en belichamen, en tegelijkertijd trauma’s geheeld. Sommige sessies gingen zó diep en dan vond zo’n diepgaande heling plaats op oude stukken, dat ik me echt kilo’s lichter voelde erna. Voor het traject was ik al een heel stuk op mijn bewustzijnspad, maar het werd steeds donkerder leek het wel, hoe meer ik me bewust werd van alle conditioneringen die mij niet meer dienden. Aan het einde van het traject was het verhogen van mijn bewustzijn weer LEUK geworden, het leven een experiment waarin zoveel mogelijk is! Mijn hart heeft zich meer geopend, de leegte in mijn onderbuik is weg en ik heb niet meer het gevoel dat ik rondjes loop of vastzit. Praktisch betekent het dat ik mijn droom om als zelfstandig ondernemer aan de slag te gaan, ook werkelijkheid aan het maken ben. Met zoveel zelfkennis heb ik de nodige boost in ZelfVertrouwen gekregen, voel ik me veel meer geaard en tegelijkertijd meer in contact met mijn lijf en intuïtie. Na mijn burnout stroomt de energie dus letterlijk weer door mijn lijf, in plaats van dat het vastzat en vooral in onrust naar buiten kwam. Ik raad het iedereen aan die op dagelijkse basis meer flow en magie wil ervaren, en behoefte heeft aan energetische heling. Lieve Deirdre, dankjewel!!

Rowanne – @Rowanneleestdesterren

” Deirdre is ontzettend puur en echt. In deze maatschappij zijn we de puurheid soms kwijt maar die vind ik bij haar weer terug. Ze  straalt rust en zachtheid uit waardoor ze mij helpt terug te gaan naar voelen zoals het nu is en mij te herinneren dat alles er mag zijn. Dit betekend voor mij thuiskomen bij mijzelf. Wat ik daarnaast fijn vind is dat ze mij reflecteert en bevestigd wat ik al voel. Ik zou iedereen aanraden met Deirdre te werken omdat ze vanuit rust handelt, luistert en vragen helder en goed beantwoord en onderbouwd door kennis die ze heeft opgedaan. Wat de situatie ook is, ze zal luisteren en daar niet snel over oordelen.”

– Deborah

” Deirdre is een ontzettend krachtige, en intuïtieve vrouw. Haar vermogen om zichzelf af te stemmen op waar jij op dat moment doorheen gaat of behoefte aan hebt is subliem. Ze weet je precies in je proces te raken daar waar jij het nodig hebt zodat je verder kan groeien en jezelf volledig tot bloei kan laten stralen. Ik kan met heel mijn hart zeggen dat wanneer je ervoor kiest om met Deirdre te gaan werken, je versteld staan zal staan van de prachtige inzichten & groei die zich voor je gaan ontvouwen. ‚’
— Vere Vermeulen, Veresoulempowerment

“ Het leven ten volle leven, dat is wat Deirdre zeker doet!
Als geen ander weet ze namelijk ook wat het is als iemand niet (meer) in staat is om het leven te leven. In het samenwerken met Deirdre heb ik haar ervaren als een heel toegewijd persoon. Ze gaat waar ze echt voor wil gaan en is eveneens in staat mensen om haar heen te upliften en naar een hoger platform te brengen.
Doorzettingsvermogen, kracht, helderheid, maar ook zachtheid en geduld zet ze hierbij in. Haar voelende vermogens zijn groot, waardoor ze ook in staat is om vanuit meerdere lagen inzichten te geven. 
En mocht je mentaal blokkades ervaren, ze ondersteunt je graag om weer meer helderheid te krijgen en jouw leven ten volle te leven!
– Tanja Kienhuis, gezondengeluk

Sinds ik weet wat voor Human Design ik heb, vole ik me zo veel chiller.

Het geeft antwoord op zoveel vragen, soms zelfs op vragen waarvan je het bestaan niet eens wist. Maar ik ben dus een Generator. Dat betekend dat ik echt hard kan werken en ik geniet daar zo erg van. Ik krijg er ook echt energie van. Het is echt aan te raden om zo’n Human Design reading te doen. Ik heb hem bij Deirdre gedaan, dat is echt enorm aan te raden!

Melissa nam zelfs een podcast op over haar reading te die vinden is als je zoekt naar Melissa Kanters op Spotify!

Melissa Kanters Branding & kunst fotograaf, Melissakanters.nl

Life is supposed to be fun

We brengen jouw energie weer in lijn met potentie en die vrouw die jij eigenlijk weet wat je bent. We maken ontwikkeling en groeien weer leuk. Je hoeft niet meer zo hard te werken en te forceren want als je leert energie hierbij in te zetten transformeren ontzettend veel onderdelen van jouw leven als vanzelf. Ben jij klaar om die magie van het leven weer te voelen?

Het is mijn grootste wens dat jij in jouw unieke kracht gaan staan want jij lieve vrouw, bent zo mooi en het kan én mag zó mooi zijn.

BOEK EEN MATCH CALL

WIE IK BEN & WAT IK DOE

IK BEN DEIRDRE EGBERINK.

Ik ben er om je hierin te helpen. Ik ging van niet gelukkig met mezelf, voelen dat er veel meer inzit, dingen doen en met mensen omgaan die niet bij mij passen en uiteindelijk een eetstoornis naar mijn leven nu.

Mijn leven voelt als een avontuur vol bijzondere momenten, ik leef en beslis vanuit mijn intuïtie en heb een plek in mijzelf gevonden van diepe rust, zelfvertrouwen, stabiliteit en helderheid waardoor ik altijd thuis kan komen in mezelf. Ik weet wie ik ben, wat van mij is en waar mijn passies liggen

Jij kunt dit ook. Ik geloof dat ik dit niet voor niets heb meegemaakt, zodat ik weer kan meegeven aan andere vrouwen wat ik zo graag had willen weten.  In de afgelopen 13 jaar heb ik laag op laag aan mezelf gewerkt en kennis gemaakt met zoveel tools op mentaal, fysiek, energetische en spiritueel niveau. Waaronder Human Design, transformatiecoaching, reiki en essentiële oliën. Hiermee gids ik jou en jouw leven naar een nieuw niveau.

Ik geef je alle tools, heling en handvatten om weer in die unieke en krachtige blauwdruk te stappen. 

Herkader jouw leven

Vergeleken met heel veel mensen heb ik een hele andere kijk of het leven, groei, zelfliefde.

Ik kijk altijd naar het grotere plaatje waardoor ik hee erg vaak van klanten terug krijg dat ze zoveel meer rust, vertrouwen en guidance voelen. Je hoeft niet zo hard meer te werken of alles voor elkaar te forceren, maar je mag terug gaan naar waar het van nature voor jou stroomt. Ook al is dit spannend, je weet dat het aan je blijft trekken als je het niet doet. Neem die sprong naar jouw droom leven .

Nieuwsgierig? Ga je mee op avontuur?

Eigenlijk al voordat je het einde van deze pagina las voelde je diep van binnen al iets gebeuren; bij haar moet ik zijn.

Jij voelt als je hierbij moet zijn, vertrouw jouw innerlijke kompas en laten we samen dit avontuur lopen! Je bent klaar om dit stemmetje te gaan volgen, maar vind het misschien ook spannend of op het randje van je comfort zone en dat is juist goed. Dat is waar groei is, zin, excitement, energie en expansie. Dat is hoe het leven kan zijn, magische en mooier dan je kan bedenken.