Blauwdruk retreat

 1:1 two day retreat 

Het retreat voor de Now age vrouw(en ondernemer) waar energie, belichaming en Human Design samenkomen. 

 

Je voelt dat het ergens schuurt in jouw energie en leven. Je bent niet ongelukkig, maar kun je echt zetten dat je hélemaal in lijn leeft met jouw unieke kracht, bijdrage en flow? Je hebt misschien al ooit  een Human Design reading gedaan of er heel veel over gelezen, maar hoe pas ik dat nou toe of wat betekend je design leven? Je wilt hier wel aandacht aan besteden, maar alleen doe je dit niet. Terwijl je diep van binnen voelt dat hier nog goud voor je ligt.

In dit retreat gaan we samen vanuit ontspanning en jouw unieke krachtige blauwdruk nieuwe koers te bepalen. Ga je mee?

Intuitive guidance & human design activatie

jij verlangt ook naar thuiskomen

Je voelt dat het ergens schuurt in jouw energie en leven. Je bent niet ongelukkig, maar kun je echt zetten dat je hélemaal in lijn leeft met jouw unieke kracht, bijdrage en flow?

Je hebt misschien al ooit  een Human Design reading gedaan of er heel veel over gelezen, maar hoe pas ik dat nou toe of wat betekend je design leven? Je wilt hier wel aandacht aan besteden, maar alleen doe je dit niet. Terwijl je diep van binnen voelt dat hier nog goud voor je ligt.

Niet vanuit logica of vanuit wat ‘hoort’ maar vanuit wat de lichtjes in je ogen doet sprankelen en je hart sneller laat kloppen. Nog meer leven vanuit intuïtie en jouw GPS, dat ene fluisterende stemmetje in je achterhoofd waar je nog regelmatig aan voorbij gaat. Dit is gewoon jouw leven, het mag gemakkelijk en prachtig zijn!

Dit blauwdruk retreat is meer dan puur alleen informatie en een human design reading maar ook persoonlijke afstemming. Vanuit liefdevolle zachtheid, humor en gegronde energie zodat je in jouw kracht kunt stappen. Een feest van herinnering en zelfliefde. Laten we gaan, want ik ben ook geweest waar jij bent!

People wil forget what you said, people will forget what you did, but people will never forget how you made them feel. Your energy speaks louder than your words.

  DIT IS VOOR JOU ALS:

BLAUWDRUK RETREAT IS VOOR…

Als jij niet zomaar een reading wilt, je wilt graag leren wat het betekend het om vanuit jouw Human Design en energie te léven(en ondernemen). Je hebt misschien al eens een reading gehad maar je bent er niet zoveel mee bent gaan doen.

Dit is ook voor jou als je van jouw energie prioriteit wilt maken en meer flow, guidance, levenslust en rust wilt ervaren. Van binnen naar buiten leven en werken, onvoorwaardelijk trouw aan jezelf. Je wilt een leven inrichten in lijn met jouw bauwdruk en hun unieke kracht. Vanuit verbinding met jezelf waardoor je het leven kunt gaan leven op jouw voorwaarden.

Als jij klaar bent om nog meer in vertrouwen en overgave te stappen. Om vanuit inner guidance stappen uit je comfort zone te zetten.

Als je misschien al voordat je het einde van deze pagina  las, of zelfs al voordat je überhaupt deze pagina lag,  diep van binnen al iets voelt gebeuren; bij haar moet ik zijn. Je bent klaar om dit stemmetje te gaan volgen, maar vind het misschien ook spannend of op het randje van je comfort zone en dat is juist goed. Dat is waar groei is, zin, excitement, energie en expansie. Dat is hoe het leven kan zijn, magische en mooier dan je kan bedenken

Een heel pakket en deep dive dus. Are your ready to surrender en let life? 

 

 HOE IK WERK

WAT KUN JE VERWACHTEN?

Intuïtief

Ik stem me af op jouw energie, geef boodschappen door die ik zie of voel en breng je terug bij de kern van wat jij op dat moment nodigt hebt. Ik doe dit door middel van visualisatie, kaarten, meditatie, lichttaal, reiki en laat ontstaan wat er op dat moment naar voren komt.

Ik luister als het ware voor je mee en breng je daarmee ook weer zelf meer in contact met jouw intuitie. We weten namelijk alles al van binnen maar hebben soms een kleine herinnering nodig.

human design

Human Design is een systeem gebaseerd op oude spirituele wijsheden en moderne wetenschap. Op basis van je geboortedatum, tijd en plaats geeft het inzichten in jouw unieke energetische blauwdruk.

Het is als het ware een gebruiksaanwijzing voor jou leven. Door je human design te leren kennen krijg je heel snel helder waar je normaal heel lang over zou doen om te leren over jezelf. Het geeft magisch diepgaand informatie, vol herkenning én is praktisch toepasbaar

Praktisch

Ik hou van lekker spiri wiri, diepgang en  energie maar ook van dit praktisch toepasbaar maken om dit leven mooier te maken. Spiritualiteit anno nu, geen geiten wollen sokken maar lichte spiritualteit die het leven leuker en mooier maakt. 

Ik werk dan ook altijd in een context van lichtheid en humor. Het onzichtbare of wat je intuïtief voelt omzetten naar stappen die je kunt toepassen in jouw dagelijkse leven.

1:1 BLAUWDRUK RETREAT

WAT KRIJG JE PRECIES?

Volledig verzorgde 1:1 retreat dag live in de Twentse natuur inclusief Human design reading, vegetarische lunch en afgestemd diep innerlijk werk en transmissies

Fysieke persoonlijke en uitgebreide Human design gids op basis van jouw design van +/- 40 bladzijdes, inclusief verdieping van audio’s en affirmaties

60 minuten verdieping & integratie na 2 tot 4 weken

Praktische en tools en meditaties om jouw design toe te passen en belichamen

Persoonlijke essentiële oliën blend en transmissie voor jouw energietype ter ondersteuning, integratie en verdieping van jouw proces (twv 111 euro)

KLAAR OM DIEP TE DUIKEN?

Die Hel Yes, die zachte Ja dat lijkt mij wel heel erg interessant of die ingeving dat dit voor jou klopt.. Luister naar dat gevoel en vertrouw op jezelf. Jouw hart, onderbuikgevoel en intuïtie weten wanneer het klopt.

BOEK EEN MATCH CALL

Na dit retreat:

Een dag vol ‘aha’ moment  

Inzicht in jouw Human Design, hoe jij energie uitwisselt met de mensen en plekken om je heen en wat jouw energetisch strategie is zowel voor jezelf als in business. 

Inzicht jouw kwaliteiten, sterke kan ten en diepere purpose.

Ontspanning en liefdevolle space

Diepgaan schaduwwerk en heling

Energetische practices 

Diepgaande inzichten in jouw patronen en conditioneringen

Energetische shift die nog weken en maanden doorwerken. Je frequentie is verhoogd waardoor je op deze frequentie weer aantrekt. Wat je uitzendt is wat je aantrekt.

Meer lichaamsbewustzijn. Je bent in contact met jouw lichaam, haar wijsheid en intuïtie. Je kent te signalen van jouw autoriteit.

Een afgestemde persoonlijke blend waarmee je thuis verder kunt verdiepen en deze inzichten en energie kunt blijven verankeren.

Jij bent dieper verbonden met jezelf en hebt jouw leven ingericht naar jouw behoeftes en verlangens. 

Meer zelfliefde en zelfinzicht

Praktisch toepasbare tips en focus voor de komende periode

Wat anderen zeggen

WIE IK BEN & WAT IK DOE

OVER DEIRDRE

Deirdre is oprichtster van ‘Rise In’. Ze is bewustzijns & Human Design coach met een liefde voor energie. Ze heeft (als échte manifesting generator en multi passionate) diverse opleidingen en veel kennis opgedaan op het gebied van Human design, energie, vrouwelijkheid en bewustzijn. Naast alle opleidingen is vooral het leven haar grootste teacher en het haar grootste gift het belichamen van alles wat ze leerde. Haar intuïtieve gave en de levenslust die ontstaat door vanuit haar kern op haar authentieke manier te leven,  kun je in alles voelen.

Deirdre is co-host van de Energy First podcast en geeft 1:1 retreats, begeleidt trajecten en is momenteel bezig met een online programma. Ze is een alchemist met essentiële oliën en op haar unieke en intuïtieve manier ondersteunen deze geuren en frequenties elk proces wat ze met klanten doorloopt. Wat haar kenmerkt is dat ze altijd diep de transformatie van binnenuit induikt.  Ze omschrijft zichzelf als moderne mysticus, energie is haar eerste taal en ze houdt van alles wat met spiritualiteit te maken heeft. Altijd wel in balans met haar gegronde toepassing en humor. Life is supposed to be fun.

Ik help bewuste vrouwen reconnecten met hun wijsheid, lichaam en energetische blauwdruk om vanuit daar keuzes te maken als henzelf. Door alles wat ik doe is het mijn missie vrouwen te helpen te gaan leven van authenticiteit, in lijn met wie ze zijn en vol passie en stroom.

De HD Reading met Deirdre was bijzonder. Een combinatie van Deirdre’s prachtige warme energie, enthousiasme en nieuwsgierigheid naar de mens die tegenover haar zit, hebben een diepe indruk op mij gemaakt. Ik denk vaak de Reading terug, de thema’s en praktische tips.
Deirdre’s blik is inspirerend en brengt steeds weer nieuwe perspectieven!!

Caroline De Jong

The lifechanger essential oils

Sinds ik weet wat voor Human Design ik heb, vole ik me zo veel chiller.

Het geeft antwoord op zoveel vragen, soms zelfs op vragen waarvan je het bestaan niet eens wist. Maar ik ben dus een Generator. Dat betekend dat ik echt hard kan werken en ik geniet daar zo erg van. Ik krijg er ook echt energie van. Het is echt aan te raden om zo’n Human Design reading te doen. Ik heb hem bij Deirdre(@leef.jouwleven) gedaan, dat is echt enorm aan te raden!

Melissa nam zelfs een podcast op over haar reading te die vinden is als je zoekt naar Melissa Kanters op Spotify!

Melissa Kanters

Branding & kunst fotograaf, Melissakanters.nl

Lieve Deirdre ik wil je bedanken voor de mooie Human Design reading.

Je hebt een hele fijn pure en zachte energie waardoor ik het gevoel had dat alles goed is. Je hebt zorgvuldig de reading gemaakt en duidelijk verteld wat alle informatie voor mij betekend.
Door de reading heb ik meer begrip gekregen voor mijzelf en hoe ik dingen doe.

Annekirsten

Schrijfer&mentor, Annekirsten.nl